reesko Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 (popravljeno) pa folk kva jokate? :headbang: :headbang: loh ste veseli da mamo marca tud do 20 stopinj...naj vas spomnem da bi lahko bil sneg sedaj :D zdej pa usi hitr napisat UUU KOK JE LEP VREME :OK: :P Popravljeno Marec 12, 2007. Popravil reesko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 (popravljeno) UUU KOK JE LEP VREME :OK: :blink: :OK: Popravljeno Marec 12, 2007. Popravil Žarko G. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Danes ga pa res seka :OK: :kva2: Če nebi bile vse moje ocene c drugi konferenci 1, bi definitivno zle bil na cesti :BUA: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 prasci...4T...hehe...sej boste vidl hudiča k se mi 2T skup sestavmo :D ijoj resko, kok si pa to lepo povedou! se pa čsit strinjam s tabo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 (popravljeno) no, pa da vidimo če se pod vašimi čeladami kaj skriva ali je bolj al manj praznina. če vam je, rešite, pomoje je to eden bolj realnih iq testov ki so dosegljivi na spletu... pa zraun še zapišite, kolk ste dosegli, če si seveda upate :D ,... no moj rezultat je bil 114, čeprav sn mel zraun dost motečih dejavnikov pa se nisn mogo 100% skoncentrirat hehe :D :D evo pa še link: http://www.iqtest.dk/main.swf Popravljeno Marec 12, 2007. Popravil _Nejko_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Jaz mam rezultat prevelik glede na to kulk sm zabit :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 ijoj resko, kok si pa to lepo povedou! se pa čsit strinjam s tabo! tudi jaz :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 (popravljeno) je mel kdo dans med 12 in 13 uro (pac tam nekje no) parkirano RS 125 pred Bachkosom v LJ? :D Popravljeno Marec 12, 2007. Popravil VaraderoDriver Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 no, pa da vidimo če se pod vašimi čeladami kaj skriva ali je bolj al manj praznina. če vam je, rešite, pomoje je to eden bolj realnih iq testov ki so dosegljivi na spletu... pa zraun še zapišite, kolk ste dosegli, če si seveda upate :D ,... no moj rezultat je bil 114, čeprav sn mel zraun dost motečih dejavnikov pa se nisn mogo 100% skoncentrirat hehe :D :D evo pa še link: http://www.iqtest.dk/main.swf 112 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 no, pa da vidimo če se pod vašimi čeladami kaj skriva ali je bolj al manj praznina. če vam je, rešite, pomoje je to eden bolj realnih iq testov ki so dosegljivi na spletu... pa zraun še zapišite, kolk ste dosegli, če si seveda upate :D ,... no moj rezultat je bil 114, čeprav sn mel zraun dost motečih dejavnikov pa se nisn mogo 100% skoncentrirat hehe :D :D evo pa še link: http://www.iqtest.dk/main.swf 116 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Jao sam dons je pa res lep vreme spet...perfektno :OK: sm spet ceu popoldne preživu na motorju :P :P sam dons sm preživu usaj na tapravmu motorju sm ga fotru spizdu :devil: pa d mu ne bo kšn povedu d sm ga ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 jst že laufam v kamnik...marjan je ne? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Jao sam dons je pa res lep vreme spet...perfektno :OK: sm spet ceu popoldne preživu na motorju :P :P sam dons sm preživu usaj na tapravmu motorju sm ga fotru spizdu :devil: pa d mu ne bo kšn povedu d sm ga ;) ;) keri motor pa ma ? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stig Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 no, pa da vidimo če se pod vašimi čeladami kaj skriva ali je bolj al manj praznina. če vam je, rešite, pomoje je to eden bolj realnih iq testov ki so dosegljivi na spletu... pa zraun še zapišite, kolk ste dosegli, če si seveda upate :D ,... no moj rezultat je bil 114, čeprav sn mel zraun dost motečih dejavnikov pa se nisn mogo 100% skoncentrirat hehe :D :D evo pa še link: http://www.iqtest.dk/main.swf 137 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 uf te si pa ti genij :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 keri motor pa ma ? :D Ma Z 750 :devil: :devil: ja ja reesko ti pa kr prid v kamnk d se gremo mal pelat hehe :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 116 ah jaz mam 22.... Ne sj hec 122 preveč zame Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 (popravljeno) :D Popravljeno Marec 13, 2007. Popravil Stafuc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 moj 99 res pa da sem pri 22vprašanju obupal pa sem vse nastale klikal kuj ene. tak da pol ko pridem iz šole si bom čas vztel in rešil tak ko treba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 jst sm meu 110...pa sm isto od polovice naprej kr neki kliku...k se mi ni dal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 hehe evo vi ste tapravi...ne pa grcar k se kr neki fura zdele okol.... toj treba bit za kompom pr takmu soncu... jebes motorje :> :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 ma grčar se itak tko voz da se to ne šteje kot vožnja :D :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 ma grčar se itak tko voz da se to ne šteje kot vožnja :D :devil: tudi opazovanje narave zna bit zanimivo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 važn da se vsi drugi tko vozte da si zdravte svoj ego :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 hehe...ej gapi kdaj boš odpru?da pridemo na global opening? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se