NejcZ Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Faaaaak, pa sm mislu da mam sam js probleme :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 :lol1: moj stoji v garaži že ene 4 mesece, pa naj ga odpelje :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 kva pa je reesko naredu ker men se ne da brat :BUA: drugač pa moje sožalje :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 300+ neopravičenih :naughty: se čudim da je sploh še živ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 (popravljeno) kva je sploh že bil v šoli? :? lansk let mi je uspel nardit (samo) 50 neupravičenih pa sm mislu da je to velik :eek: Popravljeno Marec 20, 2007. Popravil Žarko G. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 pr nas te za 41to fuknejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 pr nas te za 41to fuknejo sej naj bi blo povsod tko, sam lažejo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Nejga so lažna opravičila spodnesla :BUA: Sam pazi to.....v tistm listku ti piše da ne smeš SVOJGA motorja vozt. :naughty: Pa kašnega peugeota tud ne omenja :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 evo fantje kazen je sledeča: do 1maja brez motorja pa do 15 maja brez računalnika... če tega ne upoštevam pa še pat stvari...me vržejo iz šole :BUA: tko da se vm bom javlu sam iz šole...papa :cry: :cry: :wacko: čaki malo, ni mi zaj neke jasno... kaj to kazen ti je šola dala al starši, al kak zaj to... ker si napisal če tega ne upoštevam me vržejo iz šole, sej pa šola nima vpliva nad tem kaj ti delaš ko nisi v šoli al kak zaj to :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sava Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 pr ns vsakih 5 neopravičenih ukor pa vsaka 2 zapisa...na račun dveh zapisov sm dubu v petk ukor :angry: :glare: važn da mam ene 15opravičenih, pa nobene neopravičene :OK: :OK: moje sožalje reesko...zdej bo pa dovgčas v temi 125ke :cry: :blush: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 (popravljeno) Jst bom zdle hmal 1 mesec brez motorja :angry: , ker mi ga je fotr nekam odpelu zrd te usrane šole! Zdej veš za vnaprej, da nej bo prva investicija en dlančnik pa GPS oddajnik :D .) Popravljeno Marec 20, 2007. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 evo risko vs lepo pozdravla...sm se prkradu gor k se fotr tušera :P zdej pa letiiiim ajde :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Boš vidu risko.....zmeri bolj inovativn boš postaju v načinih kako bit na računalniku brez da bi fotr al pa mt te vidla :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 evo risko vs lepo pozdravla...sm se prkradu gor k se fotr tušera :P zdej pa letiiiim ajde :( Najt si kšn drug hobi za ta čas, da bo hitrej minil.Drugač pa srečno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 oooo Risko, neeeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: , kako naj živim brez tebe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Nejga so lažna opravičila spodnesla :BUA: Sam pazi to.....v tistm listku ti piše da ne smeš SVOJGA motorja vozt. :naughty: Pa kašnega peugeota tud ne omenja :P kakšn listk to? :slap: čaki malo, ni mi zaj neke jasno... kaj to kazen ti je šola dala al starši, al kak zaj to... ker si napisal če tega ne upoštevam me vržejo iz šole, sej pa šola nima vpliva nad tem kaj ti delaš ko nisi v šoli al kak zaj to :? :? kazen s sporazumom staršev in šole... pomoje pr ns vsakih 5 neopravičenih ukor pa vsaka 2 zapisa...na račun dveh zapisov sm dubu v petk ukor :angry: :glare: važn da mam ene 15opravičenih, pa nobene neopravičene :OK: :OK: moje sožalje reesko...zdej bo pa dovgčas v temi 125ke :cry: :blush: LP ja, nobenih gay objav več :P evo risko vs lepo pozdravla...sm se prkradu gor k se fotr tušera :P zdej pa letiiiim ajde :( :cry: oooo Risko, neeeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: , kako naj živim brez tebe. :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 evo me s5...se mi zdi da so šli usi spat...oz so se poskril :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 mitofreak: as ti sploh še kej v šol...Po dolgem času mam spet dopoldansko izmeno pa te ni nč vidt :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 mitofreak a zalivaš :eek: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: zdej se je lahko smejat...sam če bi jst fuknu pol bi pa tud ponoru zravn :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 evo me s5...se mi zdi da so šli usi spat...oz so se poskril :P joooooj reesko :cry: :cry: :cry: :BUA: čist najebu zdej... pa lih poštimou si motorčk :BUA: nej ti hit mineta te dva mesca :blink: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 sej vn loh pa hodm normalno...čusn da se še to foksa ni spomnla...tko da ga bomo vvsaj tok bl pil...še za motor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 a to ti je prfoksa napisala kva smeš/nesmeš delat? :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 jp...podpisal so se pa usi...prfoksa ravnatelj psihologinja...vsi... zdej pa sam eno stvarco da mal pregrešim me skenslajo jaooo :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 mitofreak a zalivaš :eek: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: zdej se je lahko smejat...sam če bi jst fuknu pol bi pa tud ponoru zravn :D Sej on lahko, ker mu ne pišejo neopravičenih,ker je izredno, če se ne motim :hmm: jp...podpisal so se pa usi...prfoksa ravnatelj psihologinja...vsi... zdej pa sam eno stvarco da mal pregrešim me skenslajo jaooo :headbang: :headbang: Noja sam, če se boš lahk tkole vsak dan mal švercov pomojem nebo tok hudo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Kurc reesko prej bi mislu na šolo, zdej pa kr prestaji kazn :P Čeprov sm biu isti, ampak če zdej nazaj pogledam bi raj biu bl resen pa bi bol skoz pršu...jebiga sredna šola. Boš že enkrat odrastu :OK: (pa ratu straight) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se