MiTyA Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 No kdaj in kje se jutr dobimo? No jest sem mislu da bi se dobil kr v medvodah. Povejte kaj kej mislte! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 jutr u medvodah okol 4h al pa mal prej, pol nardimo kkšno furo, pol pa na BOROVNIČKE pol pa še kej :beer1: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiTyA Objavljeno Junij 18, 2005 Deli Objavljeno Junij 18, 2005 No drži dons ob šritrih sam kje. Pa šotore pa spalke sabo pa bo žurka. No a je bil včerej mogoče kdo od tukej s cagivo mito v Copri v Kranju? Tak bel pa rdeč motor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 18, 2005 Deli Objavljeno Junij 18, 2005 dons ob 4h NA ZAČETKU (pred borovničkam :OK: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mirchy Objavljeno Junij 18, 2005 Deli Objavljeno Junij 18, 2005 jest bom pršu okol 6ih tja. mam dev pa se motor morm skp dat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 no v medvodah je blo zakon :OK: , usi smo preživel :D . mitja je dau predlog, da 24-ga takoj po pouku letimo v lucijo, kjer bi kamperal 3 dni. zdej pa če je gdo zaintereseran, nej pove, pa se bomo zmenil!!! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Če nabavim v soboto pridem morda v nedeljo vas pogledat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 no v medvodah je blo zakon :OK: , usi smo preživel :D . mitja je dau predlog, da 24-ga takoj po pouku letimo v lucijo, kjer bi kamperal 3 dni. zdej pa če je gdo zaintereseran, nej pove, pa se bomo zmenil!!! :yea2: ← ccc amm ne bo me se z vami, grem na djerbo... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 ***** nic ne bo z morjem zdele kar se mene tice .... klicem serviserja pa prau daj treba menjat bat ... konc leta pa generalko ... sam k bo to mogoce sele u cetrk, 5k ....jest sm biu pa tok vesel da bom su po maturi na morje z mojo spelco (motor) :> :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 A to na Mitotu? Jah kupš Hondo pa je :OK: Ja pa reč mu nej mal bolj pohiti, ker da rabiš motor, teži mu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Pa kako da na ridah nikol ne vidim nobene 125-ke, sami večji motorji :glare: Pridte kdaj gor, bomo mal kolena brusili :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DGUZELJ Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Ej folk jest grem drugač na morje u petek u Lucijo sm ne grem z motorjam ker se mal bojim d mi ga bo kdo prevrnu po tleh(kšn u nulo prbit) in maš pol kuj polhn enih jajc. Sam dj če ns bi pa velik šlo bi šu pa jest tud z motorjam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Joj, kak ti ga bo prevrnu, fak, in drugim? Sej ni tko lih na teh žurih veš, parkiraš nekje bolj na oddaljenem placu, tko da še zmer vsake tolk cajta pogledaš ke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Joj, kak ti ga bo prevrnu, fak, in drugim? Sej ni tko lih na teh žurih veš, parkiraš nekje bolj na oddaljenem placu, tko da še zmer vsake tolk cajta pogledaš ke ← se strinjam! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Jst sem se zdej z sestavljanjem mal matrov, pa mi pr elektriki neki ni štimal, kasneje je sledilo še da mi je varovalko vn fuknlo, tko da jutr bo treba po novo varovalko :) Upam, ampak res upam, da sem jutr na cesti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Hmm, če ti je šla varovalka mogoče maš kej v stiku, preglej kable, izoliraj, zaradi tega pa je varovalka, pa kupi dve ko nabavljaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DGUZELJ Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 dj a gre pol kdo z motorjam a ne gre nobedn? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 človek usi, k bojo šli dol grejo z motorjem!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DGUZELJ Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Ja sm mislu prašat kdo sploh gre od tega folka s foruma! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 v tem je fora, da se tja peleš!!! zato pa smo motoristi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 mitja, pa en njegov frend, pa jst vrjetn, pa mogoče mi, pa še gdo se bo najdu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Pa kako da na ridah nikol ne vidim nobene 125-ke, sami večji motorji :glare: Pridte kdaj gor, bomo mal kolena brusili :P ← na kerih ridah? a od postojne do logatca? jst sm bil u petek popoldne tja pa v soboto nazaj sm šou? pa ni noben tm pr stran bil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Sam ni vs velik vidt tistih k mate mitote. Al jih je res tok mal al pa neki ne dela. Mojmu bratrancu še dela upam da mu tud bo. Sam ma sam 12.500 Km pa 5 let str tko da nevem al je res to al ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Ja, od Planine do Postojne ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 ja pol sp pa bil pa edin k sm šou u petek gor je bla en punca ob stran sicer sem se pa matrov pa nisem uspel do tačk!! sm še prezanč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se