GrCaR Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 mi hočmo čago :kva2: :D venom, dej zrihti :P
Ven0m Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ma ne :D v makulah sm v torek biu :D oz sm komaj včeraj ob 3 popoldan domov prišo :D učil sm se pa spal :D ju3 nms bedn popravlam :D Kje si se kwotou da si si tak zokne umazu?? mi hočmo čago :kva2: :D venom, dej zrihti :P Vidm da se morm res potrudt za vas... :P Ste že pošteno potrebni...alkohola in bab
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Alo štajerci,kaj zdej a je šel Gumball 3000 mimo?Je kdo kaj slikal? :hmm: Evo še prispevek iz Dubrovnika: 24ur - KLIK
Roky Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Evo mene nazaj :trance_33_sleep: :( :( No sam, da si zrihtov pa da si cel nazaj pršu :friend1: :friend2: :inlove:
_Fingi_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Mnja...recimo da sm zrihtov :( kar je šlo :closedeyes: lahko noč
irency Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ej pebi kak se vam da tolk pisat :D pizda 20 strani v par urah :D irency dobrodošla na forumu :winkiss: Hwala duhec :winkiss: :winkiss: :winkiss: Hwala duhec :winkiss: :winkiss: :winkiss: Dons pa petk :D :D :OK: :OK: WIKENDDDDDD :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :devil:
Roky Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Fingi & Grčar, v Kranju dž ščije tko, da za dons odpade,ker sodeč po vremenu nebo dons nč sonca :( :cry: :yawn: grem še mal spat :yawn: :D
Ven0m Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Dobro jutro mucki Ste vsi pridni pa u šoli??? :P
GrCaR Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Fingi & Grčar, v Kranju dž ščije tko, da za dons odpade,ker sodeč po vremenu nebo dons nč sonca :( :cry: :yawn: grem še mal spat :yawn: :D k bo mkkšn lep vreme, gremo, mogoče jutr :hmm:
C4V4L13R Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Prvič po 9 letih gumballa dve smrtni žrtvi. V makedoniji sta se dva namreč ubila s poršejem in so se začele ekipe umikat, prav tako sponzorji in gumball 3000 je za letošnjo sezono odpovedan :(
_Fingi_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Prvič po 9 letih gumballa dve smrtni žrtvi. V makedoniji sta se dva namreč ubila s poršejem in so se začele ekipe umikat, prav tako sponzorji in gumball 3000 je za letošnjo sezono odpovedan :( letošnjo sezono? a ne poteka lih zdej? si misllil za naslednjo, al je ta gumball 3000 večkrat na leto?
C4V4L13R Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 mislu sm rečt za nadaljevanje, gumball namreč še zdaleč nebi biu končan... prekinjen je biu, zaradi smrti teh dveh pa bo verjetno tud drugo leto...nič pa ni rečeno
reesko Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ma sej prou da se umirijo...kaj pa če se bo lih nš justaboy vozu z aprilio po mariboru pa ga bojo uni nabil v ritko...pol bomo pa žalostni :wub: :P :P :P hec justaboy hec :D
Aless Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Prvič po 9 letih gumballa dve smrtni žrtvi. V makedoniji sta se dva namreč ubila s poršejem in so se začele ekipe umikat, prav tako sponzorji in gumball 3000 je za letošnjo sezono odpovedan :( nista se ubila dva s porsejem ampak sta ta 2 povzrocila nesreco s smrtnim izidom in kriticnim stanjem(oz mogoc celo 2 smrti),....in sta iz kraja nesreca pobegnila,vendar so jih na meji ustavli(pobegnila sta v drugem avtu).............. kolko sem jaz seznanjen s tem kaj je blo..... ma sej prou da se umirijo...kaj pa če se bo lih nš justaboy vozu z aprilio po mariboru pa ga bojo uni nabil v ritko...pol bomo pa žalostni :wub: :P :P :P hec justaboy hec :D zadnih 10 strani ne spremlal tak da ne vem zaka se gre .....skozi mb jih pa ni tolko slo,glih zaradi prekinitve in jih je dosti slo skozi madzarsko,...zato verjetno tudi niso bli ob tistem casu,ko je blo sprva receno,ampak komaj od pol 11 zvecer dalje...pa tudi do 4te ure zjutraj
