Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Sej ti bolj mla štekaš!!

To pa zato ker ma mene tongue.gif Edina prava ljubezen wub.gif

grim.gif grim.gif grim.gif grim.gif

Pol pa pejtt nekamm :cry: :cry: :wub: :cry: :cry: štekaš zdej????

Jest bi ga rajš francosko naučila sam menda si me že prehitu lohka jo pa obnowiwa z riskotom kajne :P

ma ne morm varat mojih pikcov :blush:

pa kaj se ti res ne morš sprijaznit da je drisko samo moj pa od čamčija... no dobro pa še od fuksija pa fingija pa grčija... :D :D :D

:grim :grim :grim :grim

Objavljeno

pa kaj se ti res ne morš sprijaznit da je drisko samo moj pa od čamčija... no dobro pa še od fuksija pa fingija pa grčija... :D :D :D

Ja mejte ga pizdaa :angry:

Objavljeno

Ne se jezit no :eek: Smo še ostali tle :lol1:

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1:

Ne se jezit no :eek: Smo še ostali tle :lol1:

raje se nam pridruži roky, verjemi, ne bo ti žal :D :D :D :D

Objavljeno

:kva2: :kva2:

Objavljeno

Jest bi ga rajš francosko naučila sam menda si me že prehitu lohka jo pa obnowiwa z riskotom kajne :P

sorčy, nism zanalš :blush: :blush: sam risko raztura, ti ne bo žov če bosta kej obnavlala :P

Objavljeno

Kaj si s tem mislu :hmm: :eek:

Objavljeno

sorčy, nism zanalš :blush: :blush: sam risko raztura, ti ne bo žov če bosta kej obnavlala :P

Nč ne boo fingii pozabb

Objavljeno

tud ti nisi slab...ubistvu si odličn :blush: :blush:

Objavljeno

Ioi nejkoo kwa teb ni jasn :(

Objavljeno

Objavljeno

a dejte fantje no...irency se vm tle tk lepo ponuja..,vs vabi na pjačko, na odbojko... vi bi se pa kr med sabo fukarl...joj joj pikci moji kam ste to nizko padl :P :P :P

Objavljeno

a dejte fantje no...irency se vm tle tk lepo ponuja..,vs vabi na pjačko, na odbojko... vi bi se pa kr med sabo fukarl...joj joj pikci moji kam ste to nizko padl :P :P :P

Objavljeno

Sej jih ne plačamo zato da pridejo,ampak...... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

ampak???? :hmm:

Objavljeno

Fingi,umiram :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: nism si mislu das tak :naughty: Sam sej veš,Iskra Boyz pto,al si metalc al pa gay na teli Iskri :lol1: :lol1: :lol1:

Eh bom rajš tih :xx:

Irenca,kva si jezna zj ratala :hmm:

Objavljeno

Ja jest jih wabmm ja pa se jim ponujam mislš da sm...

jA fingii to bo jaa mi gremo lepo po sweoje pa če boste kej dol pa če boste poklical mogoče ulwtiwa dol z mino drugač pa nič!!Sam mi če smo smo zwečr dol

Objavljeno

fingiju pa zmer rata zapet :P

Objavljeno

Sej jih ne plačamo zato da pridejo,ampak...... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Zamolk ali aposiopeza (grš. aposiopao = zamolčim) :P :P nadaljevanje bi te vrjetno preveč šokiralo pa je roky raje izpustil to :P

Fingi,umiram :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: nism si mislu das tak :naughty: Sam sej veš,Iskra Boyz pto,al si metalc al pa gay na teli Iskri :lol1: :lol1: :lol1:

...

hehe :D :D sam nm je dost bed :P se je kr težko odločt kaj bi bil :P

Objavljeno

:kva2: kva je beyba a so te čist razkurl :blush:

Objavljeno

Eh bom rajš tih :xx:

Irenca,kva si jezna zj ratala :hmm:

Ja tut take trenutke morm mett :(

Objavljeno

Zamolk ali aposiopeza (grš. aposiopao = zamolčim) :P :P nadaljevanje bi te vrjetno preveč šokiralo pa je roky raje izpustil to :P

hehe :D :D sam nm je dost bed :P se je kr težko odločt kaj bi bil :P

OMG Fingi dons jih pa strelaš :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Ma ja,aveš vsak dan mam drug kemik :cry: zmerej mi pade na tla,pa neupam pobrat :cry: :cry: :kva2:

Objavljeno

Ja jest jih wabmm ja pa se jim ponujam mislš da sm...

jA fingii to bo jaa mi gremo lepo po sweoje pa če boste kej dol pa če boste poklical mogoče ulwtiwa dol z mino drugač pa nič!!Sam mi če smo smo zwečr dol

joj no, pa sej veš da nism tok resno mislu s temu ponujaš...mogoče sm se ''mal'' narobe izrazu, se opravičujem :blush: O:-) :004 :004

dej no, se bomo jutr lepo dobil pa se zmenil, mogoče kkšno odbojko odigral :P ne se jezat :blush:

Objavljeno

pa kva je sploh narobe zdej?

Objavljeno

hahaha če bi kdo rad videl kako nejc pijan leži pred lokalom in lovi muhe, ki jih tam naj ni... PM (posnetek) :D

Brodar :grim

Fingi a se usedeva na mofe pa greva na Zbilje mal tele motosvetovke gledat,kva pravš :P

Grčar sorry k se nism na MSNju oglasu,sm zaspau,itak se je pa poj še dž uscal :S

ni panike... gremo jutr?

pa ne no, ni nejko pokvarjen, samo malo vas heca, sej veste kak je, pes ki laja ne grize, raje se bojte kakšnega grčarja ko je nonstop tiho potem pa samo vdari iz pozadine naenkrat :D :D

ah jst pa nism tak :D

AYaa dej nehi k se ga bom res začela batt :hmm:

Ja kaj wsi weste točne datume kdaj ste se nazadnje dol dal?? :D

Bučmani eni :lol1: :lol1: :lol1:

:lol1:

ah ne....grčar je pa ja ok :grim

:lol1: od kje udari? :hmm:

boga sta :friend1:

:lol1:

iz glave :evilgrin:

Ej kak te zgleda tota tanjuška? ma kdo kako sliko? nažgal bi jo že zaradi njenih postov :D

zgleda kr ql, še posebi, k svoje fotke kaže :devil: :P

Sam niste normalni, da napišete 10 strani v tem cajtu, k mene ni blo :headbang:

Objavljeno

Ja tut take trenutke morm mett :(

pa ne reči, da so redki :D :D :D :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!