<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 RSke znajo presenetit :D :devil:
reesko Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 nvm 5 jurjev + dva da ti strihnem kupljeno..se bova zmenila :OK: sem ze vajen sravfat :P ceprav zdaj skor neb smela ribnit,glede na to da je vse novo isto pr men...drgač pa mam predlog...porodava pa bombardirava italijo :D oba sva dala PREVEČ denarja na motor :D
JMatic Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 isto pr men...drgač pa mam predlog...porodava pa bombardirava italijo :D oba sva dala PREVEČ denarja na motor :D smo dal...
reesko Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 smo dal... jst te še zmer vodm...jst sm dau skor tok k si ti svojga prodau ;) pa nism nč šteu benza al pa kej...uglavnm 400k sm dau...pa je v slabšem stanju(zaenkrat :P ) k takrt k sm ga kupu :D
play Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 Budale so pa res povsod ej :BUA: Na motoru ti vsakih 5 minut ena baba al pa kaki dedek vzame prednost pa že tiščiš bremze kolko gre pizda jim materna ko ne pogledajo pa nič samo gasa pa ti speljejo pred nosom ven... Se nebi mogu bl strinjat, to se dogajajo iste stvari tut ko furaš avto .) . Drugač pa največkrat izsiljujejo kšne mame, ati, kšne babe ali pa kšn wannabe zajebanc s kontejnerjem na 4h kolesh :BUA: .
Žarko G. Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 poznam občutk mi se je enkrat postavu pred mano en degen pa je začel čakat! :headbang: začnem jst bremzt nrdim črto enih 8 metrov pa se pol ustavm.pol pa je ta degen spelu pol sm šu za njemu pa ga nazjal & debil pa se je smeju!že zdej mi je žal da ga nism useku pol pa sm šu naprej na kavo. drugač pa me je enkrat izsilu polcaj na motorju. :?
_ales_ Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 (popravljeno) Ej grčar ti pa se res držiš ha vseh omejitev pa pravil cestnih pa paziš pa to... pravi taki umirjen voznik? :) maš prou :grim sploh takrt k smo se pelel v logatec... ane grčar :lol1: 60km/hpocestiza90km/hpress Popravljeno Januar 21, 2007. Popravil PESHY BOY
kukec1 Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 (popravljeno) nvm 5 jurjev + dva da ti strihnem kupljeno..se bova zmenila :OK: ej jaz ti dam 50 € za vse! kupim..takoj!! eh zaj****** se :P Popravljeno Januar 21, 2007. Popravil kukec1
GrCaR Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 maš prou :grim sploh takrt k smo se pelel v logatec... ane grčar :lol1: 60km/hpocestiza90km/hpress takrt so ble pa drugačne okoliščine :cry:
reesko Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 takrt so ble pa drugačne okoliščine :cry: a slučajno to mislš takrt gled MTE-ja :(
GrCaR Objavljeno Januar 21, 2007 Opozori Objavljeno Januar 21, 2007 a slučajno to mislš takrt gled MTE-ja :( ja :cry: Mte, R.I.P. :cry:
_ales_ Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 takrt so ble pa drugačne okoliščine :cry: ja no pa ni blo treba zarad tega se vlečt ko polži... :glare:
<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 No ja vsak ma svoj način vožnje...se mi zdi da vsaj tolko da ne oviraš prometa za sabo pa le morš peljat...vsaj na enopasovnici .)
_ales_ Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 se mi zdi da vsaj tolko da ne oviraš prometa za sabo sej smo ga... je bla kr ornk kolona pa zlo nejevolni vozniki... za naslednjo skupinsko turo predlagam da se prvi v koloni (vodnik) pelje vsa 10km/h več kakor je omejitev tako da se do zadnjega v koloni razporedi ravno prav oz do omejitve :)
GrCaR Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 ja no pa ni blo treba zarad tega se vlečt ko polži... :glare: pelal smo se pa več kot 60km/h ;) Če ti pa ni pasal, bi šou pa loh naprej. Za nami je pa furu sam en pofukan clio, k so bli not eni debili, pa pol delč za njem še par avtov .)
