reesko Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Sej ti bolj mla štekaš!! To pa zato ker ma mene tongue.gif Edina prava ljubezen wub.gif grim.gif grim.gif grim.gif grim.gif Pol pa pejtt nekamm :cry: :cry: :wub: :cry: :cry: štekaš zdej???? Jest bi ga rajš francosko naučila sam menda si me že prehitu lohka jo pa obnowiwa z riskotom kajne :P ma ne morm varat mojih pikcov :blush: pa kaj se ti res ne morš sprijaznit da je drisko samo moj pa od čamčija... no dobro pa še od fuksija pa fingija pa grčija... :D :D :D :grim :grim :grim :grim
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 pa kaj se ti res ne morš sprijaznit da je drisko samo moj pa od čamčija... no dobro pa še od fuksija pa fingija pa grčija... :D :D :D Ja mejte ga pizdaa :angry:
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Ja mejte ga pizdaa :angry: Ne se jezit no :eek: Smo še ostali tle :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Ja mejte ga pizdaa :angry: :lol1: :lol1: :lol1: Ne se jezit no :eek: Smo še ostali tle :lol1: raje se nam pridruži roky, verjemi, ne bo ti žal :D :D :D :D
reesko Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: raje se nam pridruži roky, verjemi, ne bo ti žal :D :D :D :D :kva2: :kva2:
_Fingi_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Jest bi ga rajš francosko naučila sam menda si me že prehitu lohka jo pa obnowiwa z riskotom kajne :P sorčy, nism zanalš :blush: :blush: sam risko raztura, ti ne bo žov če bosta kej obnavlala :P
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: raje se nam pridruži roky, verjemi, ne bo ti žal :D :D :D :D Kaj si s tem mislu :hmm: :eek:
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 sorčy, nism zanalš :blush: :blush: sam risko raztura, ti ne bo žov če bosta kej obnavlala :P Nč ne boo fingii pozabb
reesko Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 sorčy, nism zanalš :blush: :blush: sam risko raztura, ti ne bo žov če bosta kej obnavlala :P tud ti nisi slab...ubistvu si odličn :blush: :blush:
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: raje se nam pridruži roky, verjemi, ne bo ti žal :D :D :D :D Ioi nejkoo kwa teb ni jasn :(
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Ioi nejkoo kwa teb ni jasn :( :lol1: :lol1: :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Ioi nejkoo kwa teb ni jasn :( a dejte fantje no...irency se vm tle tk lepo ponuja..,vs vabi na pjačko, na odbojko... vi bi se pa kr med sabo fukarl...joj joj pikci moji kam ste to nizko padl :P :P :P
reesko Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 a dejte fantje no...irency se vm tle tk lepo ponuja..,vs vabi na pjačko, na odbojko... vi bi se pa kr med sabo fukarl...joj joj pikci moji kam ste to nizko padl :P :P :P :lol1: :lol1: :lol1:
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Sej jih ne plačamo zato da pridejo,ampak...... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ampak???? :hmm:
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 a dejte fantje no...irency se vm tle tk lepo ponuja..,vs vabi na pjačko, na odbojko... vi bi se pa kr med sabo fukarl...joj joj pikci moji kam ste to nizko padl :P :P :P Fingi,umiram :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: nism si mislu das tak :naughty: Sam sej veš,Iskra Boyz pto,al si metalc al pa gay na teli Iskri :lol1: :lol1: :lol1: ampak???? :hmm: Eh bom rajš tih :xx: Irenca,kva si jezna zj ratala :hmm:
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 a dejte fantje no...irency se vm tle tk lepo ponuja..,vs vabi na pjačko, na odbojko... vi bi se pa kr med sabo fukarl...joj joj pikci moji kam ste to nizko padl :P :P :P Ja jest jih wabmm ja pa se jim ponujam mislš da sm... jA fingii to bo jaa mi gremo lepo po sweoje pa če boste kej dol pa če boste poklical mogoče ulwtiwa dol z mino drugač pa nič!!Sam mi če smo smo zwečr dol
_Fingi_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Sej jih ne plačamo zato da pridejo,ampak...... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ampak???? :hmm: Zamolk ali aposiopeza (grš. aposiopao = zamolčim) :P :P nadaljevanje bi te vrjetno preveč šokiralo pa je roky raje izpustil to :P Fingi,umiram :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: nism si mislu das tak :naughty: Sam sej veš,Iskra Boyz pto,al si metalc al pa gay na teli Iskri :lol1: :lol1: :lol1: ... hehe :D :D sam nm je dost bed :P se je kr težko odločt kaj bi bil :P
Irencko Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 :kva2: kva je beyba a so te čist razkurl :blush:
irency Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Fingi,umiram :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: nism si mislu das tak :naughty: Sam sej veš,Iskra Boyz pto,al si metalc al pa gay na teli Iskri :lol1: :lol1: :lol1: Eh bom rajš tih :xx: Irenca,kva si jezna zj ratala :hmm: Ja tut take trenutke morm mett :(
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Zamolk ali aposiopeza (grš. aposiopao = zamolčim) :P :P nadaljevanje bi te vrjetno preveč šokiralo pa je roky raje izpustil to :P hehe :D :D sam nm je dost bed :P se je kr težko odločt kaj bi bil :P OMG Fingi dons jih pa strelaš :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ma ja,aveš vsak dan mam drug kemik :cry: zmerej mi pade na tla,pa neupam pobrat :cry: :cry: :kva2:
_Fingi_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Ja jest jih wabmm ja pa se jim ponujam mislš da sm... jA fingii to bo jaa mi gremo lepo po sweoje pa če boste kej dol pa če boste poklical mogoče ulwtiwa dol z mino drugač pa nič!!Sam mi če smo smo zwečr dol joj no, pa sej veš da nism tok resno mislu s temu ponujaš...mogoče sm se ''mal'' narobe izrazu, se opravičujem :blush: O:-) :004 :004 dej no, se bomo jutr lepo dobil pa se zmenil, mogoče kkšno odbojko odigral :P ne se jezat :blush:
GrCaR Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 hahaha če bi kdo rad videl kako nejc pijan leži pred lokalom in lovi muhe, ki jih tam naj ni... PM (posnetek) :D Brodar :grim Fingi a se usedeva na mofe pa greva na Zbilje mal tele motosvetovke gledat,kva pravš :P Grčar sorry k se nism na MSNju oglasu,sm zaspau,itak se je pa poj še dž uscal :S ni panike... gremo jutr? pa ne no, ni nejko pokvarjen, samo malo vas heca, sej veste kak je, pes ki laja ne grize, raje se bojte kakšnega grčarja ko je nonstop tiho potem pa samo vdari iz pozadine naenkrat :D :D ah jst pa nism tak :D AYaa dej nehi k se ga bom res začela batt :hmm: Ja kaj wsi weste točne datume kdaj ste se nazadnje dol dal?? :D Bučmani eni :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ah ne....grčar je pa ja ok :grim :lol1: od kje udari? :hmm: boga sta :friend1: :lol1: iz glave :evilgrin: Ej kak te zgleda tota tanjuška? ma kdo kako sliko? nažgal bi jo že zaradi njenih postov :D zgleda kr ql, še posebi, k svoje fotke kaže :devil: :P Sam niste normalni, da napišete 10 strani v tem cajtu, k mene ni blo :headbang:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Ja tut take trenutke morm mett :( pa ne reči, da so redki :D :D :D :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se