Roky Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 baje da sta bla neka visjega sloja(ala politika oz neke v tem smislu,tak da se bota zvlekla ven) Sej to mi gre pa najbl na ku***,politiki lahko ubijejo 2 nas pa jebejo k gremo 17km/h preveč :headbang: :headbang:
_Fingi_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 V postl bomo ležal pa sexal :P :lol1: ti(mi) roko al roka tebe(ns) :blink: :blink: :headbang: :headbang:
Roky Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ti(mi) roko al roka tebe(ns) :blink: :blink: :headbang: :headbang: LOL,to si pa zdej tko napisu, da sm mogu 4x prebrat :lol1: Vsak naj se sam odloč katero različico bo uporabu :grim Matr ta dž,res je zamorjen dan :(
reesko Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 jutr če bo kej sončka oz sam da ne bo dž grem mojo vibro zrihtat :P tko da MORE BIT LEP VREME :D
_Fingi_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 jutr če bo kej sončka oz sam da ne bo dž grem mojo vibro zrihtat :P tko da MORE BIT LEP VREME :D daj nea laži :P :P raj po pravici povej da to že tok dolg rihtaš zato k ti prov paše :evilgrin:
GHOST RIDER Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 pizda ej... dans sm sou prvic letos z motorom u sql in me je zle nazaj grede tak nascal :headbang: kar se pa unih dveh tice bi jima blo pa treba jajce odrezat... kak mi gre to na kurac ko je tem miljonarjem use dovoljen, ocitno lahk za mal vecje dnare celo ubijajo :angry: :nono: sploh pa nvm zaka policaji nc ne ukrepajo glede na to da je trasa ze vnaprej znana... najbrz da je s5 isti razlog... €$€$€
irency Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 baje da sta bla neka visjega sloja(ala politika oz neke v tem smislu,tak da se bota zvlekla ven) jaz sem se ze dans vozo 1 uro po dezju iz mbja domov :D pa se hitrejsi sem bil od kerga kol avta(120 pa dalje) :OK: sam gasaaa jutr če bo kej sončka oz sam da ne bo dž grem mojo vibro zrihtat :P tko da MORE BIT LEP VREME :D vibro?? :P
reesko Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 daj nea laži :P :P raj po pravici povej da to že tok dolg rihtaš zato k ti prov paše :evilgrin: priznam :blush: sej veš...zdej se bl mal vidva pa to...pa se pol sma probam potolažt :closedeyes:
_Fingi_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 priznam :blush: sej veš...zdej se bl mal vidva pa to...pa se pol sma probam potolažt :closedeyes: ti oprostim :blink: :P :P
Roky Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ti oprostim :blink: :P :P Zakaj imam občutek, da bomo danes spet 10+ strani napolnil, ker je tak vreme :D
reesko Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Zakaj imam občutek, da bomo danes spet 10+ strani napolnil, ker je tak vreme :D zdej je 910 stran...ne upate do 1000 :naughty: :naughty:
irency Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 zdej je 910 stran...ne upate do 1000 :naughty: :naughty: Pa upamo pa pomoje bomo prow z lahkoto pršli tja do 1000 k je takk fuknen wreme sam zwečer ne bomo domaa ni šans!!! :)
GHOST RIDER Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 zdej je 910 stran...ne upate do 1000 :naughty: :naughty: no pa zacnimo... :P
Roky Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Pa upamo pa pomoje bomo prow z lahkoto pršli tja do 1000 k je takk fuknen wreme sam zwečer ne bomo domaa ni šans!!! :) Eni bomo,se mi nikamor neda pa še delat morm :headbang:
kukec1 Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 (popravljeno) ko bo to temo pregledovalo 10+ članov takrat se bo začelo :D :grim Popravljeno Maj 4, 2007. Popravil kukec1
minca Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 (popravljeno) da se še jz pofočkam :whistle: :whistle: :cry: Popravljeno Maj 4, 2007. Popravil minca
reesko Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ko bo to temo pregledovalo 10+ članov takrat se bo začelo :D :grim ma sej bi z grčarjem eno najino udarla...sam zdej sva se umirila :P da se še jz pofočkam :whistle: :whistle: :cry: kva pa ti jokaš?
minca Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 (popravljeno) ma sej bi z grčarjem eno najino udarla...sam zdej sva se umirila :P kva pa ti jokaš? ah.... pozab :yes:...... bo že boljš enkrat :cry: :( Popravljeno Maj 4, 2007. Popravil minca
reesko Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ah.... pozab :yes:...... bo že boljš enkrat :cry: :( ma ja sej te tud jst pogrešam :BUA: :BUA:
Roky Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ah.... pozab :yes:...... bo že boljš enkrat :cry: :( Brezveze jokat,rajš obrn problem na pozitivno stran pa iz njega kej dobrga potegn :)
minca Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ma ja sej te tud jst pogrešam :BUA: :BUA: :lol: :lol: :lol: besede,besede :whistle: :whistle:
reesko Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 :lol: :lol: :lol: besede,besede :whistle: :whistle: dejanja dejanja :kva2: :kva2:
minca Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 dejanja dejanja :kva2: :kva2: :closedeyes: :lol:
irency Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Brezveze jokat,rajš obrn problem na pozitivno stran pa iz njega kej dobrga potegn :) Rokyy lohka bi biu psiholog :D :D Trenutno te Mina ful rabb :cry: :cry: :) Sej bo bolš mogoče že donss Mina
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se