FlamE#7 Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 ... Pa tudi drugače na blagoslov nič ne da. končno en :OK: :OK: :OK:
D_u_H_e_C Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 kaj se bi šo keri pizdun iz štajerske furat pm ?:D
_Fingi_ Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Evo mene nazaj z mirne peči :D Matr, motorjov je blo...noro velik, kamrkol si pogledov :eek: :eek: škoda da nism meu digija :BUA: Bla je pa res lepa furca, sam lohka bi nas šlo več :D Aja Matex, a bi mi lahko poslov slikce kar si slikov? Bi biu zlo veseu :blush: :D
Matex_46 Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Evo mene nazaj z mirne peči :D Matr, motorjov je blo...noro velik, kamrkol si pogledov :eek: :eek: škoda da nism meu digija :BUA: Bla je pa res lepa furca, sam lohka bi nas šlo več :D Aja Matex, a bi mi lahko poslov slikce kar si slikov? Bi biu zlo veseu :blush: :D O. evo ene par fotk, žal niso glih najbolše kvalitete hehe. :OK: drugač je blo pa res zakon, na začetku malce mrzlo - pot nazaj je bla pa fenomenalna (sam tist smotan ps :angry: P.M. tm bi ga pa res lahko mel na vrvici - s Fingijem se furava čz Besnco..... in kr na enkrat ps skoč na cesto pred nama :huh: ), drgač pa supr.
Čamac Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 kaj se bi šo keri pizdun iz štajerske furat pm ?:D Jaz se odločam med vožnjo in treningom (že zadnjič sem manjkal zaradi istega razloga... )
D_u_H_e_C Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Jaz se odločam med vožnjo in treningom (že zadnjič sem manjkal zaradi istega razloga... ) hehe iji na trening pa gremo drug tedn nekam :) js pa grem zaj par km za dušo nareit :D
<=YaMaHa=> Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 :lol1: P.S.:drhač je pa itak običajno da čez besnco skačejo psi na cesto tko da tam čez naselja ni pametno dirkat :whistle:
Matex_46 Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 :blink: :lol1: P.S.:drhač je pa itak običajno da čez besnco skačejo psi na cesto tko da tam čez naselja ni pametno dirkat :whistle: vem, ni blo naselje :blink:
_Fingi_ Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 O. evo ene par fotk, žal niso glih najbolše kvalitete hehe. :OK: drugač je blo pa res zakon, na začetku malce mrzlo - pot nazaj je bla pa fenomenalna (sam tist smotan ps :angry: P.M. tm bi ga pa res lahko mel na vrvici - s Fingijem se furava čz Besnco..... in kr na enkrat ps skoč na cesto pred nama :huh: ), drgač pa supr. Tnx za fotke :OK: :yea1: Ja nazaj je blo res noro vozt, tist ps pa res ej... adrenalin čist nabiu an :angry: :headbang: U treh dneh mi je ps dvakrat pred motor že skoču, dons, pa zanč k sva šla z Riskotom v Vodice... :krneki:
Roky Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Matr ste užival,jest pa doma gnijem :cry: P.S. Je bil kdo od Motomarsovcev ravnokar v Kresnicah (blizu Litije) z Mitotam v družbi še ene 125ke?Sem se ravno rekreiral, ko sta se mem mene prpelala ? :hmm:
C4V4L13R Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 ja, v mirni peči je blo res super :OK: kje ste pa bli motosvetovci?? vas nism nikjer vidu...vsaj motorjev ne, k vas itak ne poznam :blush: edino kocijevo cagivo se mi zdi, da sm vidu :hmm: spomnte me za filmčk od poti iz vel. brusnic do mirne peči pa par slikc...morm dobit še vse, k nism meu js tega čez :OK:
GrCaR Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Zakon blo :OK: :kva2: Pa huda furca nazaj iz mirne peči :devil: Z pa vsak dan več gre :P
k0ci Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 ja, v mirni peči je blo res super :OK: kje ste pa bli motosvetovci?? vas nism nikjer vidu...vsaj motorjev ne, k vas itak ne poznam :blush: edino kocijevo cagivo se mi zdi, da sm vidu :hmm: spomnte me za filmčk od poti iz vel. brusnic do mirne peči pa par slikc...morm dobit še vse, k nism meu js tega čez :OK: ja parkirana je bla pred eno postriženo živo mejo v drugi vrsti (semnekogazaparkiralpress :D ) pa na sedežu je bla zmečkana piksna laškega (prazna seveda :D )
Spider™ Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Jaz sem se tudi imel fanj v mirni peči, a me je nažalost tablica zapustila. Danes, 9.4.2007, na relaciji mirna peč-novo mesto-metlika-črnomelj sem izgubil tablico NM-S6-86. Če jo kdo opazi bi lepo prosil da mi sporoči kje se nahaja. Hvala.
Aless Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 danes blo res dobor v mirni peci,...vido sem zigca,pa mim kocija pa ene par sem so enkrat,sem slucajno slisal da ste se neke menli pa sem zasledil da je nekdo kocija zmes omeno ko ste pr mitoti stal,....(ni blo cajta se vstavt)
C4V4L13R Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 :grim dve rs-ke 125 sm vidu ja, pa tdr tud
NejcZ Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Lihkar je bla Mirna Peč po TV-ju.. 4500 motorov? faaaak :kva2: (da nism kej zabluzu zle slučajn :D )
C4V4L13R Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 koci: tlele se vid tvoj mito, pa si to ti zraven?
Spider™ Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Tablica found. tnx god. Je bla kr na bližnjem znaku.
reesko Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Jaz sem se tudi imel fanj v mirni peči, a me je nažalost tablica zapustila. Danes, 9.4.2007, na relaciji mirna peč-novo mesto-metlika-črnomelj sem izgubil tablico NM-S6-86. Če jo kdo opazi bi lepo prosil da mi sporoči kje se nahaja. Hvala. isto se je men na cagivi zgodil..sm skor ponoru...pol sm jo pa le najdu :P dobr da jo zdej maš :D
Zigc Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 (popravljeno) Jaz sem se tudi imel fanj v mirni peči, a me je nažalost tablica zapustila. Danes, 9.4.2007, na relaciji mirna peč-novo mesto-metlika-črnomelj sem izgubil tablico NM-S6-86. Če jo kdo opazi bi lepo prosil da mi sporoči kje se nahaja. Hvala. hehe mi smo šli isto relacijo, sam pol čez semič pa nazaj proti dolenski pa ni blo nobene tablce na cest... Popravljeno April 9, 2007. Popravil Zigc
Spider™ Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 hehe mi smo šli isto relacijo, sam pol čez semič pa nazaj proti dolenski pa ni blo nobene tablce na cest... Ni problema, sm jo že našel. Pa si bil v mirni peči, te nisem nikjer videl.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se