Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 mi mamo sončka :naughty: :kva2: Jest pa temo :kva1: tle pod kovtram :D :D Drgač je pa v Kranju oblačno,upejmo, da se tud tle sonce kej pokaže :)
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Jest pa temo :kva1: tle pod kovtram :D :D Drgač je pa v Kranju oblačno,upejmo, da se tud tle sonce kej pokaže :) ja kdaj se pol gre :)
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 kok se vam da :yawn: :yawn: na polno :naughty: :P
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 ja kdaj se pol gre :) Jest mam okol 12ih kosil,po kosilu pa cel popoldne časa tko, da povejta.A v Ljubljani je že vse suho :hmm: kok se vam da :yawn: :yawn: Kva to :hmm: Aj mačk akva :D
irency Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 :kva2: .. prov hudo je zgledal učeri....sm vsaj na vse mal pozabla :doze: :closedeyes: ..... povsod so naju spustil,a ne irency?? :naughty: :grim sej so naju mogl,k sva pounoletne :whistle: bo treba ponovit :yes: sam jz pa nism gozdička dočakala :closedeyes: :lol: ....sta se une2 sama neki menila :whistle: :whistle: :P ajaaa...grčar še1x hvala,da si mi tist plaču :grim :D Ma ja mina no čist zajebane sam k nism misla da bomo šli w diskač pa sm se skor skuhaal notr :BUA: :D :P mi mamo sončka :naughty: :kva2: Mi mamo tut sončka wijuu :D :D :D Toplo boooo
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Jest mam okol 12ih kosil,po kosilu pa cel popoldne časa tko, da povejta.A v Ljubljani je že vse suho :hmm: Kva to :hmm: Aj mačk akva :D suho je ja :OK: ja jst ne vem kdaj bom meu kosilo, tko da se pol kasnej slišmo pa zmenmo :)
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 suho je ja :OK: ja jst ne vem kdaj bom meu kosilo, tko da se pol kasnej slišmo pa zmenmo :) Okej,okej :D Sm šu v gatah zdele na čik pa ni prov toplo :whistle:
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Okej,okej :D Sm šu v gatah zdele na čik pa ni prov toplo :whistle: :lol1: :lol1: :lol1:
minca Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 na polno :naughty: :P :grim Kva to :hmm: Aj mačk akva :D :nono: jz ne pijem :nono: :lol: :lol:
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 duhec, kak si kaj? Si vrei? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :slap:
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 risko je dons ratov polnoletn :lol1: z mojo dijaško :D :grim ker g33k si ti :OK: ej dej od štefa cifro, k smo ga prej klical, pa je toti duhec dau napačno cifro, ti si pa mobitel pržgi, da te bomo loh poklical kej :naughty: 200folka??? :kva2: vi niste normalni :grim pridem :grim P.S. koci, dobra ribica :kva2: :naughty: lep pozdrav usem :D včeraj ste me presenetli da ste se name spomnli :D risko :wub: :D ma veš kaj cifra je 100% prava bla :D sam mybe ma fon izkloplen :D duhec, kak si kaj? Si vrei? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :slap: ma ej ql sem :D čeprav še nism čist trezen pa tut to se bo porihtalo :D :OK:
_Fingi_ Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 mi mamo sončka :naughty: :kva2: tle je tud sonce zdej :yea1: :yea1: :yea1: :OK: :OK: :kva2:
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 tle je tud sonce zdej :yea1: :yea1: :yea1: :OK: :OK: :kva2: Sm šu še enga pržgat pa je trenutno nad balkonom brez oblačka :OK: Upam, da tko tud ostane,drugač bom pa kosil mel okol 13h potem mam pa jest čas :P
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Fingi & Grčar a vama ob 15ih na Zbiljah ugaja? :hmm:
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Fingi & Grčar a vama ob 15ih na Zbiljah ugaja? :hmm: pomoje :grim
JeRn3j Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Fingi & Grčar a vama ob 15ih na Zbiljah ugaja? :hmm: men tud ugaja :yes: :D evo jst sm se tud zbudu učer blo zakon ... jupiter, bakus, bolivar 3 lokale obdelal :D dans se je pa sonček naredu, ga bomo pa žgal :evilgrin:
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 (popravljeno) men tud ugaja :yes: :D evo jst sm se tud zbudu učer blo zakon ... jupiter, bakus, bolivar 3 lokale obdelal :D dans se je pa sonček naredu, ga bomo pa žgal :evilgrin: ZAKON JE BLO :kva2: kam se dons gre? :lol1: Najprej na zbile na kofe, pol zvečer pa :hmm: aja... jernej, dobro jutro :D Popravljeno Maj 5, 2007. Popravil GrCaR
_Fingi_ Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Fingi & Grčar a vama ob 15ih na Zbiljah ugaja? :hmm: :grim :grim :grim :grim :yea1:
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 ta risko zgleda da še kr spi :lol1: :lol1: :lol1:
irency Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 lep pozdrav usem :D včeraj ste me presenetli da ste se name spomnli :D risko :wub: :D ma veš kaj cifra je 100% prava bla :D sam mybe ma fon izkloplen :D ma ej ql sem :D čeprav še nism čist trezen pa tut to se bo porihtalo :D :OK: Kje si pa biuu wčerii duhecc :) :) Wsi so bli tok weselii k so te slišal po telefonu :P Fingi & Grčar a vama ob 15ih na Zbiljah ugaja? :hmm: Roky zakaj tok kmall?? men tud ugaja :yes: :D evo jst sm se tud zbudu učer blo zakon ... jupiter, bakus, bolivar 3 lokale obdelal :D dans se je pa sonček naredu, ga bomo pa žgal :evilgrin: Kok si ti faca Jernej!! :OK: :OK:
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Kje si pa biuu wčerii duhecc :) :) Wsi so bli tok weselii k so te slišal po telefonu :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
irency Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 ta risko zgleda da še kr spi :lol1: :lol1: :lol1: Tale nš risko je očitno bolj nočna ptica pa tako lepo wreme ma da bi lohka poprawu swojo wibro heh :) :)
Ven0m Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Alko budalko!!! Vidm da je blo tut vam lušno včer...dns bo še bolš :D :kva2: A ve kdo mogoče kje bi dobu une nalepke k je kao karbon??? :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se