Stric Burek Objavljeno Junij 24, 2005 Deli Objavljeno Junij 24, 2005 Hey Dimni burek, men se zdi d sm jst glih v vašem naselju (Harije) nabavu motor lani podoben čas. Ka je svet majhen. Mogoče si se že kdaj peljal z njim :OK: ← Jah vem kdo ga je mel ja, sej baje gre ko fuknjeno.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Junij 25, 2005 Deli Objavljeno Junij 25, 2005 (popravljeno) folk, ta tedn je prvi rok popravcov, tko da če to zdej nardim, se bo počas treba zment za na KOLPO!!! zdej pa sam povejte kdaj bi šli, pa kdo bi šou ! :OK: šlo bi se za 3 dni, tko da bi mogl met spalke pa šotore sabo. no če je kdo zaintereseran, nej pove pa bomo drug tedn enkrt tja letel. no mejte se, :P :P :P pa držte pesti, da bomo naredl popravce :P :P :P Popravljeno Junij 25, 2005. Popravil GrCaR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
badder Objavljeno Junij 25, 2005 Deli Objavljeno Junij 25, 2005 Evo me, edn izmed motoristov. Mam 125 RS Aprilio 2005 letnik :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Junij 25, 2005 Deli Objavljeno Junij 25, 2005 Preskok bo z 14 na 120 konjev... ← Konkreten preskok.. ampak če boš vozu z glavo, ti ne bo hudga :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 25, 2005 Deli Objavljeno Junij 25, 2005 Ja jst grem prec! Zdej more najprej motor na servis pa če bo vse kul lahko mene računate zravn... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hondaš Objavljeno Junij 26, 2005 Deli Objavljeno Junij 26, 2005 Evo me, edn izmed motoristov. Mam 125 RS Aprilio 2005 letnik :OK: ← welcome :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 26, 2005 Deli Objavljeno Junij 26, 2005 Jst sem bil v petek na kolpi pa je tud že za kopat dobra, motor sem pa tud spedenu. Tko da po popravcih če ste za, gremo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 26, 2005 Deli Objavljeno Junij 26, 2005 Čakte še mene da nabavim, sreda ali četrtek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 26, 2005 Deli Objavljeno Junij 26, 2005 a bi se šli enkt mav kopat na bled... jezer je že prov fajn :D sam predlog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 27, 2005 Deli Objavljeno Junij 27, 2005 Čakte še mene da nabavim, sreda ali četrtek ← kaj a she nis? a nista bla zmenjena za 25ga? zenske :ninja: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mirchy Objavljeno Junij 27, 2005 Deli Objavljeno Junij 27, 2005 a bi se šli enkt mav kopat na bled... jezer je že prov fajn :D sam predlog ← ja mi smo bli že 3krat letos. lohk se pa zmenmo pa gremo senkat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 27, 2005 Deli Objavljeno Junij 27, 2005 ja mi smo bli že 3krat letos. lohk se pa zmenmo pa gremo senkat ← jest sm biv 3x včerej :D se itak vsak dan kopamo zej dol... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DGUZELJ Objavljeno Junij 27, 2005 Deli Objavljeno Junij 27, 2005 A je šu kdo zdele gor u Avstrijo u Luisa kj pogledat k so neke razprodaje? Pa če je šu kaj je kj opazu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 27, 2005 Deli Objavljeno Junij 27, 2005 Jst mam njihov tanajnovejši katalog doma in ne vem o kašnih razprodajah ti govoriš! Iščm novo čelado in sm mal gledu pa primerju cene čelad v Louisu pa tle pri naš po štacunah in sm ugutovu da so vse čelade jurja cenejše PRI NAS! Pa sm mislu ta teden v Avstrijo po novo čelado pa se če računaš še bencin pa čas pa vse sploh ne splača .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mirchy Objavljeno Junij 27, 2005 Deli Objavljeno Junij 27, 2005 Se splača u avstrijo hodt je dost pocen je kolega gor za sopotnika kupu za 100evrov jakno in čelado. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stevex Objavljeno Junij 27, 2005 Deli Objavljeno Junij 27, 2005 ma kje to v avstriji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 27, 2005 Deli Objavljeno Junij 27, 2005 Mah Louis je drag kar se tiče čelad, vsaj Shark in Nolan, jest sm Shark kupu u TCju.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dedo Objavljeno Junij 27, 2005 Deli Objavljeno Junij 27, 2005 za 100evrov js niti čelade nebi kupu, ker bi se za ta dnar spraševal o kvaliteti. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mirchy Objavljeno Junij 28, 2005 Deli Objavljeno Junij 28, 2005 jah eni mate pač dnar in hodte u TCja eni ga pa pač nimamo pa gremo u avstrijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 28, 2005 Deli Objavljeno Junij 28, 2005 jest sm sicer nolanko kupu pr sternu drgac pa za vse hodm u louisa, she po mrezo za na kestl bom su tja, pa po odsevne trakove za na feltne tut....prav fotr da so to premajhne stvari da bi jih tam kupvou sm mu pa reku da bova se skorne kupla... pa je reku OK :afro1: :afro1: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 28, 2005 Deli Objavljeno Junij 28, 2005 Uf o tem trakcu pa mrežici sem pa tud jst že razmišlov, kolk pa pride :)? Pa mogoče še pokrov, če obstaja, za zadn zic, tko da mal pošminkam motor :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 28, 2005 Deli Objavljeno Junij 28, 2005 trakc mreza 1 mreza 2 za pokorov za zic pa nism zih, ampak ce majo za ducatija poj majo za mitota tut, ce obstaja. upam.... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DGUZELJ Objavljeno Junij 28, 2005 Deli Objavljeno Junij 28, 2005 Ej a bi šel kdo ta tedn enkrat gor u avstrijo mal pogledat, k jest še nism bil nikol gor u luisu pa ne vem kje naj bi to bilo pa bi rabu nekoga d bi šel zravn? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 28, 2005 Deli Objavljeno Junij 28, 2005 jah eni mate pač dnar in hodte u TCja eni ga pa pač nimamo pa gremo u avstrijo. ← Kok si ti neumen ej :slap: Mal preber poste, pa pol govor, jao ej, če je cenejše u TCju, jao :slap: :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 28, 2005 Deli Objavljeno Junij 28, 2005 TC je drag, splošno znano ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se