k0ci Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 :lol1: men se zdi d se je risko vpisal pod grčotov nick (uporabil njegov username in kodo) ter mu spremenil profil sej je smešno sam je pa res mal prehudo :huh:
GrCaR Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 :lol1: men se zdi d se je risko vpisal pod grčotov nick (uporabil njegov username in kodo) ter mu spremenil profil sej je smešno sam je pa res mal prehudo :huh: Točno tko... ampak maščevanje je sladko :naughty:
BaHa Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 :grrr :grrr :headbang: :kva2: aja kwa se zgodi ce nisi placu ze par mescu pretecenga zavarovanja ? :BUA:
JeRn3j Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 haha zdej pa že reesko izjavla da je pedr :lol1: :lol1: :lol1:
BaHa Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 haha zdej pa že reesko izjavla da je pedr :lol1: :lol1: :lol1: ja sam fak ej lih gledam pa se cudim ce sm kej zamudu :lol1: :kva2: :kva2:
k0ci Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 grčo, če si prijavljen kot risko, v vsako temo nalimaj enga smejkota :kva2:
Matex_46 Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
GrCaR Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 grčo, če si prijavljen kot risko, v vsako temo nalimaj enga smejkota :kva2: jst nč kriu :whistle:
Gixxer Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 hahaha :lol1: :lol1: :kva2: joooj mate to preveč cajta :lol1: geyi eni :wub: :wub: :blush:
Matex_46 Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 grčo, če si prijavljen kot risko, v vsako temo nalimaj enga smejkota :kva2: hehe ti podvigi te blokirajo do nadalnega, vm iz izkušenj hehe moj rekord je se mi zid (vse teme dneva) :blush: :P
BaHa Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 eh jej prow nc se ni spremenilo ..... se zmer pusiste kurac za kompom in pisariste neumnosti k nimaste kej delat :D :OK: :naughty:
k0ci Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 hehe ti podvigi te blokirajo do nadalnega, vm iz izkušenj hehe moj rekord je se mi zid (vse teme dneva) :blush: :P ka mislš da ne vem zakaj so te blokiral :lol1: aja kok si dobu opozoril takrat :? pa kok časa si bil off :?
Matex_46 Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 ka mislš da ne vem zakaj so te blokiral :lol1: aja kok si dobu opozoril takrat :? pa kok časa si bil off :? om dobil sem 10%, potem mi je pa zlata dušica Alla :blush: :wub: omogičila pisanje komentarjev čs odsotnosti: cca. mesec, dva :?
BaHa Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 om dobil sem 10%, potem mi je pa zlata dušica Alla :blush: :wub: omogičila pisanje komentarjev čs odsotnosti: cca. mesec, dva :? lol bad ti je :D
reesko Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 (popravljeno) pederi ajm praud to bi gej :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :grim :grim :grim :devil: :devil: :devil: :OK: :OK: :OK: :D :D :D :D :D :P :P :P :wub: :wub: :wub: pederčina na kubik :OK: Popravljeno Februar 4, 2007. Popravil reesko
BaHa Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 pederi ajm praud to bi gej :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :grim :grim :grim :devil: :devil: :devil: :OK: :OK: :OK: :D :D :D :D :D :P :P :P :wub: :wub: :wub: kdo zej to pise ? grcar al taprav risko ? :P
reesko Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 risko da drisko :D :D :D :D hahahahahaha....sm gledu en film...pridm nazaj pa tkole...skor sm s stola dol padu :D :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
GrCaR Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 kdo zej to pise ? grcar al taprav risko ? :P taprav dRisko
reesko Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 haha...mam novo geslo..... :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: a mi kdo zaupa svojga... P.S...bahc geslo sm mislu...ne vibrator ;)
reesko Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 kva a se noben noče več z mano pa z grčijem pogovarjat k sva pač drugačna :BUA: :BUA: :trance_33_sleep: sej to ni nč kej tazga...sem navajen od mitota...ga je blo treba zmer od uzadi :OK: :OK:
GrCaR Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 kva a se noben noče več z mano pa z grčijem pogovarjat k sva pač drugačna :BUA: :BUA: :trance_33_sleep: sej to ni nč kej tazga...sem navajen od mitota...ga je blo treba zmer od uzadi :OK: :OK: ti si mal drugačn predvsem v možgane :grim :grim :grim
reesko Objavljeno Februar 4, 2007 Opozori Objavljeno Februar 4, 2007 ti si mal drugačn predvsem v možgane :grim :grim :grim nevem zakaj se bi blo treba tega sramovat...sej nismo leta 1200... :BUA: :BUA: pač kar si si...ljudi ne sodt po njihovih nagnenjih :BUA: sam da si biu prej pr men...sva se mal poigrala :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se