<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Ta vikend na morje :OK: Joj kok rd bi šu pa je ta vikend lih MEET ME in morm na vsak način nekak it ke pa še motor gre počas na servis tko da ene 2 tedna name ne računajte kej preveč .) K pa pride motor iz servisa pa ma da grem vsak dan vsaj na rakitno če ne že kam delj :OK: Pa še na morje grem z motorjm če bo vse po sreč...v dalmacijo...preko 500km v eno smer...YEEEEEEHAAAA :yea1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Junij 20, 2005 Deli Objavljeno Junij 20, 2005 Hmm za v Dalmacijo ne priporočam ravno kakšne magistralke... K tam se pa tko velik motoristov razbije vsak dan da popiz*iš. Pa še bolje se je po "celini" peljat k je več ovinkov ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Hmm za v Dalmacijo ne priporočam ravno kakšne magistralke... K tam se pa tko velik motoristov razbije vsak dan da popiz*iš. Pa še bolje se je po "celini" peljat k je več ovinkov ;) ← Ja itak da grem po celini... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Včeraj sem se poslovil od sveta 125k :grim Zdej pa na malce višji nivo O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Zdej pa na malce višji nivo O:-) ← in kateri bo naslednji al je skrivnost :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Včeraj sem se poslovil od sveta 125k :grim Zdej pa na malce višji nivo O:-) ← Hehe...kdaj pa dobiš Suzukija? Si že zaarou? Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Včeraj sem se poslovil od sveta 125k :grim Zdej pa na malce višji nivo O:-) ← U lepo lepo! Kdaj pa izpit podalšaš na neomejeno??? Pr naš bajt pa mal finance jebejo tko da bom jst kšn let še kr in da 125 club :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Arati grem danes :yea1: :yea2: :OK: Izpit dobim pa... malo kasneje... 12. avgusta se mi zdi :) Ker motor je... bo pa še skrivnost za tiste ki ne vejo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Reči da bo GSX 600 ali 1000 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 yamaha r6 ? r46 ? r1 celo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Preberi Crownlessov post, Suza je, GSX all the way?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 mah to on sam tko misle :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 mah to on sam tko misle :> ← To on prav misle... Suzuki je... že zaaran O:-) Čaka me... Čaka na tisti ponedeljek... ko bo samo moj! O:-) :yea1: :yea2: :OK: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 GSX, GSX, GSX... vore for GSX :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 (popravljeno) Ker suzuki pa to??? Sam ne reč , da gsxr600 Popravljeno Junij 22, 2005. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 To on prav misle... Suzuki je... že zaaran O:-) Čaka me... Čaka na tisti ponedeljek... ko bo samo moj! O:-) :yea1: :yea2: :OK: :wub: ← hudica .... fous sm ti. weeeeeeeeee jest bi tut :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Ker suzuki pa to??? Sam ne reč , da gsxr600 ← Ej Brihta, a ti si se prou prot men naperu al kaj? GSX, GSX... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Ne, on sam dobrih motorjev ne mara ;) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Kter bo pol jax??? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 GSX, stavim jurja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 oh jax... you make me so proud :P lepo da si prerastu 125ccm... zelim ti velik varnih km! Srecno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Sej bi povedu PA NEBOM :devil: drgač pa lep motor gleda tale jax. Se mu pozna da je iz vegove. K ni blo bab je pa na motorje padou :D . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 ej mam frenda tm... pa ni to res da ni nobene... na celi soli jih je baje 20! :blink: a ves kok je to hudo... pride lih 20 tipou na eno :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Sm jst iz vegove. Pa dimni tut. Razmerje je pa res tm nekje 20 punc 1000 tipou. Ja BED nm je :BUA: Pa smo :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 GSX, stavim jurja ← ajde za jurja da ni GSX! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se