Matex_46 Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 Op. Me prov zanima, kaj si misljo kki drugi motoristi, k to našo temo berejo :slap: (sami buziji, pa kdo je koga premagu, kdo je bolši hehehehe). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 nevem zakaj je bla pol še ena pavza...šla se je pa o tem da je jurc d car premagu bohčija na domačm terenu(kar v garaži :D ) v pinkponku... trenerat pejd :devil: obenem pa so se enkrat dodali, da je jure ristic klonil proti Bohu v CS source.... baje da je bilo dominiranje Boha obcudovanja vredno :evilgrin: Trenerat pejt :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 po tej pavzi k si reku je bla še ena...ta je bla pa da sva v csju bla enaka :) sam ti si se neki zgovarju da morš notr pridt...no sej ti je oproščeno sm jst takrt drku en tedn eno mapo :D pit pejd :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 po tej pa se ena in sicer da ga Boh bolj nese k Jure ristič aka "BANDITOS" :winkiss: Pit pejt tut ti :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 loool...ta je bla dobra :lol1: ni bla lih realna je bla pa huda :OK: grem pa lihkar pit...ajd boysi čafči bafči :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 Op. Me prov zanima, kaj si misljo kki drugi motoristi, k to našo temo berejo :slap: (sami buziji, pa kdo je koga premagu, kdo je bolši hehehehe). probamo spregledat...al si pa mislmo svoje :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 folk a je se komu tak hudo tecno ko meni :D :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 A je biu kdo dons v Bistrci, v gramoznci k so mel offroad? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 probamo spregledat...al si pa mislmo svoje :doze: mislimo si svoje :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 A je biu kdo dons v Bistrci, v gramoznci k so mel offroad? :D skoda da nism vedo,...sem se dans mim pelo..... Drugac pa ce kdo rabi kaj TTSa ----> PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 ma risko jih bo dons 10 položu :P reesko dej ne nabiji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stig Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 Evo fantje...za tole je pa treba že kr dost znanja in jajc!!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 Evo fantje...za tole je pa treba že kr dost znanja in jajc!!! B) tole je pa ze nek blo na forumu... pa se slap se konca :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 Evo fantje...za tole je pa treba že kr dost znanja in jajc!!! B) :OK: Hudo ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 dobro sta vozla ja...sam konec je pa bol tak - z zadnjim kolesom prisel na pesek, pa se je pac zgodilo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 Evo fantje...za tole je pa treba že kr dost znanja in jajc!!! B) no, glede na to, kak sta vozla, se je kar dobro končalo, če bi ovi z bimoto malo večji šus mel v tistem ovinku, bi ga razčefukalo ko mačko, zaj pa se je končalo pomoje z zlamano roko pa par odrgninami, pa še motor ni bil neke ekstra razfukan kolk sn vido :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 kamikaze... poznamo take :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 kamikaze... poznamo take :grim mene? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 mene? Po vsej vejetnosti :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 pa še motor ni bil neke ekstra razfukan kolk sn vido :D ja ampak so deli za ta motor tak dragi da je isto ko da bi na kakem japoncu nareo totalko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 mene? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: huda :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: huda :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: štetje levo desno te jebe :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 (popravljeno) štetje levo desno te jebe :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Prov ms :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: lol Popravljeno Marec 11, 2007. Popravil Stafuc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 mene? Tvoj kamikaze zgleda tkole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 štetje levo desno te jebe :kva2: dobr, sej me poznaš :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se