_Fingi_ Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 fingi je mislu, da se te nej usmil, pa da sliko gor, da mi ne bomo tok nabijal, pa da teb ne bo treba pucat ;) :grim :grim :OK:
C4V4L13R Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 .)--> CITIRAJ(... Eva ... @ 4 Apr 2007 @ 22:45) ← Honda CBR125 ... dobrodošla še z moje strani :OK: no pa se le bo začelo mal več nežnejšega spola tle gor nabirat :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 ja dobrodošla, pa tak ko je reko roky, slikico kako od sebe tudi prpopaj, da če se kdaj srečamo te lahko na pijačo povabimo ali kaj več...hihi... :D :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 .)--><div class='quotetop'>CITIRAJ(... Eva ... @ 4 Apr 2007 @ 23:00) ←</div><div class='quotemain'><!--quotec--> HeHe...ja slikca motorja komot...mene pa bol d ne :) jah ce si :SS pol pa res bol ja... :P čuješ ti šmrkolin, pa nea neke sovražne napetosti ustvarjaj že na začetku ko se je revica komaj vpisala na forum... sploh pa predn da sliko gor :D :D :D
BlackDoc Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 a gre kdo jutr popoldne na kšno furco?
C4V4L13R Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 (popravljeno) js za ene 2-3 urce Popravljeno April 5, 2007. Popravil C4V4L13R
reesko Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 mam jst svojo ze skor en let.. sam mal sm žleht :evilgrin: :P kok si ti zadovoln...pomer se mal :slap: drgač pa eva dobrodošla ja :D haha...kok smo vsi veseli k je ena ženska med nami :D
C4V4L13R Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 čis čudno a :P drugač pa od kod pa si? predvidevam, da nekje z dolenjskega konca, če se s kocijem poznata. pa cbr-ko praviš da maš, mogoče tako črno-rdečo?
FlamE#7 Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 sej sm se hecu no... k da je važn kaksna je. bmk
Ven0m Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 sej sm se hecu no... k da je važn kaksna je. bmk Mogoče te bo pa še fejst bolu zard nje... :P Drugače pa dobrodošla eva tut z moje strani :D
Irencko Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 eva welcome, tut iz moje... zj se pa mal razpiš, heh d nam edina tuki med pršitki :P
rs fan Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 eva lep pozdrav dobrodošla :OK: :OK: pa dej prosim tto slikco kmal gor čene bom še dolg mogu tole brat :P
JMatic Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 hehe k anonimni alkoholiki...vsi naenkrat...... ZDRAVO EVA :>
Čamac Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Pa še z moje strani welcome :D Me zanima komu smo nazadnje priredili tak topel sprejem :P
_Nejkooo_ Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 ja, punce so vedno najbolj zaželjene, in jih vedno toplo pozdravimo... :D
_Fingi_ Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 ja, punce so vedno najbolj zaželjene, in jih vedno toplo pozdravimo... :D hja, če bi blo pa kej drgač bi blo pa že mal čudno vrjetn :P :P
_Nejkooo_ Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 hja, če bi blo pa kej drgač bi blo pa že mal čudno vrjetn :P :P hja no... reesko tud fante baje rad toplo sprejme :lol1: :lol1: :lol1:
Stroj Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Dejte fantje no......ste jo tok toplo sprejel da se je revca že ustrašla
brzi Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 (popravljeno) vidim da kr dobr ujemate ženske :D :P spet je dobila slab vtis od motoristov,EVA vrjam ni tak,še hujš je :devil: :P :D Popravljeno April 5, 2007. Popravil brzi
... Eva ... Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 čis čudno a :P drugač pa od kod pa si? predvidevam, da nekje z dolenjskega konca, če se s kocijem poznata. pa cbr-ko praviš da maš, mogoče tako črno-rdečo? hm...ja dolenjskega:)...ne ni crno-rdeca...repsolka je... hvala vsem za sprejem :kva2: :whistle: :P ..hja...ja koci je moja paralelka :)
_Nejkooo_ Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 (popravljeno) .)--><div class='quotetop'>CITIRAJ(... Eva ... @ 5 Apr 2007 @ 22:47) ←</div><div class='quotemain'><!--quotec--> hm...ja dolenjskega:)...ne ni crno-rdeca...repsolka je... hvala vsem za sprejem :kva2: :whistle: :P ..hja...ja koci je moja paralelka :) Popravljeno April 5, 2007. Popravil _Nejko_
Roky Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 .)--><div class='quotetop'>CITIRAJ(... Eva ... @ 5 Apr 2007 @ 22:47) ←</div><div class='quotemain'><!--quotec--> hm...ja dolenjskega:)...ne ni crno-rdeca...repsolka je... hvala vsem za sprejem :kva2: :whistle: :P ..hja...ja koci je moja paralelka :) ni kaj... počuti se kot doma....kot v kopalnici :naughty: :naughty: hec hec Rajš reč kot v spalnici :evilgrin: V kopalnici je ponavad preveč monotono :P
GrCaR Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 jao jao otroc :P Sm slišu, da je zasedena, tko da žou odpademo usi :P Razn če njen tip ni ovira ;) :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se