GrCaR Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 Teb se je zadnič zdel da letiš.....u bistvu sva pa na tleh sedela pa bruhala :P Polom risko, polom :grim :lol1: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 Kje ste se včer Gorenjci kej vozil? :hmm:
Žarko G. Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 ej grčar a si bil pol v logatcu? a je ta tvoj motor? http://shrani.si/?dsc02852y8nr.jpg
Stig Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 kai ve kdo za kako trgovino v slo ko prodajajo zobnike za motor? aia, za yamaha xt bi rabo Pokliči v SM motocenter, tam jih imajo skoraj 100%!!! TEL: 05-300-59-00 MOBI: 051-382-393
Roky Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 ej grčar a si bil pol v logatcu? a je ta tvoj motor? http://shrani.si/?dsc02852y8nr.jpg Grčar ima nek napis všit v sopotnikovem sedežu, če se ne motim :hmm:
C4V4L13R Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 (popravljeno) mal vtisov z današnje furce s k0cijem :OK: @justaboy: evo mal gorjanške ceste...čez taboljše ovinke smo se pa pelal, tko, da nismo slikal :P :devil: če te pa matrajo, pa prid enkrat se zapelat, oz. v jesen upam, da bo spet ghd petrol-gorjanci Popravljeno April 15, 2007. Popravil C4V4L13R
GrCaR Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 ej grčar a si bil pol v logatcu? a je ta tvoj motor? http://shrani.si/?dsc02852y8nr.jpg o, sam pogledat sm šou pol, k je blo že skor usega konc. Ne ni to moj motor, ker jst mam crash pade, pa bug spojler, pa prevleko za sedež, k je gor napisan Z750 :)
Aless Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 mal vtisov z današnje furce s k0cijem :OK: @justaboy: evo mal gorjanške ceste...čez taboljše ovinke smo se pa pelal, tko, da nismo slikal :P :devil: če te pa matrajo, pa prid enkrat se zapelat, oz. v jesen upam, da bo spet ghd petrol-gorjanci mogoc pa pridem,...samo morem prvo pogledat kot se sploh do tam pride :P drugac pa ste se kaj vozli na MK?
reesko Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 jst, grčar, fingi, matex, jernej pa od fingija fotr smo bli pa na maksiju :P blo kr fajn :D :D
reesko Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 jst, grčar, fingi, matex, jernej pa od fingija fotr smo bli pa na maksiju :P blo kr fajn :D :D aauuu pa wooxa sm pozabu oment :P
Čamac Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 Še moja yamaha ybr 125 :OK: dobrodošel :OK:
k0ci Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 mogoc pa pridem,...samo morem prvo pogledat kot se sploh do tam pride :P drugac pa ste se kaj vozli na MK? če boš našel pot do NM gremo lahk skupaj kdaj gor :D ni problema sam pokliči pa se zmenmo MK je bil danes zaprt za zunanje obiskovalce ker so bili gor avtomobilisti, v bistvu zaključena skupina in so sami vozili gor
Roky Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 C4v4li3r dej nam opiš prbližno pot iz LJ do teh Gorjancev,mogoč kdaj prletimo Gorenjci probat, ker zgleda zanimivo.Upam, da ni preveč prometna cesta :)
k0ci Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 roky, moraš it čez nm če hočeš prit do gorjancev, v nm pa se moraš držat tabel za metliko, to je to ta pot je v bistvu prelaz med nm in metliko, slike pa so samo od vrha prelaza pa do sredine poti do nm, s tem da je 90% ovinkov neslikanih, ker smo se raje peljali :D
_Fingi_ Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 Ma ja, na maksiju je blo supr, sam mal bom jest mogu kondicije nabrat ker po vsaki dalši furi al pa takmule k je blo dons sm pol čist brez energije :krneki: Matr, kašn zvok ma tist tomos ej :eek: dol padeš :kva2: :yea1:
_N3jC_ Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 hehe jst sm tud mislu pridt na maksija :P sam smo mel tuki v kamnku pr ns dva dni motozbor in me je pivo prikovalo v kamnk tko d niti pod razno nism mogu na motor :devil: :devil: še dam sm bl težko pršov ampak je šlo :P lohk bi kšn kej v kamnk pršov pogledat razn wooxa k se je le spomnu :grim :grim pa še novopečeni član MK KAMNIK sem hehe :OK: :OK: http://www.mkkamnik.com/forum/index.php?sh...c=1402&st=0 [attachmentid=95664]
Roky Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 roky, moraš it čez nm če hočeš prit do gorjancev, v nm pa se moraš držat tabel za metliko, to je to ta pot je v bistvu prelaz med nm in metliko, slike pa so samo od vrha prelaza pa do sredine poti do nm, s tem da je 90% ovinkov neslikanih, ker smo se raje peljali :D Potem pa približno vem kje je to :) Pa so ovinki lepi,asfalt pa to?Je kej peska? :hmm:
Roky Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 (popravljeno) Nemorm spat pa mal brskam po netu: Taka nej bi bla nova Aprilia 750 :kva2: Samo desni disk mi nekam sumljivo deluje :ninja: Popravljeno April 16, 2007. Popravil Roky
_Fingi_ Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 hm, men tole bl kot en fotošop deluje :hmm:
Žarko G. Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 lohk bi kšn kej v kamnk pršov pogledat razn wooxa k se je le spomnu :grim :grim pa še novopečeni član MK KAMNIK sem hehe :OK: :OK: http://www.mkkamnik.com/forum/index.php?sh...c=1402&st=0 [attachmentid=95664] jst sm bil! samo v soboto ekola dokaz:
C4V4L13R Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 (popravljeno) mogoc pa pridem,...samo morem prvo pogledat kot se sploh do tam pride :P drugac pa ste se kaj vozli na MK? C4v4li3r dej nam opiš prbližno pot iz LJ do teh Gorjancev,mogoč kdaj prletimo Gorenjci probat, ker zgleda zanimivo.Upam, da ni preveč prometna cesta :) no...vama je že k0ci odgovoru. drgač pa do novga mesta mislm, da bi znal vsi pridt, pol za naprej bi se pa kj zmenil a ne :) @k0ci: pa una turca čez bučko je tud huda a :OK: enkrat mormo jit še nm-kočevje-kanižarca-črnomel, tam je tud huda cesta. pa poslikat bo enkrat treba, mal vtisov pa to hehe...sam kaj, ko se je pa bol lušno pelat :OK: Popravljeno April 16, 2007. Popravil C4V4L13R
frk Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 danes pridem domov in dobim pismo(pravzaprav razglednico) iz louisa :OK: na njej je pisalo da si lahko pridem po naročeno robo, se pravi hlače so prišle in črn vizir za mojo čelado :OK: :OK: sedaj pa še samo nek bolši motor pa sem zmagal :OK:
norc 16 Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 zdaj pa ima da čohaš ker ti nena tolko fali samo malo bolj ven se moreš vsest. alo če že greš gor bi meni lahko kolenčnike nove še kupo. toti so že bogi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se