Dolenc™ Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 A za kolpo pol ste po šoli? Pa smo dol čez vikend, jst upam da bom uštimov ta teden motor, edin ne vem kako bom šoter pelov :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 ja tut na kolpo se bomo zapelal! za šotor, ni problema, ga lahko na mojm čoprčku pelm. sam to če bi blo možn, da bi šli po 1 roku popravcov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 Ja jst tud najraj po 1 roku. Bi bil pa to fajn zborček :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 kolpa kolpa kolpa :> kdaj mate 1 roku popravcov ? drgac pa kar se mene tice mam cajt po 27. temu mescu mogoce se prej. tko da lahko kadarkol po tem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 letos so popravci 1 rok okol 31. junija,sam nism pa prepričan. in če nardim popravce, pol pa sam na kolpo pa pive, pa šotor in to bo to! da bom saj mal na šolo pozabu, pa da ne bom skos doma :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 Prvi rok naj bi letosbaje že okol 28ga bil, nevem. Lahk gremo pol po prvem roku, da še zapijemo tist kar bomo popravl ane ;) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 ja sej zato sm mislu jst, da bi šli po 1 roku, da bomo lahko zapil! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 In potem drugi dan vsi mačkasti na motorje in direkt z ceste. Nevem jst pa mislm da če sm z motorjem da ne smem nč pit. Zadnič je biu rojstni dan spiu par unionov in ratu poln energije. Šou dam po motor in takoj tišu do sosednje vasi in čist pretiravu. Tko da rajš ne k nočem da se to ponovi. Lahko pa za en dan nekam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 Aja še vedno pa mi lahko en kluče skrije :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 8, 2005 Deli Objavljeno Junij 8, 2005 Pol smo zmenjeni, boš dal men kluče, bojo na varnem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 In potem drugi dan vsi mačkasti na motorje in direkt z ceste. Nevem jst pa mislm da če sm z motorjem da ne smem nč pit. Zadnič je biu rojstni dan spiu par unionov in ratu poln energije. Šou dam po motor in takoj tišu do sosednje vasi in čist pretiravu. Tko da rajš ne k nočem da se to ponovi. Lahko pa za en dan nekam. ← sej pol pa piše v cajtngu mrtev motorist .) jest če eno pivo spijem ne pogledam motorja kaj šele da bi ga pelu! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 folk a niso zdej ene tablete na tržišču, k ti vs alkohol uničjo, se prev, da lahko pijš, pol pa eno tabletko, pa neki cajt počivaš in pol si cist trezn! drugač pa noben ne bo pretiravu s pivcem :D , tko da nč bt! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Zato pa bolš da gremo PET, SOB, NED; potem takem se v PET pripeljemo in utaborimo, gremo neki spit, se čez soboto streznemo, v NED pa se vračamo; ka pravte ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 jp, to je dobra ideja! zdej pa sam še datum, pa smo zmeneni!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Tisti vikend okoli 8.7 ne, ker mam jaz RD :whistle: , pa vete kak je pol, nč bat, sej bom dal za sok O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Sok hehe. Hmeljski energijski napitek je kr mal bolš. Pizda sam nevem če bom šou lohk k mi fotr mori da za več dni ne k mi ne zaupa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Sok hehe. Hmeljski energijski napitek je kr mal bolš. Pizda sam nevem če bom šou lohk k mi fotr mori da za več dni ne k mi ne zaupa. ← Jaz ta hmeljski napitek imenujem kar sok ;) , sej itq fanjtje, če bote fural, ne boste smel nč kej takiga pit ane ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Ja zaenkrat še mladi vozniki :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Kaj je zdej z morjem k ste neki govoril? no ja hmm jaz grem zdej enkrat na Djerbo po maturi pol pa heh se ga gremo lahka u izolo ulit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Ko bomo na cest bomo trezen, ko bomo pa polni tekočine pa ne bomo na motorju :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Agree Dolenc! In če bo se kdo hotu vozt nažgan mu bomo sunli ključe, da se ne bo kdu ubou Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 Ko bomo na cest bomo trezen, ko bomo pa polni tekočine pa ne bomo na motorju :) ← tko se govori :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 (popravljeno) Ko bomo na cest bomo trezen, ko bomo pa polni tekočine pa ne bomo na motorju VmasIna (se podpišem ;) ) Popravljeno Junij 9, 2005. Popravil VmasIna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 VmasIna (se podpišem ;) ) ← enako!!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiTyA Objavljeno Junij 9, 2005 Deli Objavljeno Junij 9, 2005 No moje mnejnje je enako kot vaše. Na motor obvezno trezen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se