_Nejkooo_ Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 na oni cesti na pohorje baje ga je položo na koleno... jaz tud komaj čakam da cestaka dobim da vidim kaki filing je to... sem probal enkrat s tem mojim prdecom pa se ni dobro končalo...hehehe :D :D
Aless Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 na oni cesti na pohorje baje ga je položo na koleno... jaz tud komaj čakam da cestaka dobim da vidim kaki filing je to... sem probal enkrat s tem mojim prdecom pa se ni dobro končalo...hehehe :D :D ka pa kupujes,.....jaz sem so na koleno prvic na Mariji Reki,ko sem motor mel ze 1 leto skoraj :P
_Nejkooo_ Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 ka pa kupujes,.....jaz sem so na koleno prvic na Mariji Reki,ko sem motor mel ze 1 leto skoraj :P rs 250, do jeseni najkasneje morn dnar zbrat :D :D
reesko Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 jst ga mam pa že več k eno leto..pa še ni blo kolena :P sam mam gume take da tud rossi ne gre s takimi na kolen :D sej bom zdej nove kupu...ane justaboy :P
Darko moder Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Dajte se na to temo oglasit vsi lastniki 125 kubičnih motorjev. Čist tak za evidenco, da vidmo kolk nas je in kdo smo. Napište še kater motor imate. Aprilia RS125 LP daelim daystar-zelo dober motor
reesko Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 daelim daystar-zelo dober motor tega si pa potegnu iz nafte vn :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 daelim daystar-zelo dober motor kaj to pomeni zelo dober??? :D tega si pa potegnu iz nafte vn :D iz naftalina se reče :D :D :P .)
C4V4L13R Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 najprej predvsem dobrodošu na forumu ne :OK:
verdinek Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 (popravljeno) pozdravljeni je mogoče sploh kdo s koroške tu na foromu, da se bi kdaj zmenli za kako turo :D :D Popravljeno April 13, 2007. Popravil verdinek
_Nejkooo_ Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 pozdravljeni je mogoče sploh kdo s koroške tu na foromu, da se bi kdaj zmenli za kako turo :D :D od kod si?? tu ni se mi zdi nobenga korošca, lahko se pa mi kdaj zmenimo pa se nekje na meji med koroško in štajersko dobimo (mislim da je to pri radljah ob dravi) :D , pa lahko gremo skup kam :OK:
Roky Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Grčo, če boste jutr kej mem Zbilj letel me poklič, da se ob jezeru dobimo na kavi ;) Ampak v Kranju sem samo do 14h :)
verdinek Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 od kod si?? tu ni se mi zdi nobenga korošca, lahko se pa mi kdaj zmenimo pa se nekje na meji med koroško in štajersko dobimo (mislim da je to pri radljah ob dravi) :D , pa lahko gremo skup kam :OK: :yea1: js sem 7 km vstran od radelj doma :D ja res bi se lahko kdaj zmenli, pa se odpeljali kam :D samo toti vikend še nebo kaj :BUA: ju3 morem delat v nedeljo pa imamo piknik :cry:
_Nejkooo_ Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 :yea1: js sem 7 km vstran od radelj doma :D ja res bi se lahko kdaj zmenli, pa se odpeljali kam :D samo toti vikend še nebo kaj :BUA: ju3 morem delat v nedeljo pa imamo piknik :cry: ja sej ta vikend še jaz tud nimam mopeda zrihtanega, nasledni vikend je itak piknik ( si vabljen, če se še nisi prijavo), tak da se bomo zmenli, ni panike :D :D :OK:
Aless Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 jst ga mam pa že več k eno leto..pa še ni blo kolena :P sam mam gume take da tud rossi ne gre s takimi na kolen :D sej bom zdej nove kupu...ane justaboy :P kere gume pa mas da ne gre na koleno,...ce niso stare al pa da nimajo hudiga roba more it na koleno,.... :P ja za gume se boma pa zmenla ko jih bos rabo
Irencko Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 hey grčo... dns mi tončk sj veš ker... un iz lunce... reku d nej vm(sršenčkom) še enkat rečem za žegnn u nedelo... če se bote kj fural u ta konc, pa se ustavte :yea1: aja... hehe delim borovničke, tko d pršparam za vs :P
Aless Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 evo ce bo vse po sreci,...bom ta teden lastnik nove aprilie 2006(bela),...samo upam da ne bojo hotli met vec ko 1700 al pa 1800 € doplacila :P
reesko Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 ristic ...dj ulet ze :> tazga mačka mam da dihat ne morm :BUA:
Čamac Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 (popravljeno) ka pa kupujes,.....jaz sem so na koleno prvic na Mariji Reki,ko sem motor mel ze 1 leto skoraj :P jst ga mam pa že več k eno leto..pa še ni blo kolena :P sam mam gume take da tud rossi ne gre s takimi na kolen :D sej bom zdej nove kupu...ane justaboy :P jaz pa mam z motorjem narejenih do zdaj nekaj čez 1200 km in ga mam kr dosti manj kot eno leto :P (v jeseni sem ga kupo) Drugače pa justaboy, ja na oni cesti na pohorje mi je ratalo :D Popravljeno April 14, 2007. Popravil Brodar
reesko Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 jaz pa mam z motorjem narejenih do zdaj nekaj čez 1200 km in ga mam kr dosti manj kot eno leto :P (v jeseni sem ga kupo) Drugače pa justaboy, ja na oni cesti na pohorje mi je ratalo :D s tem da maš kombinezon in nove gume...teh dveh stvari ki sta pa nujne pa nisem meu oz še zdaj nimam...ran kombija... ;)
Čamac Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 Ja kombinezon mam že od začetka res, gume pa sem letos kupil od justaboya (od 1200 je bilo prvih 700km narejenih z popolnoma uničeno zadnjo gumo) :)
frk Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 eno vprašanje? se gre kdo vozit danes relacija šentilj-sladki vrh? ob pol 4 na tuševi črpalki v šetilu :OK: :OK:
norc 16 Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 eno vprašanje? se gre kdo vozit danes relacija šentilj-sladki vrh? ob pol 4 na tuševi črpalki v šetilu :OK: :OK: ich
Roky Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 evo ce bo vse po sreci,...bom ta teden lastnik nove aprilie 2006(bela),...samo upam da ne bojo hotli met vec ko 1700 al pa 1800 € doplacila :P Kako pa to, da si se odloču zamenjat.A nimaš že zdej RS125? :hmm: Fingi, danes sem videl tvoj motor na Laborah pred Remontom,sem registriral motor,10 metrov stran mam pa "šiht" sem te še iskal mal okol,če se greva do Zbilj poj zapelat pa te nikjer ni blo vidt :)
Žarko G. Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 ej cavalir zate mam še en primer kako maš lahk uro gor pri števcih http://shrani.si/?dsc02828y5bs.jpg sej maš podobn narjen
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se