Irencko Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 vreme vs pa ja nau nesl... :P sj pop bo že sonček... na primorski je že, tut pr nas se bolša počas :OK:
D_u_H_e_C Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 vreme vs pa ja nau nesl... :P sj pop bo že sonček... na primorski je že, tut pr nas se bolša počas :OK: nevem ne :) tu gre že dež neke cajta po malem
Gixxer Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 ok duhec, jaz mam cajt popoldne! Tak da grema eno okrog pohorja :D
Irencko Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 tuki zmer bolš... primorska pa tut v sonnčku kokr tuk, na cajte mal oblački ma ok... :OK: drge po slo, pa slabo... :cry: torej dons... primorska :blush:
_Fingi_ Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 joj :cry: tle je tud vse v oblakih pa še kšna kaplca na cajte prleti :BUA: zgleda se bomo dons bl mal vozil :(
NejcZ Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Kaj zdej jamrate za par kaplc? Revčki joj :wacko: :whistle:
... Eva ... Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 ja jaz bi ful sal...se mi tak lusta ena turca :D js sm pa ze bla :kva2: :whistle:
Gixxer Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 mi2 z duhecom pa zdaj cakama, ce se bo vreme zrihtalo...v MB je ze ql, samo drugje se nazalost ne - sonce se ma kako urco casa :P eva s kod si ti? (zaj me ni blo en tedn pa nic ne vem :P )
Žarko G. Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 jst sm šu k maš z motorjom vsi so me čudn gledal :whistle: :whistle: jebš sej sm dal usnje :P
... Eva ... Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 mi2 z duhecom pa zdaj cakama, ce se bo vreme zrihtalo...v MB je ze ql, samo drugje se nazalost ne - sonce se ma kako urco casa :P eva s kod si ti? (zaj me ni blo en tedn pa nic ne vem :P ) dolenjska.... O:-)
Gixxer Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 je kdo tam iz dravograda al pa okolice, da pove kako je kaj vreme na tistem koncu?
_Nejkooo_ Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 je kdo tam iz dravograda al pa okolice, da pove kako je kaj vreme na tistem koncu? jaz sn iz peker pa vidim tja na koroško tu po dravski dolini pa se neki čudni oblaki izza kozjaka vlečejo tak da nič ne bo pomoje....hehehe :D
D_u_H_e_C Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 ok turca okrog pohorja odpade :BUA: grema pa z varderodriverom majnšo turco vdarit dol...dobima se v bistrci na bencinski postaji mol...če gre do zravn naj bo tam ob pol 4 :)
kukec1 Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 lool nwm če je že kdo vido ampak...jaz se že pol ure cepam....
_Nejkooo_ Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 haaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaahahahahhahahahahahahahahahahahahhahaha, prokletiii čefuriiiiiiii hahahahahahahahahahahahahahahah
_Fingi_ Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 :lol1: :lol1: že videno, ampak še zmer z užitkam preberem pa se pošteno nasmejim :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :headbang:
Stroj Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 haaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaahahahahhahahahahahahahahahahahahhahaha, prokletiii čefuriiiiiiii hahahahahahahahahahahahahahahah 1: čefur je stanje duha....v temu primeru gre za priseljence :P 2: Prid v Lj pa reč prokleti čefurji :devil: ne boš dolg glasn bil :grrr
Roky Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Tole je že kaki dve leti na netu,ampak zmeri, ko vidim crkavam od smeha.Najhujša je una "najprej je prefuko mene pol pa še matku" :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 1: čefur je stanje duha....v temu primeru gre za priseljence :P 2: Prid v Lj pa reč prokleti čefurji :devil: ne boš dolg glasn bil :grrr 1. ja gre za priseljence, ampak samo za tiste, ki se ne znajo asimilirat in s svojim tipičnim(južnjaškim) obnašanjem izstopajo iz družbe :D 2. bil sem v lj, in sem rekel prokleti čefurji :devil: :D
D_u_H_e_C Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 no ja pa je le vsaj ena majnša furca uspela :) z varderodriverjem sma šla na ptuj na pijačo pa domov :) blo je kr ql :) upam da bo ju3 ratalo it okrog pohorja :OK: :whistle:
C4V4L13R Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 mirna peč here we cooome!!! :OK: se vidimo taam ;) :P
FlamE#7 Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 2: Prid v Lj pa reč prokleti čefurji :devil: ne boš dolg glasn bil :grrr ti res nebi biu več k si soft pa se ne upreš tej sodrgi :angry:
Stroj Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 ti res nebi biu več k si soft pa se ne upreš tej sodrgi :angry: Jst nimam z nobenim čefurjem problemov in mi tud noben ne teži......edini k je bil glasn je bil ta motoboy pa še ta je prek msn-ja mi govoru da mi bo cigane poslou. Sej pol sva z riskotom lepo ugotovila kakšn je on res....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se