C4V4L13R Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 kukec vse naj še z moje strani dans pa dž :BUA: mislm ej...kot zakleto...tri dni nism meu cajta, je blo sonce...zdej ko bi se pa lahko vozu pa dž :headbang:
reesko Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 ne sej tok keša za ketno itak da mam...sam tok k sm že dal na motor :BUA: še enkrat tok k je biu use skupi...sm seštevu :( kupu sm ga pa za polovico cene novega...torej bi jst lahko zdej meu cagiva mito 2006 letnik :( :angry:
C4V4L13R Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 hja...to je pa k rableno kupš...k nikol ne veš kaj dobiš...zto sm biu js mau skeptičn pr nakupu motorja, k nazadne te lahko pride toplt tolko, da zrihtaš... največkrat je pa pol še tko, da rihtaš, rihtaš, pa ti dopizdi pa prodaš, un ma pol pa vse zrihtano pa bp...nimaš kej...to je jeba...čimprej zrihti ne, pa čim manj težav :BUA:
Čamac Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Kukec še z moje strani vse naj naj :OK:
reesko Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 ja sej zdej use dela tko k more...sam da dela sm pa mogu tud en velik kup dnarja not zmetat :BUA: sej zato mi je zdej mal jeba prodajat da bi prodal lih k je zrihtan da se bo nasledn lastnik vozu praktično z novim motorjem za mal dnarja :grrr no itak mi zdej en velik ponuja...me zanima če bo tok res dal k govori...mu ga na dom pelem če bo res tko :D
Gixxer Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 kukec vse naj naj :D pa se ti ju3 v soli cestitam :D
Stric Burek Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Ketno zamenjej če je zelo pretegnjena(v kar nekoliko dvomim) ali če so verižniki že oškrbljeni in zelo špičasti. Pa tudi po indikatorju nategnjenosti verige bi mogu vidt. Če je v rdečem polju menjaj, če ne ti ni treba. Veriga zdrži komot 20-25k km, če jo le mažeš vsake 500-1000km
reesko Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 uff moja je že čist nategnena...pa k motor na mestu premikam če ni pržgan tko škrta k kšn moped..ne gre lepo po zobnikih... frendu je utrgal ketno na rs250...je stisnu sklopko 2 nižje pa gassaa in je 70KM jo utrgal in ga je po hrbtu udarl k prasca...in sledilo je tiščanje domov :D sej bom menju se ne bom igral :D
_Fingi_ Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Kukec vse najboljše :OK: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Matex_46 Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Op, še z moje strani VSE NAJBOLJŠE :OK:
Aless Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 (popravljeno) neke me zanima.... kolko od tle vas je primorcev,oz ste ki blizi izole doma,ker bom to soboto dol pa mogoce ostanem iz sobote na nedelo pa se bi lahko zmenli za kako pijaco,samo je problem da bom brez "mopeda" oz si bom mogoce lahko skutera sposodo @reesko jaz sem mel sicer na 50ki tak hin zobnike pa ketno da ko si ga nazaj rino se je 3x motor vstavo pa si mogo fejst cuknt da se je spet premakno,na 125ki pa je tud bla ze cist hin ko sem menjo je mela levo pa desno med glidi pol cm skor lufta Popravljeno Marec 7, 2007. Popravil justaboy
reesko Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 sicer sem iz lj...sam če bom dobu tank iz štrihanja grem na morje :P pa se loh vidmo v izoli ja :devil:
Aless Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 sicer sem iz lj...sam če bom dobu tank iz štrihanja grem na morje :P pa se loh vidmo v izoli ja :devil: jaz bom celo popoldne pa 70% da ostanem do nedelje dol,....bo pa treba neke nardit ker mi bo tam dolgcajt al pa bi mogo necakinjo pazit :P
