Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

jap jap :D ze vidim da bo zloooo zanimiva sezona :D sam nisem mogo verjet kolko hitrejsi je ducati na ravnini :blink: :kva2: rossi pa pac odlicen voznik in je vse nadoknadil v ovinku :D

se podpišem....

Objavljeno

:OK: DUCATI!!!!!!!!!!!! Yeahhhhh!!!! :yea1:

Objavljeno

ta avtošola ma več enot po sloveniji in sicer: dravograd, maribor, mozirje, murska sobota, radlje ob dravi, ravne na koroškem, ljubljana, lendava, slov. konjice, sl.gradec, muta, ptuj, velenje, prevalje, ilirska bistrica. nisem pa prepričan če imajo v vseh teh enotah tudi možnost za a kategorijo. v vseh večjih mestih pa ziher, ti ko si iz tote cerknice ko je v vukojebini neki daleč, pa najbolše da pokličeš pa ti povejo kje njihova najbližja enota,,,, mislim da je to ilirska bistrica če se ne motim :D :D

aha in kje si ti delu? ma kdo izkušnje z relaxom v LJ? kok pa pride v relaksu celotn izpit z CPPjom, prvo pomočjo itd. če nardiš iz prve (kok je vs pršlo)? a je v LJ treba dolg čakat na ponovni rok če padeš, pa tko nasploh če se dovg čaka, ker je LJ pač big city?

hvala za odgovore!

LP

Objavljeno

jst sm se meu dobr...sam grčar je pa prou posebej uživu :OK:

bli smo pa v brunarci na jezeru :D

Edin bedno da mene fotr ni pustu dl.....sej k se pomiri gremo pa v braneta spomine obujat pol pa v zeleno :devil:

Objavljeno

no se še jst oglašam... mi je mal internet zajebu... jah motor je vpalil... neki se je zajla zataknla, zato je skos benz u cilinder na polno šopal... sta mi 2 kolega pomagala, pa smo rešil problem... tud zajla se je odtaknla... ja moto dela, šla je pa pumpa za hladilno tekočino u kurac... me zanima če kdo ve kok recmo na servisu računajo da ti to zamenjajo... sama pumpa je baje okol 8000 BSIT, pa me zanima če se komu sanja kok bi me to pršlo?? :?

Objavljeno

no fantje da vam neki povem...gremo jst stroj pa grčar učer na MOŠKI striptiz...jst pa stroj sva pila...grčar pa ni smeu pit ker je vozu, si je pa najdu drug način zabave-->> EROTIČNO PLESANJE Z RICKIJEM :OK:

saj veste...znajdi se po svojih močeh :devil:

fantje kdaj gremo spet?

ej pizda dej ne nabiji :slap: vidva pederčine sta hotla na tist stiptiz jet, jst pa domov :)

Pa risko povej, da si meu prov solzne oči, k si zamudu stiptizmana :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

ej pizda dej ne nabiji :slap: vidva pederčine sta hotla na tist stiptiz jet, jst pa domov :)

Pa risko povej, da si meu prov solzne oči, k si zamudu stiptizmana :lol1: :lol1: :lol1:

Ah no dej no dej kr priznej :lol1: :lol1: :lol1:

Popravljeno . Popravil Stafuc
Objavljeno

Ah no dej no dej kr priznej :lol1: :lol1: :lol1:

no ti pa sam tišina ;) K vm bom ceu Vrzdenc zažgau :devil:

Objavljeno

hehe...vrzdenc power :lol1: :lol1: :lol1:

dej grčar ne nabiji k te bom drugič snemu...men se ni dal nikamor ti si pa silu na unga striperja :headbang: :headbang:

pederčina mala :D

Objavljeno

no fantje da vam neki povem...gremo jst stroj pa grčar učer na MOŠKI striptiz...jst pa stroj sva pila...grčar pa ni smeu pit ker je vozu, si je pa najdu drug način zabave-->> EROTIČNO PLESANJE Z RICKIJEM :OK:

saj veste...znajdi se po svojih močeh :devil:

fantje kdaj gremo spet?

wtf???? :eek:

tak btw tud ženski striptiz obstaja :P probite kdaj tak no ko vam bo sexy fantkov dost :devil:

Objavljeno

lol :lol1:

lej...

kdo je na ženskem striptizu?

moški

kdo je na moškem striptizu?

