gapi Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 ma dej vidva sta prov sam tipe čekirala. Fak jst not uletim in 2 tm kr neki mahata :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: zj vem zkaj ceu dan spiš pa si vs zjeban... :OK: :P Sedenje pa celovečerno čakanje pičk je zajebano ja :P reesko hec, a si uštimu komp učer :D Popravljeno Maj 5, 2007. Popravil Roky
Ven0m Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 ma ja...sm meu kr velik dela...so punce kr zahtevne veš...sploh pa v takem številu :blush: Jajaja vem kak je to...sam ni mi jasn kaj si pa pol okol unga tipa isku??k pravjo!A ti ni blo dost tolk punc?? :P
reesko Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 ma dej vidva sta prov sam tipe čekirala. Fak jst not uletim in 2 tm kr neki mahata :lol1: :lol1: jst tebe sploh nism vidu...tko da si ti men mahu ne jst teb :P reesko a ti se stoji? nosilc :> :grim :grim (oboje :P ) Sedenje pa celovečerno čakanje pičk je zajebano ja :P reesko hec, a si uštimu komp učer :D ma nism ga...jeboga :S :S :S Jajaja vem kak je to...sam ni mi jasn kaj si pa pol okol unga tipa isku??k pravjo!A ti ni blo dost tolk punc?? :P nikol nimam dost :naughty:
irency Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :P :P :P A ni seksi
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 :P :P :P A ni seksi tko je zdej bl prov ja :OK:
irency Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Sam res :blink: Pol bota pa jernej pa risko spet za mizo sedela v bakhusu k dva kronika :OK: Kam se gre pol dans? :P :lol1: :lol1: Ah kje sej sta plesala Itaq! Zato si se pol u spodnmu štuku hotu ufurat unmu tipu k je sam densu :kva2: :lol1: :lol1: :BUA: :BUA: :D ma ja...sm meu kr velik dela...so punce kr zahtevne veš...sploh pa v takem številu :blush: Besede,besede same besedee :grim :grim
reesko Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 haha...najhujša fora je bla k so ble tri pičke pa grmeo jst jernej pa matex mim..pa tko hočjo z nami densat..in jernejči valda takoj za akcijo ..pol pa matex reče da mi2 pa ne morva ker sva par ...ženskam nč ni blo jasn hahahaha :OK:
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Kje si pa biuu wčerii duhecc :) :) Wsi so bli tok weselii k so te slišal po telefonu :P Roky zakaj tok kmall?? Kok si ti faca Jernej!! :OK: :OK: :D ma včere sm biu na enem b-dayu :) blo prav fajn :D sm mel neko lepotičko prek :D :wub: matex je naroču GP krivino :kva2: :kva2: prasc en...napačna cifra je bla :P duheeeec...kak kgre honda??...ge kaj po zadnji pa sprednji??ke je pa šteff?? :D :grrr :grim ma honda ti gre ki češ pa kak češ :D ni tak ko nek mito čudn :D joK3 ma js sm ti dal pravo cifro ti si očitno narobe tipkal :D
irency Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 reesko a ti se stoji? nosilc :> :eek: :eek: :slap:
gapi Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Pol je pa matex spizdu, pa ti takoj na druzga...jao risko kje je pa zvestoba :lol1:
irency Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 tko je zdej bl prov ja :OK: Sam da je :P :P Čeprow roza jih res nč ni razn riskota pa še kkšna izjema se najde :)
reesko Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 :D ma včere sm biu na enem b-dayu :) blo prav fajn :D sm mel neko lepotičko prek :D :wub: ma honda ti gre ki češ pa kak češ :D ni tak ko nek mito čudn :D joK3 ma js sm ti dal pravo cifro ti si očitno narobe tipkal :D ti si kurac dau pravo cifro...smo mi 4je v avtu vsi vidl da ni bla taprava...sam smo se ti pa nasmejal...DUHEEC POJDI F RIT PA S KAPO VUN MAHAJ :D ta je bla huda matex :grim :grim Pol je pa matex spizdu, pa ti takoj na druzga...jao risko kje je pa zvestoba :lol1: ma sej veš...ti si me čist zmešu..sploh pa k si dau roko pod mizo na mojo nogo :closedeyes: pol si pa spizdu :( :BUA:
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 haha...najhujša fora je bla k so ble tri pičke pa grmeo jst jernej pa matex mim..pa tko hočjo z nami densat..in jernejči valda takoj za akcijo ..pol pa matex reče da mi2 pa ne morva ker sva par ...ženskam nč ni blo jasn hahahaha :OK: :lol1: :lol1: :lol1: vi res niste normalni ej :lol1: Pol je pa matex spizdu, pa ti takoj na druzga...jao risko kje je pa zvestoba :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: FOlk, zgleda da zdej ne bo nč s kofetom na Zbilah, ker te se je pošteno uscal :BUA:
reesko Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 ammm grči kva s me klicu ob enih..vidm šele zdej =P
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 ammm grči kva s me klicu ob enih..vidm šele zdej =P :hmm: kwa jst vem :D kje smo pa bli takrt :hmm:
reesko Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 :hmm: kwa jst vem :D kje smo pa bli takrt :hmm: ma dons ob enih :D
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 ma dons ob enih :D aja prejle :D ja sm te mislu prašat, če si me blokeru :D
reesko Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 aja prejle :D ja sm te mislu prašat, če si me blokeru :D :lol1: :lol1: ejga jouža ahči bahči..a gremo u makouleeeeeee
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 :lol1: :lol1: ejga jouža ahči bahči..a gremo u makouleeeeeee a se ns nabere dons 5 za v avto, fuknemo usi €€€ za benz, pa se gre u maribor na čago? :D bosta nejko pa brodar razkazala svoj teren? :devil:
reesko Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 a se ns nabere dons 5 za v avto, fuknemo usi €€€ za benz, pa se gre u maribor na čago? :D bosta nejko pa brodar razkazala svoj teren? :devil: hahahaha...lohk bi šli ja... :P jst ti jernej (za matexa ni zihr :S )...kdo še? :D
gapi Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 fantje dejte se streznt. Sploh pa ti grčo :P Pa še en namig. Cesta mim Globala ni 4 pasovna avtocesta :P
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 hahahaha...lohk bi šli ja... :P jst ti jernej (za matexa ni zihr :S )...kdo še? :D :hmm:
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 FOlk, zgleda da zdej ne bo nč s kofetom na Zbilah, ker te se je pošteno uscal :BUA: Tud pri nas se je prejle pa je bil potem sonce,zdej je pa takole stanje: Pa še tle si vreme poglejte Kva bom poj :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se