Stig Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 :angry: God damnit!!! Kok je bil že lep vreme...18 stopinj, sonček, asfalt se je počasi ogreval... zdej pa spet sneg.... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Ma u pizdo nej gre ta sneg :BUA: :BUA: tuki u kamnku ga mede k prasica :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 no pr nas pa je tako stanje blo pred nekaj časa pa ga še kr meče...zgleda da bo se zima začela :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 (popravljeno) naj kr pada tam ja... da bomo še lahko aprila na Krvavec hodli skijat :D Popravljeno Marec 19, 2007. Popravil kukec1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 naj kr pada tam ja... da bomo še lahko aprila na Krvavec hodli skijat :D sam je fora da majo tam 1000x majn snega kot v naših koncih :S zgleda da se bojo na štajersko hodli skijat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 sam je fora da majo tam 1000x majn snega kot v naših koncih :S zgleda da se bojo na štajersko hodli skijat :D sam pri vas ga pa je res ornk... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 (popravljeno) sam pri vas ga pa je res ornk... ga je neke ja :) pa sma 20km narazn ? :D Popravljeno Marec 19, 2007. Popravil D_u_H_e_C Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 o jebote duhec, vam pa ga je fajn nafukalo, čuješ da neomo mi tebe pa tvoje nsr-ke junija komaj najdli :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 ga je neke ja :) pa sma 20km narazn ? :D nop...13km je zračne :D @_nejko_ :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 o jebote duhec, vam pa ga je fajn nafukalo, čuješ da neomo mi tebe pa tvoje nsr-ke junija komaj najdli :D :D :D hehe :D bolše da se neo to ko zgodlo ja :D tot tedn more sneg zginit :) nop...13km je zračne :D @_nejko_ :lol1: ja no zračne je res vrnetno tolk :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 mi nimamo pa nč snega :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 ja boji srečn :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 super ne! še motorja nemorem v garažo spravit pizda. je 20 cm že nafukalo totega snega. nese bat saj je podstreho samo ob straneh ni pod streho. no saj če gledam sneg mi bo malo koristil oz. ne meni ampak moji denarnici. samo me je strah da bojo zdaj spet nafopali šoder po vseh cestah in bo tega sranja en mesec spet na cesti polno. ayd uživajt ob pogledu na belo okolje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Tkole je pa pri nas....v LJ kotlini :P Pa še neki kar smo na ridah najdl zadnič :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 pr teh ščitnikih pa ma baha vrjetno prste umes :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 pizda pofukana snežena :headbang: :headbang: Pa je šlo 14 dni lepih furc v pizdo... cestarjom se je čist odfukal, tle že pesk naokol furajo :huh: :xx: Se bo pa saj mal denarnica nafilala... Avto pa itak fotr tanka :D Sam zanima me, kdo bo za gume dau :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 A gremo zdej v soboto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 A gremo zdej v soboto? Praši riskota... če bo lahko sploh sedeu :) pa če bo dau passport zrihtat... sej bo cajta še neki, za v lojza letet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 jebemti sneg ej :angry: pr ns ga je nametalo že ene 5 centi :( kr neki...pizda celo zimo ga ni blo, zdej pa serje, preklet drek :BUA: sem mal premagvovo krizo...ja, že je tle...sm spucu motor totalno, kr mislm, da ga bo treba spet pokrit...2 uri sm ga glancov, pa še bi ga lahko, pa še neb biu spucan :P pa sm ga lepo našpricu še s tistim k je za avtomobilske armature :D se tko sveet :OK: :wub: hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 jebemti sneg ej :angry: pr ns ga je nametalo že ene 5 centi :( kr neki...pizda celo zimo ga ni blo, zdej pa serje, preklet drek :BUA: sem mal premagvovo krizo...ja, že je tle...sm spucu motor totalno, kr mislm, da ga bo treba spet pokrit...2 uri sm ga glancov, pa še bi ga lahko, pa še neb biu spucan :P pa sm ga lepo našpricu še s tistim k je za avtomobilske armature :D se tko sveet :OK: :wub: hehe Ja ce za cez zimo ni blo bo pa cez pomlad :D Cez 10 let bomo pa pozim mel 30 stopin cez poletje pa -30 stopin pa sneg :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 tle u lj je več k 5cm se men je kul... itak morm šravfat spet :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 tle u lj je več k 5cm se men je kul... itak morm šravfat spet :P heh, sm jest na istm :BUA: tle ga je pa že kšnih ..hmm 10 cm, mrbit še malenkostno več :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 a ga rit boli da ne bo mogu sedet? Kdo ga je :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 a ga rit boli da ne bo mogu sedet? Kdo ga je :devil: fotr ga bo .) s pasom :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 ej reesko, dons sm jest naroču tist za podmazovat :devil: k je ubema že skor zmankal :hmm: :blush: :blush: :devil: motul pa to ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se