ženske

in ker mam rajš 20 žensk pa enga moškega kot pa 20 moških pa eno žensko grem rajš na moški striptiz ker greš kje da une vroče punce mal naučiš manir :D

grčar je šel pa pač z namenom da je vidu striperja...sej če ga citiram : "sej kaj pa je to kej tazga :) "...sej ma prou po eni strani :D

Objavljeno

Ja logika ane....sam včeri so ble same take ženske....kako bi reku----> bolj zrele in izkušene :devil:

Objavljeno

hehe...sej pol k je striper šou jih je grčar šou pecat...jst sm pa ta mlade meu čez :D

uno blonđo v miniču :devil:

Objavljeno

hehe...sej pol k je striper šou jih je grčar šou pecat...jst sm pa ta mlade meu čez :D

uno blonđo v miniču :devil:

A uno k si dolge pušča....joške mislm :P

Objavljeno

hehe...vrzdenc power :lol1: :lol1: :lol1:

dej grčar ne nabiji k te bom drugič snemu...men se ni dal nikamor ti si pa silu na unga striperja :headbang: :headbang:

pederčina mala :D

ma nikol te ne bom več nikamor pelu!

wtf???? :eek:

tak btw tud ženski striptiz obstaja :P probite kdaj tak no ko vam bo sexy fantkov dost :devil:

:lol1: :lol1: :lol1:

Risko je reku, da gremo na moški striptiz, ker so tm same pohotne babe, pa da bo sigurn kkšna dala :lol1:

Sam pol k pa ni, je bla pa doma desanka rukić :P

lol :lol1:

lej...

kdo je na ženskem striptizu?

moški

kdo je na moškem striptizu?

ženske

in ker mam rajš 20 žensk pa enga moškega kot pa 20 moških pa eno žensko grem rajš na moški striptiz ker greš kje da une vroče punce mal naučiš manir :D

grčar je šel pa pač z namenom da je vidu striperja...sej če ga citiram : "sej kaj pa je to kej tazga :) "...sej ma prou po eni strani :D

Ej risko, jajca ti bom odrezu ;)

Objavljeno

dej grči no...sm ti že na skajpu povedu...da so mene učil da ne smem lagat...tko da bom povedu tko k je blo ne bom resnice nč teb u prid prirediu :D :P

Objavljeno

dej grči no...sm ti že na skajpu povedu...da so mene učil lagat... :grim :grim :grim tko da bom povedu tko k je blo ne bom resnice nč teb u prid prirediu :D :P

Objavljeno

Ah čist đabe je blo.....risko ni nobene uhvatil

Objavljeno

valda k zmeram :P velik obetu nč namoču pol pa na suh ribu :lol1:

Objavljeno

o joj, jaz sem pa doma s prstom v riti spal :glare: (desanka rukić) - huda :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

ma risko jih bo dons 10 položu :P

@flame....dons po radiu so skoz govoril o moto gp-ju...umes so mel pa mal pavze...in so o hokeju govoril...in baje da je matic boh požru 6 golov...pejd trenirat :devil:

Objavljeno (popravljeno)

@reesko. obenem pa so dodal da je matic boh golom navkljub osramotil Jureta Rističa na prvenstvu v "minifuzbalu" kar za 15:0... Pejt trenerat :winkiss: :kva1:

Popravljeno . Popravil FlamE#7
Objavljeno

nevem zakaj je bla pol še ena pavza...šla se je pa o tem da je jurc d car premagu bohčija na domačm terenu(kar v garaži :D ) v pinkponku...

trenerat pejd :devil:

Objavljeno

o joj, jaz sem pa doma s prstom v riti spal :glare: (desanka rukić) - huda :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Čigavim pa :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!