Gixxer Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 jaz grem tui v petek na siddharto :D te boma pa tam ruknila kakega :D
kukec1 Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 jaz grem tui v petek na siddharto :D te boma pa tam ruknila kakega :D ok ni blema vse najbolš :OK: tnx
reesko Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 lol...lih pr 18ih začni pit še bl :D
C4V4L13R Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 sej ce neb bla 125ka bi.....to pa sem se ze navelical je,ker je presvoh :BUA: to je to... :BUA:
reesko Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 zato mamo pa mi 2T da nm gre vsaj bl spodobno...eno majo srečo pa jim lih tko dela k vam pač mal več gre za benz...eni MAMO pa sranja :BUA:
GrCaR Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 zato mamo pa mi 2T da nm gre vsaj bl spodobno...eno majo srečo pa jim lih tko dela k vam pač mal več gre za benz...eni MAMO pa sranja :BUA: ah drisko, ne se jezit... si saj pr zavarovanju pršparu za ene par cilindrov :P
reesko Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 ah drisko, ne se jezit... si saj pr zavarovanju pršparu za ene par cilindrov :P recmo da sm lih za en cilindr pršparu...sam kje je pa delo pa bat pa olje pa tesnila pa ojnica pa honanje....?? pa daš krat 2 use to...se prav če bom skoz tko zvarovau bom lih čez 10let na nuli :OK: dons že ceu dan jokam kok sm zmetu v motor sam sej bo lepš vreme pa bom bl vesel :D
KMX Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Zanima me s čim bi lahk spuco saje pa te zadeve iz auspuha? A ga naj kr "zakurim" al obstaja še kak drug način?
NejcZ Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Sej so rekl, on dimnikarski pripomoček :OK:
Stroj Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 V auspuh ravno ne boš tlaču tistga omela :D je preveliko. V šoli spizdi iz kemijske učilnice krtačko za epruvete&shit pucat :OK: Boš zlo lepo očistu
reesko Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 ti strojči pa rajš na msn prid da se neki zmenva :devil:
KRIK Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Sej so rekl, on dimnikarski pripomoček :OK: s tem ne boš lih nevem kaj naredu. je useen mal preveliko. no ja odvisno kaj maš name spucat a ne, cev ali pa dušilec.
KRIK Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 ja če maš pa take probleme s ritjo :krneki: , pol ti pa sam še bog lahko pomaga. tista dimnikarska ščetka nevem če ti bo kej dost nucala :devil: :grim
D_u_H_e_C Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Zanima me s čim bi lahk spuco saje pa te zadeve iz auspuha? A ga naj kr "zakurim" al obstaja še kak drug način? ja auspuh dol odšraufaj pa dušilec bek...pa dušilec pač spucaš s čim ti pride...krivino pa to pa lahk z zajlo s tem da jo na koncu usločiš tolk da glih gre v cev...pol pa čohaš pa sučeš...traja kr dolgo sam spucaš pa ful dost ven...kuri nea je bedarija
JeRn3j Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 V auspuh ravno ne boš tlaču tistga omela :D je preveliko. V šoli spizdi iz kemijske učilnice krtačko za epruvete&shit pucat :OK: Boš zlo lepo očistu evo pa si mi dou idejo... hvala ti :D ja jst sm se pa odloču... ker mam po vsej verjetnosti dušilc (oz. karbon zakurjen - črn ) da bom s čopičem pa z oljem premazu še vse nezakurjene dele ... da bo cel črn... pol bo po điannelli black carbon :devil: :devil: :devil:
Stroj Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Mešano na žaru.....jernej aprilia gostišče :D
Ven0m Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 (popravljeno) Mešano na žaru.....jernej aprilia gostišče :D :lol1: kolk je en obrok?pa kje to? :yea1: A obstajajo kake rezervacije? Popravljeno Marec 8, 2007. Popravil Ven0m
Matex_46 Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 :OK: evo pa si mi dou idejo... hvala ti :D ja jst sm se pa odloču... ker mam po vsej verjetnosti dušilc (oz. karbon zakurjen - črn ) da bom s čopičem pa z oljem premazu še vse nezakurjene dele ... da bo cel črn... pol bo po điannelli black carbon :devil: :devil: :devil: :OK: o.k. še par čevapov zame gor vrž´
GrCaR Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 jernej mi je prej na MSN-ju reku, da za jutr rab enga PORIVAČA :P DaBoPomaguAprilioPorivatPress A se kdo javi? :devil:
Jure Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Jst bi tut rabu kšnga, ampak za Hyosunga :)
Matex_46 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Jst bi tut rabu kšnga, ampak za Hyosunga :) O.K. malce izpuh razširi, pa se bova midva z Riskotom pri tebi oglasila. Flejmči ne smeš tako prehitevat kokr si dons mal pred osmo :nono: , previdno voz
sava Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 fantje, dejta mi svetovt kje se najbol splača delat izpit...v okolici Kranja al pa Ljubljane (al pa kje med Kranjom in LJ :) ) pa seveda kjer bi me najcenej pršlo pa kjer nebi dovg čaku na nasledn rok, če bi slučajn padu. Bom probu brez da bi padu sam nikol ne veš. hvala LP pa prosim čimprej mi svetujte, ker mislm it drug tedn že delat.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se