D_u_H_e_C Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 ja sej zdej use dela tko k more...sam da dela sm pa mogu tud en velik kup dnarja not zmetat :BUA: sej zato mi je zdej mal jeba prodajat da bi prodal lih k je zrihtan da se bo nasledn lastnik vozu praktično z novim motorjem za mal dnarja :grrr no itak mi zdej en velik ponuja...me zanima če bo tok res dal k govori...mu ga na dom pelem če bo res tko :D risko ej ne prodajaj zaj...če si ga fajn porihtaj ga mej vsaj še 1 sezono...ker drgač si dnar za bzw bek vrgo...ker lahk vsem govoriš kaj vse si menjal itd...cene ti kaj bistveno neo dvignlo...neo noben tolk dal kot si ti dal za popravila pa kolk je vredn... Kukec tut z moje strani happy b-day :D p.s. kdaj gremo pit ?:D :beer2: :beer1: :OK:
Gixxer Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 risko ej ne prodajaj zaj...če si ga fajn porihtaj ga mej vsaj še 1 sezono...ker drgač si dnar za bzw bek vrgo...ker lahk vsem govoriš kaj vse si menjal itd...cene ti kaj bistveno neo dvignlo...neo noben tolk dal kot si ti dal za popravila pa kolk je vredn... Kukec tut z moje strani happy b-day :D p.s. kdaj gremo pit ?:D :beer2: :beer1: :OK: to mene tui zanima :D ma kdo v petek cajt? :D
Aless Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 risko ej ne prodajaj zaj...če si ga fajn porihtaj ga mej vsaj še 1 sezono...ker drgač si dnar za bzw bek vrgo...ker lahk vsem govoriš kaj vse si menjal itd...cene ti kaj bistveno neo dvignlo...neo noben tolk dal kot si ti dal za popravila pa kolk je vredn... Kukec tut z moje strani happy b-day :D p.s. kdaj gremo pit ?:D :beer2: :beer1: :OK: jaz sem tud lani vse porihto na rski,pa je zdaj cena manjsa kot pa bi drugac bla pa se vseeno noben ne kupi
Aless Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 hja...pol pa furej ne :P sej ce neb bla 125ka bi.....to pa sem se ze navelical je,ker je presvoh :BUA:
JeRn3j Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 pa še z moje strani happy B day :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Gixxer Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 sej ce neb bla 125ka bi.....to pa sem se ze navelical je,ker je presvoh :BUA: ma ja saj to je to...te 125ke takoj "prerastes"...treba kupit nekaj mocnejsega, pol pa da bo mir nekaj cajta :D
kukec1 Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 kukec vse naj še z moje strani dans pa dž :BUA: mislm ej...kot zakleto...tri dni nism meu cajta, je blo sonce...zdej ko bi se pa lahko vozu pa dž :headbang: Vse najbolše :yea1: Kukec še z moje strani vse naj naj :OK: kukec vse naj naj :D pa se ti ju3 v soli cestitam :D Kukec vse najboljše :OK: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Op, še z moje strani VSE NAJBOLJŠE :OK: risko ej ne prodajaj zaj...če si ga fajn porihtaj ga mej vsaj še 1 sezono...ker drgač si dnar za bzw bek vrgo...ker lahk vsem govoriš kaj vse si menjal itd...cene ti kaj bistveno neo dvignlo...neo noben tolk dal kot si ti dal za popravila pa kolk je vredn... Kukec tut z moje strani happy b-day :D p.s. kdaj gremo pit ?:D :beer2: :beer1: :OK: pa še z moje strani happy B day :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: hvala vsem :beer2: pili pa ga bomo če ne prej ko na kerem pikniku :P
Gixxer Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 kukec - drugi tedn sma z duhecom splanirala eno pijanico, tak da si rezerviraj :D sao jaz neom tako zadnjic :D
kukec1 Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 huh če me nebo toti vikend pobralo...dans čaga, petek-siddharta, sobota čaga...v mejah normale seveda...drugač pa se lahk tebi pridružim naslednji vikend...ker sem se odločo da po moji 18ki zaključim pivsko kariero za določen čas...razn za posebne priložnosti... :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se