Gixxer Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 upam stavit da bo nejko med njimi...samo nabija zadne cajte :D
irency Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Kakšne pa imaš kriterije za spust? :hmm: :D Ne wem na tistmu more bit nekii kr widm sam jest pa se ne da tega opisat pačč to takoj weš :D
_Fingi_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Ne wem na tistmu more bit nekii kr widm sam jest pa se ne da tega opisat pačč to takoj weš :D daj ne ovinkari pa povej da more bit 15cm+ :P :P
Roky Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 daj ne ovinkari pa povej da more bit 15cm+ :P :P Uf marija,če pa kdo pri 17ih nima 15cm+ je pa kriza :wacko: :D :D :D
BlackDoc Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 potem ma pa nizke (kratke) kriterije :lol1:
irency Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ma sej bi z grčarjem eno najino udarla...sam zdej sva se umirila :P kva pa ti jokaš? kAJ a ne sme jokatt wsak more kdaj :cry: :cry: :) :) :)
_Fingi_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Uf marija,če pa kdo pri 17ih nima 15cm+ je pa kriza :wacko: :D :D :D :grim :grim :devil: :devil:
irency Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 daj ne ovinkari pa povej da more bit 15cm+ :P :P OD 15,5+++ JA EJ ni wažna dolžina, wažna je tehnika Lohka je majhen pa športen :evilgrin: :D
GrCaR Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ma sej bi z grčarjem eno najino udarla...sam zdej sva se umirila :P kva pa ti jokaš? :lol1: ne upaš :naughty: :lol: :lol: :lol: besede,besede :whistle: :whistle: :grim :grim :grim dej ne kle jokat...bodte veseiii...sej je džžžžžžžžžžžž :OK: :OK: :OK: :OK: :grim Kaj je na dežjuu dobrgaa? €€€ se šparajo :grim sam vi ste res cist out :D 1 dan me ni pa 20 novih strani...svaka vam cast ej :D :D ja mene 1 uro ni, pa takoj 5 novih strani :slap: A se rada tud na kolena kej spuščaš :hmm: :lol1: :lol1: :lol1:
GrCaR Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 11 članov prebira tole temo... zdej se bo pa začel :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 upam stavit da bo nejko med njimi...samo nabija zadne cajte :D bolj se matura bliža, več mam cajta, pa nabijam... aja pa zaenkrat še ne bom mel popravnih, sn dans pozitivno pisal, tak da ne hitite preveč s piknikom :D :D
JeRn3j Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Alo flame kdaj dobiš motor? :OK: :worship: sam res to tud mene zanima ... ps a si ti un k je gp krivino pa dušilc naroču + še rave na aprilii ?? lohka bi se s temi gay forami mal umiril :topic:
_Fingi_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 (popravljeno) bolj se matura bliža, več mam cajta, pa nabijam... aja pa zaenkrat še ne bom mel popravnih, sn dans pozitivno pisal, tak da ne hitite preveč s piknikom :D :D :OK: :OK: :yea1: no vidš, sam vdat se ne smeš pa gre :yea1: :yea1: bolš piknik mal kasnej, pa se pošteno začaga, kot pa prej pa da si neki slabe vole zarad popravcev :D ... ps a si ti un k je gp krivino pa dušilc naroču + še rave na aprilii ?? lohka bi se s temi gay forami mal umiril :topic: se mi zdi da je matex naroču oz. govoru da bo to naroču, nism pa sigurn glede gej for pa...come on...it's such fun :OK: Popravljeno Maj 4, 2007. Popravil _Fingi_
Roky Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 :OK: :worship: sam res to tud mene zanima ... ps a si ti un k je gp krivino pa dušilc naroču + še rave na aprilii ?? lohka bi se s temi gay forami mal umiril :topic: Kaj je GP krivina drugačna od npr. Gianellijeve?Da več na performansih a kaj? :hmm: Kakšne je pa cena le te?
GrCaR Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 :OK: :OK: :yea1: no vidš, sam vdat se ne smeš pa gre :yea1: :yea1: bolš piknik mal kasnej, pa se pošteno začaga, kot pa prej pa da si neki slabe vole zarad popravcev :D prej pa pol, pa je najbolš :OK: :kva2: :naughty: :yea1: Kdaj bo čaga :kva2: :P
JeRn3j Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Kaj je GP krivina drugačna od npr. Gianellijeve?Da več na performansih a kaj? :hmm: Kakšne je pa cena le te? mah pomojem.... isto sranje drugo pakovanje... .) ;) pomojem ne vem pa ne
_Fingi_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 mah pomojem.... isto sranje drugo pakovanje... .) ;) pomojem ne vem pa ne jest bi reku da ma poudark na še višjih obratih, tk da tm še več moči dobiš k pa ne vem...z gianeliam al pa arrowam :) teoretično an...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 :OK: :OK: :yea1: no vidš, sam vdat se ne smeš pa gre :yea1: :yea1: bolš piknik mal kasnej, pa se pošteno začaga, kot pa prej pa da si neki slabe vole zarad popravcev :D se mi zdi da je matex naroču oz. govoru da bo to naroču, nism pa sigurn glede gej for pa...come on...it's such fun :OK: haha, pr meni pa se bolj težko zgodi da bi bil slabe volje, kakšni popravci pa me sploh ne bi iz tira vrgli...hehe
Čamac Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 (popravljeno) Poglejte si The Secret :OK: pa se naučite razmišljat... ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,... Popravljeno Maj 4, 2007. Popravil Brodar
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Poglejte si The Secret :OK: pa se naučite razmišljat... tako je, jaz sn tak že večinoma prej to delal, to kar je v filmu prikazano, sploh tisto o vizualizaciji :OK: :OK:
Čamac Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 tako je, jaz sn tak že večinoma prej to delal, to kar je v filmu prikazano, sploh tisto o vizualizaciji :OK: :OK: tisto v zvezi z vizualizacijo... jaz že mam KTM-a v omarci na sliki v šoli :OK:
JeRn3j Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Poglejte si The Secret :OK: pa se naučite razmišljat... ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,ktm,... fuck KTM :P sam drgač una tvoja je pa huda... sm se kr nasmeju citiram : " Kaj je na zadnji strani od manuala od aprilie ; avtobusni vozni red.... kako podvojimo vrednost aprilie .... tankamo polno :D :OK: :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 fuck KTM :P sam drgač una tvoja je pa huda... sm se kr nasmeju citiram : " Kaj je na zadnji strani od manuala od aprilie ; avtobusni vozni red.... kako podvojimo vrednost aprilie .... tankamo polno :D :OK: :lol1: jaja naj se norca dela ja, sej bomo vidli kdo bo plačeval gore denarja ko bo kaj na ktm-u crknilo :D :D
irency Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 mah pomojem.... isto sranje drugo pakovanje... .) ;) pomojem ne vem pa ne O jerenj mi se pa še ne poznamo sam si pa menda ful car!!Matej rekuu :D :D :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se