Čamac Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Prokleti šuni jaz pa sn tebe lahko na mitotu ne... misliš da je fajn zadaj koga met...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 eh pa ti jih tak ne boš mel... ne, jaz že vem da jih mam, ju3 še stara samo uradno potrdi, ker dans je popravla teste, pa je rekla tisti, ki še ma slučajno kakšen drug test ena, pa tega zadnjega ne bo šou na maturo...jaz pa mam enga iz prve konference pa tega, tak da mi ni pomoči več :D :D :D Prokleti šuni jaz pa sn tebe lahko na mitotu ne... misliš da je fajn zadaj koga met... 1. mito ma 3-krat več konjev kot moj 2. šla sma do slovenske bistrice- v eno smer okol 20 km 3. ne da se mi furat 200 km, s povprečno hitrostjo 80 kmh, pa pol drugi dan totalno zjeban nazaj :D 4. vseeno sn 2 leti starejši od tebe, in se že malo pozna (križ pa to) :lol1: :lol1: :lol1:
Ven0m Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Hja...za piknik je res najbolj enkrat konc maja!!!Sj se mormo kle u organizaciji use zment k če bi delal bi nardil mau večjo čago...zj pa tko lahk nardimo da smo sam mi (to bi mogu delat sam), če pa nardimo da pridejo še ne motoristi pol pa lahk nardimo trije in bi bla kr velka fešta...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Hja...za piknik je res najbolj enkrat konc maja!!!Sj se mormo kle u organizaciji use zment k če bi delal bi nardil mau večjo čago...zj pa tko lahk nardimo da smo sam mi (to bi mogu delat sam), če pa nardimo da pridejo še ne motoristi pol pa lahk nardimo trije in bi bla kr velka fešta... ja pa ne rabijo bit motoristi, ob alkoholu smo vsi enaki...hehehe, ja naj se nareji neke v tem stilu tak ko smo mi štajerci organizirali, da se pobere prijave pa to, pa pol se stroške razdeli :D :D
Ven0m Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 (popravljeno) ja pa ne rabijo bit motoristi, ob alkoholu smo vsi enaki...hehehe, ja naj se nareji neke v tem stilu tak ko smo mi štajerci organizirali, da se pobere prijave pa to, pa pol se stroške razdeli :D :D Sj če bi mi s tuki še folka pobral...bi tut s stroški blo mau bolš...pa če bi trije delal bi itak un k bi delu z mano rojstni dan pa bi pol sam plaču k zmer, sam bi blo pa tolk več folka k ga ne poznate.... Nejko muhheeee Popravljeno Maj 3, 2007. Popravil Ven0m
_Fingi_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Fingi a si ti doma,nisi šel v Enko :hmm: v enki sm biu od pol 8ih do pol 9ih zutri :P :P
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 v enki sm biu od pol 8ih do pol 9ih zutri :P :P Aja :slap: Sm mislu, da si to zvečer mislu it :blush: Matr je dolgcajt doma :BUA:
reesko Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 reesko je moj pa od fuksija, tak da tace stran :D :D :D :wub: Jestt hočm reeskotaa sam k on mene nočeee :( :( :( :( :D :eek: To pa zato ker ma mene :P Edina prava ljubezen :wub: :grim :grim :grim :grim vprašaj ga pa ti bo povedal kdo je njegov pikec :D :grrr zato, ker sem motor prodal ta tedn... :blush: :blush: vukojebina, še hujše ko makouuule :D :D makoulleeeeee...duheeec :D Tudi jaz sem najbrž na popravnih... der s mor of as :BUA:
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 za Zbilje pa še niti slišal nisem... to morajo biti neke rovte :D Ja rowte jaa da si nebi kej naredu :D zdej te bo irency po nagi riti spenkala vrjetn :P Sej krej res ni velk, sam se majo pa fletno k majo tak fajn jezerčk zravn :OK: :OK: aj lajk it a lot :wub: fingii ti si nššš :evilgrin: :wub: :wub: Sam se majo Blejci bolš k se mal bolj dogaja ampak ok,tud Zbilje so lep kraj,sploh zvečer ob jezeru na kšni travi pa dekca pa to :whistle: romantika lohka bi sprobal too
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 romantika lohka bi sprobal too Vrjem, da nočeš,vsaj z mano ne :grrr :lol1: :P
_Fingi_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ... fingii ti si nššš :evilgrin: :wub: :wub: haha, ma ne resno mi je res ušeč tm dol :D :blush: :wub: romantika lohka bi sprobal too lohk bi ja :P :whistle:
reesko Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 haha, ma ne resno mi je res ušeč tm dol :D :blush: :wub: amm...men pa ni več ...le zakaj :lol1: :lol1: :P :P
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 haha, ma ne resno mi je res ušeč tm dol :D :blush: :wub: Dej jutr, če bo kej lepga vremena magar letiva na en kofe dol :P Da vidm kašn joškotres ma kelnarca :D
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ja kdaj bi bla dej prosm ... proooooosm ne v soboto 12ga... kadar koli drugič sam ne 12 ga prosim te :winkiss: :winkiss: :winkiss: :blush: Se res tok ponižate da plačate pičkii??Če hočjo lohka pridejo prostowolno sam powabt jih mortee :)
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Se res tok ponižate da plačate pičkii??Če hočjo lohka pridejo prostowolno sam powabt jih mortee :) Sej jih ne plačamo zato da pridejo,ampak...... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 :wub: :eek: :grim :grim :grim :grim :blush: :blush: makoulleeeeee...duheeec :D der s mor of as :BUA: Pejte nekam pol pa nč!! :cry: :cry: :cry: :wub: :cry: :cry:
reesko Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Pejte nekam pol pa nč!! :cry: :cry: :cry: :wub: :cry: :cry: prevod? vidš duhec..družbo maš...prej sma tebe nism zastopu...zdej pa še nje ne :D
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Vrjem, da nočeš,vsaj z mano ne :grrr :lol1: :P ok sm si premislaa
_Fingi_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ok sm si premislaa pejt reeskota učit štajerščine da te bo razumeu, pa maš en razlog za romantiko :P :evilgrin:
reesko Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 pejt reeskota učit štajerščine da te bo razumeu, pa maš en razlog za romantiko :P :evilgrin: francosk si me pa itak ti nauču :blush: :wub: :wub:
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 prevod? vidš duhec..družbo maš...prej sma tebe nism zastopu...zdej pa še nje ne :D Sej ti bolj mla štekaš!! To pa zato ker ma mene tongue.gif Edina prava ljubezen wub.gif grim.gif grim.gif grim.gif grim.gif Pol pa pejtt nekamm :cry: :cry: :wub: :cry: :cry: štekaš zdej???? pejt reeskota učit štajerščine da te bo razumeu, pa maš en razlog za romantiko :P :evilgrin: Jest bi ga rajš francosko naučila sam menda si me že prehitu lohka jo pa obnowiwa z riskotom kajne :P
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Sej ti bolj mla štekaš!! To pa zato ker ma mene tongue.gif Edina prava ljubezen wub.gif grim.gif grim.gif grim.gif grim.gif Pol pa pejtt nekamm :cry: :cry: :wub: :cry: :cry: štekaš zdej???? Jest bi ga rajš francosko naučila sam menda si me že prehitu lohka jo pa obnowiwa z riskotom kajne :P pa kaj se ti res ne morš sprijaznit da je drisko samo moj pa od čamčija... no dobro pa še od fuksija pa fingija pa grčija... :D :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se