_Nejkooo_ Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 super duper prašilec riti nitro power extreme mega YBR :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: , vedno sarkastični se reesko :lol1: :lol1:
reesko Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 :P :P :P ej fantje...a kdo ve kje bi dobu akumulator za cagivo kar se da najceneje...firma je lahko najbl češka...moj je tok v kurcu da rajš ne bom govoru :BUA: ne bi pa dau nevem kok za akumulator ker itak mislm pol prodat :P manj kot 20€ hočm dat...ve kdo kje se bi to dal nabavt?
gapi Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Napovn ga. račun za štrom gre itak starcem, tko da ti zaston skoz prideš :OK:
reesko Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Napovn ga. račun za štrom gre itak starcem, tko da ti zaston skoz prideš :OK: ni to problem...problem je k se mi je 1x čist posušu in je že čist v pizdi...filu sm ga 48 ur pa je ugžal sam 3x pol pa konc...štarter tok počas vrti da ne morš verjet :BUA: sm ga pa skoz polnu ja tko k si mi ti že lani reku :D sam umes mi je "dehidriru" pa je kurc zdej :OK:
Čamac Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 (popravljeno) :P :P :P ej fantje...a kdo ve kje bi dobu akumulator za cagivo kar se da najceneje...firma je lahko najbl češka...moj je tok v kurcu da rajš ne bom govoru :BUA: ne bi pa dau nevem kok za akumulator ker itak mislm pol prodat :P manj kot 20€ hočm dat...ve kdo kje se bi to dal nabavt? jaz sem ga kupo pri vas v LJ :) neka trgovina samo z akumolatorji... 27 € s popustom :D Popravljeno Marec 6, 2007. Popravil Brodar
Stric Burek Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Plačal novo baterijo, dal sm pa 57€, samo ni neka leva roba...
reesko Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 jest sm da 25 eur bi blo fajn če poveš kje :D
Žarko G. Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 zravn TC-ja je ena trgovina z akomulatorji
KRIK Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 :P :P :P ej fantje...a kdo ve kje bi dobu akumulator za cagivo kar se da najceneje...firma je lahko najbl češka...moj je tok v kurcu da rajš ne bom govoru :BUA: ne bi pa dau nevem kok za akumulator ker itak mislm pol prodat :P manj kot 20€ hočm dat...ve kdo kje se bi to dal nabavt? zravn TC-ja je ena trgovina z akomulatorji evo me je že žarko prehitel. sem imel tudi to trgovino v mislih zraven tc-ja. še link http://www.akumulatorstvo-grajzar.si/ jst sm ga tud tle nabavu. če pa počakaš do vikenda, ti pa še ceno sporočim!
C4V4L13R Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 pa sej akumulator dobiš kjer je...k ne :? če ne drgje, na petrolu jih majo ziher...sm tam je kr drago, pa starga ti ne vzamejo nazaj :BUA: drgač pa pr nas mamo agroservis pa tabakum pa trgoavto...
Matex_46 Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 :naughty: evo me je že žarko prehitel. sem imel tudi to trgovino v mislih zraven tc-ja. še link http://www.akumulatorstvo-grajzar.si/ jst sm ga tud tle nabavu. če pa počakaš do vikenda, ti pa še ceno sporočim! med tem se pa še pri nas ustavi in si kupi kakšne moške tzangice :naughty:
JMatic Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 bi blo fajn če poveš kje :D avtotriglav merkator krenj je pa kislinski... no..je biu :>
Stric Burek Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Aja, fantje, akumulatorji imajo neke oznake, tko da morte kupt enakega. Oz. poglejte v knjižico. serviser je reku da če dam narobno baterijo da mi lahko regler skuri, ki pa je kr drag... Tko da ne se lih zajebavat..
Dolenc™ Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Hm to mi sicer ni jasno zakaj bi blo tko, ker so itak vsi 12v, sam akomulatorja tko in tko ne moreš druzga notri dat (da bi dal močnejšega), ker enostavno ne paše notri :D
reesko Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Hm to mi sicer ni jasno zakaj bi blo tko, ker so itak vsi 12v, sam akomulatorja tko in tko ne moreš druzga notri dat (da bi dal močnejšega), ker enostavno ne paše notri :D une mAh niso moč ampak kok je velik se prav kok cajta ti drži...tko da loh ti daš od kamiona notr če maš plc ;) drgač pa regler mi itak ne dela :OK:
Žarko G. Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Aja, fantje, akumulatorji imajo neke oznake, tko da morte kupt enakega. Oz. poglejte v knjižico. serviser je reku da če dam narobno baterijo da mi lahko regler skuri, ki pa je kr drag... Tko da ne se lih zajebavat.. men je regler šu pa se je napihnu akumulator. če nebi mel original-dobr akumulator bi mi skurl vso elektronko :kva1:
GrCaR Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Kukec1... use najbolš, pa da bi mito delu :OK: :)
sava Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 (popravljeno) zlatih 18....vse najbolše kukec1 pa velik sreče z motorji :beer2: Popravljeno Marec 7, 2007. Popravil sava
reesko Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 jap piki moj...še od mene vse najbolše :P :P pa najbl pomembno: da bi mito delu :OK:
kukec1 Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 hvala vsem.... :beer2: v to pa sploh ne dvomim da nebi mito delal :D
reesko Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 ej fantje neki povejte...jst mam mal raztegneno ketno pa je lih ne bi menu zdej k nism lih pr največjemu dnarju..a bo kej narobe če se vozm s to ketno še to sezono?
GrCaR Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 ej fantje neki povejte...jst mam mal raztegneno ketno pa je lih ne bi menu zdej k nism lih pr največjemu dnarju..a bo kej narobe če se vozm s to ketno še to sezono? menji ;) K če ti jo odtrga, jo loh stran zabriše, če maš pa tako nesrečo, ti jo pa lahko zakajla pri sprednjem zobniku, pa boš mogu pol pou mašine menjat, k ti bo use zlomil not, pa po možnosti bi te odfukal, tko da bi mogu še plastike na novo rihtat.... Tistih 100€ si sposod, pa boš sam merno spau, pa se vozu, kot pa razmišlu kdaj ti jo bo odfukal. Moje mnenje, zdej če ga boš pa upoštevov, je pa tvoja odločitev.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se