D_u_H_e_C Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 To je 50-ka....vsaj oklep. Poglej disk in auspuh.....take plastike je mela tud 50-ka sj iz diska pa teh stvari sm ravno sklepal da je 50ka :) v plastiki itq skor da ni razlike med 50 pa 125
Čamac Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Menjam Cagivo Mito za Aprilio RS :) Saj ne hecam se :D Niste ki resno mislili? :P
GrCaR Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: Kok enim dogaja :D
Gregc Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Menjam Cagivo Mito za Aprilio RS :) Saj ne hecam se :D Niste ki resno mislili? :P Ojoj jaz sem pa že mislu da bom loh zamenu :( :P :P :P
C4V4L13R Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Ojoj jaz sem pa že mislu da bom loh zamenu :( :P :P :P no mitojevci ste dobl priznanje oz. predajo...in vendar je mito boljši :P
KRIK Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 evo spet mam en problemček :? ker je lih raztavljen motor, bom izkoristu, da na njem porihtam use kar je treba. mam pa problem z auspuhom (cev in lonec). in sicer so se mi v auspuhu nabrale saje, ostanki olja,... in zdej nevem, kako to spravit ven??? zdej lih žgat, nebi šeu (da pač avspuh od znotraj zažgeš, in saje notr zgorijo in pol sam vn streseš) :BUA: je kdo kej podobnega že počeu, oz. ma kako idejo???
Fric Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 tistu za dimnike pucat u roke pa bo kriko :OK: :OK: :OK:
Matex_46 Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 OPA Odlično narejeno, gay muzika in hitler :OK:
_Fingi_ Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 @ krik enako situacijo mam jest, raztavlen motor pa sajast auspuh :D sm mislu če bi dobu/naredu kej tacga podobnga tistmu za dimnike pucat, k tist za dimnike je prevelik, pa pol na bormašino dau pa skoz spustu... :blink: :D
C4V4L13R Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 krtačo za školko pucat :lol1: uno k je za kozarce bi pa mogoče res blo dobr
Stroj Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 OPA Odlično narejeno, gay muzika in hitler :OK: Hahaha :lol1: Odlično zmontirano :OK:
Teya Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 A je kdo vido kje moj motor? :hmm: Dečkota še vidla nisem, ko ga je odpeljal... vglavnem, če je na forumu, mu želim veliko varnih km na CHju. :)
D_u_H_e_C Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 evo spet mam en problemček :? ker je lih raztavljen motor, bom izkoristu, da na njem porihtam use kar je treba. mam pa problem z auspuhom (cev in lonec). in sicer so se mi v auspuhu nabrale saje, ostanki olja,... in zdej nevem, kako to spravit ven??? zdej lih žgat, nebi šeu (da pač avspuh od znotraj zažgeš, in saje notr zgorijo in pol sam vn streseš) :BUA: je kdo kej podobnega že počeu, oz. ma kako idejo??? mal debelejšo žico vzemi...na koncu je enih 5cm zasloči nazaj na tako širino da gre žica v auspuh...pol pa lepo krožiš pa čohaš pa spraviš saje ven...se da tut da vliješ not malo bencina pa vžgeš sam tega ti nea priporočam delat
_Fingi_ Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 waaaaaaaaaaaaaa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: lihkar je poštar pozvonu pa mi prnesu cilindr pa bat :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: čist mij noro :blush:
Stig Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 :OK: :OK: :OK: Yamaha MT-03 Akrapovič!!! Poslušte ta zvok!!! :D
reesko Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 brez zamere sam je pičkast :D usaka endura ma bolšga...moje mnenje...motor je lep sam na cesti mi je pa mal češki :closedeyes:
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 brez zamere sam je pičkast :D usaka endura ma bolšga...moje mnenje...motor je lep sam na cesti mi je pa mal češki :closedeyes: kaj ti morš res vsakemu pokvarit navdušenje :? :D :D :D
_Fingi_ Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 :OK: :OK: :OK: Yamaha MT-03 Akrapovič!!! Poslušte ta zvok!!! :D pr 10 s... a je to slučajn blokada obratov? k se nekammal vrti? :? drgač ma pa kr lep zvok no :OK:
Stig Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Ja...to ni endura... :) Je pa res da je v živo zvok še 100x boljši... sm že slišu MT-03 z akrapotom in je res hud zvok!!! :OK:
C4V4L13R Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 skor sm ti mau fouš :glare: :P sm je res hud motor to ej...zvok pa 1a :worship: ...sm mal preveč se mi zdi endurovski :hmm: 1 cilinder pač
NejcZ Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 K kaka endurca ja :OK: Ampak ne vrti se lih najboljše... :evilgrin:
KRIK Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 se da tut da vliješ not malo bencina pa vžgeš sam tega ti nea priporočam delat da se pa tud same saje zakurt, če so dovolj mastne! :kva2: :ninja: sej to idejo o sežiganju sem imel najprej v mislih sem delal to pri tomosih. sam zdej pa lih neb šou tega delat! :?
D_u_H_e_C Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 da se pa tud same saje zakurt, če so dovolj mastne! :kva2: :ninja: sej to idejo o sežiganju sem imel najprej v mislih sem delal to pri tomosih. sam zdej pa lih neb šou tega delat! :? js sm 1x kuro saje pa neom nikol več...če ti pa rata same saje not vžgat brez bencina pa ti dam za pir :D
Čamac Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 (popravljeno) OPA Odlično narejeno, gay muzika in hitler :OK: Zakaj si ti tak mahjen na hitlera? :blink: O gejih bom preskočo :D Popravljeno Marec 3, 2007. Popravil Brodar
C4V4L13R Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 (popravljeno) :OK: jeeeej moja 1000-a objava :OK: in nov status :kva2: ...kukr da sm res vseved :lol: :whistle: Popravljeno Marec 3, 2007. Popravil C4V4L13R
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se