C4V4L13R Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ja tako je no glede nesreče zdej ne vem točno, ker informacij je več z vseh strani, tako, da je težko rečt kaj je blo v resnici v glavnem ble sta dve smrti evo pojasnilo in opravičilo http://www.gumball3000.com/
Roky Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Dobro jutro mucki Ste vsi pridni pa u šoli??? :P Jest sm komej zdej ustov :yawn: Fingi pa Grčar sm vama reku :D k bo mkkšn lep vreme, gremo, mogoče jutr :hmm: "Ponoči bo dež postopno ponehal in ponekod se bo delno zjasnilo. Jutri bo spremenljivo oblačno. Nastajale bodo krajevne plohe in nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 12, najvišje dnevne od 16 do 22 stopinj C. " Mogoče bo pa res kej sonca umes,bomo zjutri vidl :P nista se ubila dva s porsejem ampak sta ta 2 povzrocila nesreco s smrtnim izidom in kriticnim stanjem(oz mogoc celo 2 smrti),....in sta iz kraja nesreca pobegnila,vendar so jih na meji ustavli(pobegnila sta v drugem avtu).............. kolko sem jaz seznanjen s tem kaj je blo..... zadnih 10 strani ne spremlal tak da ne vem zaka se gre .....skozi mb jih pa ni tolko slo,glih zaradi prekinitve in jih je dosti slo skozi madzarsko,...zato verjetno tudi niso bli ob tistem casu,ko je blo sprva receno,ampak komaj od pol 11 zvecer dalje...pa tudi do 4te ure zjutraj Upam, da tedva ko sta pobegnila iz kraja nesreče zaprejo in to v najbol grd,smrdljiv zapor :ninja:
_Fingi_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Jest sm komej zdej ustov :yawn: Fingi pa Grčar sm vama reku :D "Ponoči bo dež postopno ponehal in ponekod se bo delno zjasnilo. Jutri bo spremenljivo oblačno. Nastajale bodo krajevne plohe in nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 12, najvišje dnevne od 16 do 22 stopinj C. " ... hehe :OK: :OK: jest sm tud prejle šu mal spat :blush: da sm zdej čist zaliman :doze: ti si pa itaq ... klasa zase :P :P jao :blink: kok časa pa misle še bit takle vreme?
Roky Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 hehe :OK: :OK: jest sm tud prejle šu mal spat :blush: da sm zdej čist zaliman :doze: ti si pa itaq ... klasa zase :P :P jao :blink: kok časa pa misle še bit takle vreme? "V nedeljo bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte. V ponedeljek bo sončno. " Spet bo v ponedeljek lepo,k bom mogu cel popoldne une prfoxe gledat :headbang: :headbang: Čeprov Anjo (prfoxa za ang.) rad pogledam :wub: :D Sam učer smo pa res napolnil tole temo :kva2: ampak smejov sm se pa do solz :lol1:
irency Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Fantje kaj bomo pa zdej k dž pada!!? :( :( :(
Roky Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Fantje kaj bomo pa zdej k dž pada!!? :( :( :( V postl bomo ležal pa sexal :P :lol1:
irency Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 V postl bomo ležal pa sexal :P :lol1: Ja fajnn pol :) Bo wsaj neki zanimiwgaa :kva2: :kva2:
Aless Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 .......... Upam, da tedva ko sta pobegnila iz kraja nesreče zaprejo in to v najbol grd,smrdljiv zapor :ninja: baje da sta bla neka visjega sloja(ala politika oz neke v tem smislu,tak da se bota zvlekla ven) Fantje kaj bomo pa zdej k dž pada!!? :( :( :( jaz sem se ze dans vozo 1 uro po dezju iz mbja domov :D pa se hitrejsi sem bil od kerga kol avta(120 pa dalje) :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se