_ales_ Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 pelal smo se pa več kot 60km/h ;) Če ti pa ni pasal, bi šou pa loh naprej. Za nami je pa furu sam en pofukan clio, k so bli not eni debili, pa pol delč za njem še par avtov .) vglavnem vem da je blo neki govora o tem zakaj smo se tolk počasi vozil, pa do so eni neki pizdili k so ns prehevali... js pa tut nism prehitevu pa se nekej šou... zakaj bi se... sam tko povem, da bi se blo fajn mal nad omejitvijo pelat in ne clo mn. (baje da je to tut kazen ker s počasno vožnjo oviraš promet)
GrCaR Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 vglavnem vem da je blo neki govora o tem zakaj smo se tolk počasi vozil, pa do so eni neki pizdili k so ns prehevali... js pa tut nism prehitevu pa se nekej šou... zakaj bi se... sam tko povem, da bi se blo fajn mal nad omejitvijo pelat in ne clo mn. (baje da je to tut kazen ker s počasno vožnjo oviraš promet) Pizdu se je pa sam en, da gremo prepočas .) To je biu žigc, k se mu itak skos nekam mudi :) Kazen? :grrr Razn na AC, k se ne smeš pelat manj kot 60 se mi zdi.
reesko Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Pizdu se je pa sam en, da gremo prepočas .) To je biu žigc, k se mu itak skos nekam mudi :) Kazen? :grrr Razn na AC, k se ne smeš pelat manj kot 60 se mi zdi. tud na teh cestah loh dobiš kazn...ne se bat...zorčija praš :D Serbus folk, zanimam se za ta motor, sam sem mel že Daelima 125 pol pa hyosunga 650 GT, pa sem bil zadovoljen, vendar sem ga prehitro razbil po 3 mesecih, je malo prehiter bil...zato kupujem zdaj nekaj bolj za na izi, pa me zanima, če je novejša aquila 250ccm kaj izboljšana...tud na zunaj se mi zdi da je malo drugačna od tiste prve, ki je ven prišla, ali se motim??? pride mogoče kakšen niv model ven?? :blush: ejga grčar da ne boš ti tud tak...daelim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :headbang: :headbang:
GrCaR Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 tud na teh cestah loh dobiš kazn...ne se bat...zorčija praš :D ejga grčar da ne boš ti tud tak...daelim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :headbang: :headbang: ta Zorči še zase ne ve :slap: ja drisko, kok si smešn :slap: :nono:
reesko Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 vem da sm...sam pravm...da ne boš se prehitr pelu..očitno je to taka izkušnja k s tomosom štirico :OK: :D :OK:
Čamac Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 haha če že pol mam vedno težave s prehitro vožnjo da me ne bi kdo ustavo ampak da pa lahko maš tudi s prepočasno ( in to na motorju )... skoraj ne morem verjet :lol1:
GrCaR Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 tud na teh cestah loh dobiš kazn...ne se bat...zorčija praš :D ejga grčar da ne boš ti tud tak...daelim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :headbang: :headbang: vem da sm...sam pravm...da ne boš se prehitr pelu..očitno je to taka izkušnja k s tomosom štirico :OK: :D :OK: Kaj majo iz izkušnje veze pri tem, če ti nekdo prednost uzame in razbiješ motor? :hmm: A ti k se z mitotom pelš (no kolkr se predn ribne), pa maš take hude izkušnje, pa če ti bo en prednost uzeu, a mislš da se v taki situaciji ne morš razfukat? :headbang: Ne bit preveč pametn. :grrr P.S. S Tomosovo štirico se loh saj furaš, kar pa za tvojga mitota ne bi mogu rečt :hmm:
k0ci Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 (popravljeno) Kaj majo iz izkušnje veze pri tem, če ti nekdo prednost uzame in razbiješ motor? :hmm: A ti k se z mitotom pelš (no kolkr se predn ribne), pa maš take hude izkušnje, pa če ti bo en prednost uzeu, a mislš da se v taki situaciji ne morš razfukat? :headbang: Ne bit preveč pametn. :grrr P.S. S Tomosovo štirico se loh saj furaš, kar pa za tvojga mitota ne bi mogu rečt :hmm: čist res je, bil v točno taki situaciji :cry: Popravljeno Januar 22, 2007. Popravil k0ci
Čamac Objavljeno Januar 22, 2007 Opozori Objavljeno Januar 22, 2007 Saj večina se jih razbije na ta način. Izkušnje pa še vedno imajo vezo. Marsičesa se naučiš in bolje predvidevaš takšne in podobne situacije. Izkušnje so že marsikoga rešle .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se