Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

jaz igerce špilam... dobri stari red alert 2, pomoje najboljša igerca vseh časov- pa seveda sem sovjet :OK: :D :D

:lol1: :lol1: :lol1:

zakon igrica :OK: :OK:

Objavljeno

Sej bi kej reku,pa nam :xx: :whistle: Nejko a si dons tud tko veselo razpoložen :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

"we will bury them"... :D :D

Sej bi kej reku,pa nam :xx: :whistle: Nejko a si dons tud tko veselo razpoložen :lol1: :lol1: :lol1:

pa sej jaz sem vedno vredu razpoložen, ti kuj reči kaj te muči :D :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

Maš na PMju :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ja tale Red Alert je pizdarija :naughty:

Objavljeno

"for mother russia"!!! :D :D

Objavljeno

ma keri od vas doma kaj zeleza al pa aluminija viska,tak vsaj ene 5 mm debeliga,pa tam do 8?

ene 15 na 15 bi rabo

Objavljeno

ma keri od vas doma kaj zeleza al pa aluminija viska,tak vsaj ene 5 mm debeliga,pa tam do 8?

ene 15 na 15 bi rabo

am... mislim da so pravi naslov za te zadeve izključno gipsies :D :D

Objavljeno (popravljeno)

am... mislim da so pravi naslov za te zadeve izključno gipsies :D :D

kdo?

drugac sem pa se pravkar vrno iz garaze....sem si vse zmero in pa zrisal :D....tak da samo material nabavim pa veselo na delo :D

zdaj pa spat,...treba jutr par biznisov obrnt :P

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno

kdo?

drugac sem pa se pravkar vrno iz garaze....sem si vse zmero in pa zrisal :D....tak da samo material nabavim pa veselo na delo :D

zdaj pa spat,...treba jutr par biznisov obrnt :P

gipisies=cigani... jaz opažam da vi na seršu nimate angleščine, že duhecu sn neke mogo zadnjič prevajat, pa tebi tud vijim da ne gre najboljše :D :D

Objavljeno

"watch my six" :P "like the wind" :D hehe lovci lovci...

"chachin" :OK: teta tanya ga owna :grim

"high speed, low drag" jah tankci so nepogresljivi...

"bombandier to your station" :evilgrin: teli ga sploh ubijajo ce so nabriti na 3. rank...

Mepa veseli da usaj nism edini fan red alerta 2... spil je res legendarni!!! :OK: :OK:

Objavljeno

ewo jz nazaj iz sestanka pa seveda od dveh rib se odklopu...sj grem nazaj! :OK:

Smo se zmenl za fešto najbol bi blo enkrat konc junija k vsi končajo šolo čaga bo prava folka nej bi blo prbližn okol 200 pijače kolkr hočte hrane bo tut dost. prenočišča so (boste lahk praw na jogijah spal, če bom kermu ušeč lahk tut pr men) sam če vam je ql...tko da za nas motoriste bo posebna ponudba pičk... :OK:

Zj mi pa prbližn pomagjte za datum pa kolk vas je interesentow čis na splošno!

Objavljeno

"watch my six" :P "like the wind" :D hehe lovci lovci...

"chachin" :OK: teta tanya ga owna :grim

"high speed, low drag" jah tankci so nepogresljivi...

"bombandier to your station" :evilgrin: teli ga sploh ubijajo ce so nabriti na 3. rank...

Mepa veseli da usaj nism edini fan red alerta 2... spil je res legendarni!!! :OK: :OK:

hehe, super da nas je več, bo treba kako rundo prek neta it ha :D :D

Objavljeno

jaz sem za :OK: :OK:

Objavljeno

ewo jz nazaj iz sestanka pa seveda od dveh rib se odklopu...sj grem nazaj! :OK:

Smo se zmenl za fešto najbol bi blo enkrat konc junija k vsi končajo šolo čaga bo prava folka nej bi blo prbližn okol 200 pijače kolkr hočte hrane bo tut dost. prenočišča so (boste lahk praw na jogijah spal, če bom kermu ušeč lahk tut pr men) sam če vam je ql...tko da za nas motoriste bo posebna ponudba pičk... :OK:

Zj mi pa prbližn pomagjte za datum pa kolk vas je interesentow čis na splošno!

Če so pičke pa pir sem definitivno zraven.Kok maš pa pr teb prenočišč :hmm: :P A to bi blo na prostem a kako,mal bolj opiš? :) Je pa lepo, če bi se nas res toliko zbralo.

Objavljeno

samo jaz tako vidim ali ima nejko res zadnja dva posta obarvana na rahlo oranžno oz. sivo :? :eek:

Objavljeno

samo jaz tako vidim ali ima nejko res zadnja dva posta obarvana na rahlo oranžno oz. sivo :? :eek:

Pri meni normalno zgleda :eek:

Objavljeno

Če so pičke pa pir sem definitivno zraven.Kok maš pa pr teb prenočišč :hmm: :P A to bi blo na prostem a kako,mal bolj opiš? :) Je pa lepo, če bi se nas res toliko zbralo.

Ewo tko je...niso seveda vsi motoristi ampk nek nas bo...čaga se bo dogajala vn od vseh tko da lahk razgrajate :evilgrin: :devil: glede prenočišč je pa tko placa je za full folka zaprto bo sam dobr pa je da mate spalke edin za take k sm jz k se jim jebe jih ne rabte :P

Objavljeno

Ewo tko je...niso seveda vsi motoristi ampk nek nas bo...čaga se bo dogajala vn od vseh tko da lahk razgrajate :evilgrin: :devil: glede prenočišč je pa tko placa je za full folka zaprto bo sam dobr pa je da mate spalke edin za take k sm jz k se jim jebe jih ne rabte :P

Uf jest bi kr spalko prnesu,če kšno ribo stiskaš k seb, da ne gledajo vsi :P

Objavljeno

o jajajajaja praw razmišlaš :OK:

k men pride zj ena čez 15 min...današnja trofeja :P

Objavljeno

o jajajajaja praw razmišlaš :OK:

k men pride zj ena čez 15 min...današnja trofeja :P

Hehe,slike zaželjene :P :lol:

Objavljeno

:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: ni velik placa u spalki :blink:

Objavljeno

sm upam da ne bo ta prvi teden počitnic...

Zkaj ne?????

Hehe,slike zaželjene :P :lol:

Khm...mogoče pa res sam to je že preveč pokvarjen.

Nč fantje se slišmo zju3 :P Uživejte jz vem da bom :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!