HyperJack Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 Je kdo iz okolice Kočevja? Če je kdo naj me prosim doda na jaka_modelar@hotmail.com lp
GrCaR Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 še en 125 več: Yamaha DT 125 R welcome ;)
Roky Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 :D Ma ne, koci pride jutr v litijo, k mu bom jst neki prpelu, pa greva na kavo,l pa loh še ona pride, da ne bo sam kocija poznala :P A do Labe gresta, moj drugi dom je v Litiji in sm ta vikend tu, tko, da če se mejbi kej srečamo na cest :OK:
GrCaR Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 A do Labe gresta, moj drugi dom je v Litiji in sm ta vikend tu, tko, da če se mejbi kej srečamo na cest :OK: loh se pa srečamo v bifeju :P Sej cifro verjetno maš (drugač je v profilu), pa poklič okol 10:30, pa ti poveva, kje se nahajava takrt ;)
GrCaR Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 Ej Žarko, a si ti tale motor u Dravljah kupu? Od enga Alana? :)
Žarko G. Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 Ej Žarko, a si ti tale motor u Dravljah kupu? Od enga Alana? :) :OK: kako pa si to ugotovu :blink:
GrCaR Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 :OK: kako pa si to ugotovu :blink: Alan je moj kolega, pa sm vidu sliko tvojga motorja, pa se mi je zdel, da je to ta :D
Žarko G. Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 Alan je moj kolega, pa sm vidu sliko tvojga motorja, pa se mi je zdel, da je to ta :D kaj si vidu tut mojo sošolko na yamahci :naughty: :naughty: :photo:
GrCaR Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 kaj si vidu tut mojo sošolko na yamahci :naughty: :naughty: :photo: kakšni yamahci :blink: :P
Žarko G. Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 kakšni yamahci :blink: :P poglej slike na Motocikli 125-250ccm/slike motorjov neki tazga drugač pa je to yamaha dragstar
GrCaR Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 poglej slike na Motocikli 125-250ccm/slike motorjov neki tazga drugač pa je to yamaha dragstar sm mogu jet še enkrt pogledat, k prej sm sam bejbo vidu :devil: tko da je biu joke :D
Roky Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 loh se pa srečamo v bifeju :P Sej cifro verjetno maš (drugač je v profilu), pa poklič okol 10:30, pa ti poveva, kje se nahajava takrt ;) Hey, sorry k se na MSNju nism oglasu ampak me ni blo za kompom.Z veseljem bi šu na kavo ampak do 17h žal delam :BUA:
C4V4L13R Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 ne 230 pa res,samo manj kot 180 pa tud samo 2 al 3x že že, sam povprečje vzame tud tisto ko stojiš, speluješ in ko se ustavljaš .)
GrCaR Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 Hey, sorry k se na MSNju nism oglasu ampak me ni blo za kompom.Z veseljem bi šu na kavo ampak do 17h žal delam :BUA: škoda. No se pa drugič kej vidmo :)
BaHa Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 Ej BaHa a si že kej na Ridah? :) v bistvu sva se letos ze z irenco gor na ridah dobila ja .... samo jst sm prsu z avtom .... :devil: še en 125 več: Yamaha DT 125 R dobrodosel :OK: kaj si vidu tut mojo sošolko na yamahci :naughty: :naughty: :photo: :OK:
BaHa Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 eh ja .... spet sameva tle na forumu med tem ko si vi furate v tako lepem vremenu :BUA: :cry:
Roky Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 eh ja .... spet sameva tle na forumu med tem ko si vi furate v tako lepem vremenu :BUA: :cry: Niti ne :) Mam glih pavzo :P Baha ne sekirej se, zdele so praznki in je največ folka na cest :slap:
D_u_H_e_C Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 eh ja .... spet sameva tle na forumu med tem ko si vi furate v tako lepem vremenu :BUA: :cry: čakaj...zakaj pa se ti nea morš furat?? mal bol malo sm biu na forumu pa nism zasledil :)
_Nejkooo_ Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 eh ja .... spet sameva tle na forumu med tem ko si vi furate v tako lepem vremenu :BUA: :cry: hehe, sma že dva, sej bojo še prišli naši cajti :D :D
Ven0m Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 hehe, sma že dva, sej bojo še prišli naši cajti :D :D že trije...!! :BUA: Res komej čakam te naše cajte... :D
Žarko G. Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 sploh nisi sam jst sm dons naredu sam 5 km :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: morm bit kao neki z družino in zdele mtko prepričujem da gre na motor :eek:
JMatic Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 že trije...!! :BUA: Res komej čakam te naše cajte... :D stirje...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se