_Nejkooo_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Ja ja nejkoo če bi dubiu prawo pičkoo bi po 15min dol padu :P :D nič ne rečem, vse je možno :D :D
GrCaR Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 hehe, kok bi jih ble dečve vesele če bi bli v živo tok vzdržlivi pr nabijanju :P :P :kva1: :D sej nejko je napisal da lahko 3 dni skupaj nabija :D :lol1: :lol1: :lol1: Tile LJ boys so prave face ja :D čeprav stroja še ne poznam :P tut mariborski čagatorji ste cari ja :OK: Mogoče sta v Makoooulah :P kje d fak so te Makoule al kwa je to? :eek: :D
_Fingi_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ... kje d fak so te Makoule al kwa je to? :eek: :D a niso od Duheca ''kolegi'' s tm :hmm: :blink: al sm jest narobe takrt dujeu :D
irency Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 aha...a mogoče veš kje je on dans?? k ga ni nikjer na spregled?? a sta šla skup ven :D Am ja tukii pr nm jee dons bo kr lepo tlee pa gre pol okrog enih domow :D :D Morwa met še fajt z powštrii heh mogoče nama dons rata :P :P
kukec1 Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 a niso od Duheca ''kolegi'' s tm :hmm: :blink: al sm jest narobe takrt dujeu :D bo kr držalo :D
GrCaR Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ja ja, vse tri lukne so zapolnene... :P :P :lol1: a nimajo ženske 7 luken :nono: :P Uf dovolj sem se napisal, grem za danes dol s foruma... Jutri pa me čaka kakšna ura ali dve da preberem v tej temi, kar bom danes zamudil... :P bo treba kr ene 6 ur si cajta uzet, če boš hotu prebrat use :D ej, zaostajaš v nabijanju v primerjavi z nejkotom.. tak da ne ni ti njemu kdo bi prej dol pado :P :lol1:
irency Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ej, zaostajaš v nabijanju v primerjavi z nejkotom.. tak da ne ni ti njemu kdo bi prej dol pado :P ok :lol1: :lol1: :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 :lol1: a nimajo ženske 7 luken :nono: :P ... uporabnih ne :blush: :P :kva2: :whistle:
GrCaR Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 uporabnih ne :blush: :P :kva2: :whistle: aha to :P
JeRn3j Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Am ja tukii pr nm jee dons bo kr lepo tlee pa gre pol okrog enih domow :D :D Morwa met še fajt z powštrii heh mogoče nama dons rata :P :P ah kurc pol... pozdrav ga :D
Gixxer Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 pa dajte no :D jaz nimam tolko kondicije, vi pa samo nabijate :D
GrCaR Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 pa dajte no :D jaz nimam tolko kondicije, vi pa samo nabijate :D kwa pa rabš tok kondicije? a si ga brusš na usako novo objavo :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: joke stari :D
Gixxer Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ma ja zdaj pa vsi vete, pa sem hoto to za sebe obdrzat :D se posebej pa si ga na tebe brusim grcy :D
BlackDoc Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 Morwa met še fajt z powštrii heh mogoče nama dons rata :P :P pillow fight :ninja:
GrCaR Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ma ja zdaj pa vsi vete, pa sem hoto to za sebe obdrzat :D se posebej pa si ga na tebe brusim grcy :D :lol1: :lol1: :lol1: perverznež en :naughty:
Gixxer Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 saj sem se od vas nalezo da zaj take pravim :D sam na piknik pa nebom vec upal..me se kdo opali :P
irency Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: perverznež en :naughty: :D :D :D :lol1:
GrCaR Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 saj sem se od vas nalezo da zaj take pravim :D sam na piknik pa nebom vec upal..me se kdo opali :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: mene se ni treba bat :P
BlackDoc Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 sam na piknik pa nebom vec upal..me se kdo opali :P verjetno si noben nov ne bo upal :lol1:
Gixxer Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: mene se ni treba bat :P sam driskota :D pa kaki fukci se :D verjetno si noben nov ne bo upal :lol1: eh saj bomo prisli :D treba se ga je vlit s5 enkrat :D
_Fingi_ Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 sam driskota :D pa kaki fukci se :D eh saj bomo prisli :D treba se ga je vlit s5 enkrat :D :grim :grim :grim jest kr pogrešam že kkšno čago :evilgrin: pa seksi sršene :wub:
Gixxer Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 :grim :grim :grim jest kr pogrešam že kkšno čago :evilgrin: pa seksi sršene :wub: cjeee sam smo res neki lepotci :devil:
BlackDoc Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 eh saj bomo prisli :D treba se ga je vlit s5 enkrat :D ma ne sem mislu na nove povabljence...se bojo ustrašli :D
JeRn3j Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ah to bomo sam stari jebači :P k novi se zihr bojijo... :P
Gixxer Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ma ne sem mislu na nove povabljence...se bojo ustrašli :D saj se nimajo koga bat :devil: kao :devil: sam riti si naj zadelajo :P :devil: ah to bomo sam stari jebači :P k novi se zihr bojijo... :P :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se