Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

No pa se je že začelo današnje gattolinino nabijanje z 100+ posti...

p.s.: joj pardon pozabil sem za spremembo nicka... ni več gatto ampak _Nejko_ :OK:

fuck KTM :P

:angry:

aja tiste šale o aprilii sem našel na internetu v zvezi z jugeci pa sem samo malo preuredil hehe :P

Objavljeno

O jerenj mi se pa še ne poznamo sam si pa menda ful car!!Matej rekuu :D :D :P

ne res se ne poznamo :P jap to bo držal ja da sm car :P to drgač itak usi vejo :P

a ti matea poznaš?

Objavljeno

men je tut jernej ful car :OK: že spet bomo tema dvema puncama speljali vse super fante...

Objavljeno

men je tut jernej ful car :OK: že spet bomo tema dvema puncama speljali vse super fante...

itaq da je..

samo bil bi še večji, če bi mitota vozo :D

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1:

smo spet z temi gay forami začel al kako :P

aja drgač tisto s KTM om nism mislu resno :P

Objavljeno (popravljeno)

No pa se je že začelo današnje gattolinino nabijanje z 100+ posti...

p.s.: joj pardon pozabil sem za spremembo nicka... ni več gatto ampak _Nejko_ :OK:

:angry:

aja tiste šale o aprilii sem našel na internetu v zvezi z jugeci pa sem samo malo preuredil hehe :P

no pa da si poglejmo malo statistiko: prijavljen si slaba dva mesca dalje pod tem nickom kot jaz... imaš 1779 objav, se pravi 4,7 povprečno na dan... jaz imam 902 posta, 2,7 povprečno na dan... no zdaj pa še dalje govori kdo je gattolina, pa s kakimi forami, da ti samo pametne in konstruktivne poste pišeš mi ne hodi vun, ker vsi vemo kak je na stvari :D :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

itaq da je..

eh... isto sranje drugo pakovanje ;)

Objavljeno (popravljeno)

itaq da je..

I agree :D

no pa da si poglejmo malo statistiko: prijavljen si dva mesca dalje pod tem nickom kot jaz... imaš 1779 objav, se pravi 4,7 povprečno na dan... jaz imam 902 posta, 2,7 povprečno na dan... no zdaj pa še dalje govori kdo je gattolina, pa s kakimi forami, da ti samo pametne in konstruktivne poste pišeš mi ne hodi vun, ker vsi vemo kak je na stvari :D :D

res res... jaz sem skozi pomalo pisal kakšen post ti pa pol leta nisi nič pisal zdaj pa se ti meša pa to udarja ven :D

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

ma sami nabijači ste tle gor :lol1: :evilgrin:

Objavljeno

I agree :D

res res... jaz sem skozi pomalo pisal kakšen post ti pa pol leta nisi nič pisal zdaj pa se ti meša pa to udarja ven :D

ma sej včasih po en tedn nič kaj ne pišem... samo pol ko mi pa je pa nabijam tut po 3 dni vkup, no sej vseeno, povprečno gledano me prekašaš, tak da tiho gatto :D :D

Objavljeno

ma sami nabijači ste tle gor :lol1: :evilgrin:

hehe, kok bi jih ble dečve vesele če bi bli v živo tok vzdržlivi pr nabijanju :P :P :kva1:

Objavljeno (popravljeno)

sej nejko je napisal da lahko 3 dni skupaj nabija :D

Popravljeno . Popravil kukec1
Objavljeno

hehe, kok bi jih ble dečve vesele če bi bli v živo tok vzdržlivi pr nabijanju :P :P :kva1:

hehe, kdo pravi da nismo... tak kot tu na forumu z nabijanjem, isto je pri fuku... par mescov nič, pol ko pa se začne pa ni ne konca ne kraja :D :D :D

Objavljeno

ne res se ne poznamo :P jap to bo držal ja da sm car :P to drgač itak usi vejo :P

a ti matea poznaš?

Am ja je od moje sestre tip :D :D Oglas se kdaj da se spoznamo prid z njim!!Drugač pa zdej poznam že reeskota,grčarja,stroja,..aM ja to bo to

Objavljeno

Tile LJ boys so prave face ja :D čeprav stroja še ne poznam :P

Objavljeno

Am ja je od moje sestre tip :D :D Oglas se kdaj da se spoznamo prid z njim!!Drugač pa zdej poznam že reeskota,grčarja,stroja,..aM ja to bo to

aha...a mogoče veš kje je on dans?? k ga ni nikjer na spregled?? a sta šla skup ven :D

Objavljeno

dovolj maš zaenkrat :D :D :D :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

Tile LJ boys so prave face ja :D čeprav stroja še ne poznam :P

tak je model... mi smo zlo vreii ... ej žabarji a se boste dans kj kvotal po lj... a je dans kej u bakusu kaka čaga :naughty:

to je edin k uzun ščije ko svina :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

hehe, kdo pravi da nismo... tak kot tu na forumu z nabijanjem, isto je pri fuku... par mescov nič, pol ko pa se začne pa ni ne konca ne kraja :D :D :D

Ja ja nejkoo če bi dubiu prawo pičkoo bi po 15min dol padu :P :D

Objavljeno

ja ja, vse tri lukne so zapolnene... :P :P

Objavljeno

ja ja, vse tri lukne so zapolnene... :P :P

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :naughty: :naughty:

Objavljeno

Uf dovolj sem se napisal, grem za danes dol s foruma...

Jutri pa me čaka kakšna ura ali dve da preberem v tej temi, kar bom danes zamudil... :P

Objavljeno (popravljeno)

Ja ja nejkoo če bi dubiu prawo pičkoo bi po 15min dol padu :P :D

ej, zaostajaš v nabijanju v primerjavi z nejkotom.. tak da ne ni ti njemu kdo bi prej dol pado :P

Popravljeno . Popravil kukec1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!