modri_dirkac Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 ja kr sploh ni slaba ideja :OK: a se čmo res u pineti dobit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 ja men ni problema...jaz hodm tko skoz tja dol v savudrijo in sm od pinete stran ene 2km! drgač sm pa letos od 1. do 15. avgusta skoz dol tko da če bo kdo tm nej me pokliče! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 gre kdo u sredo al pa četrtk u avstrijo (luis, hein gericke)? pravjo da bo u sredo lep vreme, tko da bo okol 9h šli iz lublane! kdo zaintereseran? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 gre kdo u sredo al pa četrtk u avstrijo (luis, hein gericke)? pravjo da bo u sredo lep vreme, tko da bo okol 9h šli iz lublane! kdo zaintereseran? ← Grem, če mi povrneš stroške ;):P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 (popravljeno) Grem, če mi povrneš stroške ;):P ← bo še zame skor premal .) sej boš sedmico dons zadeu, pa boš meu pol dost dnarja :friend1: Popravljeno Julij 10, 2005. Popravil GrCaR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 itak jaz al pa nejc vozva, razn ce greste vi z motorji jaz grem gor z avtom da mam km stvari za dt :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 itak jaz al pa nejc vozva, razn ce greste vi z motorji jaz grem gor z avtom da mam km stvari za dt :D ← jst grem kr z vama (po prvotnemu načrtu) če me uzameta sabo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 10, 2005 Deli Objavljeno Julij 10, 2005 che ma kdo 35k za skornje za posodit grem z veseljem :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 evo ... koncno se je zgodilo .... policaji so me ustavli :D trzic.....21.30.....70 kmh namesto 50 :P => 30k kazen + 1 tocka (pa so sli skorni) :cry: :cry: :cry: zj me na neki zanima.... glede na to da mam 5 dni casa da se pritozim....a lahko u pritozbo napisem da moj motor nima nobene ravne povrsine od katere bi se zarek odbiu? seprav da je radar narob kazou? al pa da sm lih kihnu pa sm z desno roko trznu :DDD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modri_dirkac Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 evo ... koncno se je zgodilo .... policaji so me ustavli :D trzic.....21.30.....70 kmh namesto 50 :P => 30k kazen + 1 tocka (pa so sli skorni) :cry: :cry: :cry: moje sožalje...sm mislu da nas u radar bolj težko dobijo pizda ej zdej bom pa mogu pazt O:-) ja če so te dobil notr pa da so ti pokazali boš bl težko dosegu kr baje te policaj lahko ulovi z radarjem u glavo oz čellado vsaj tko oni trdijo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 ehhh bom se ze neki zmislu :>> poznamdvapolicajabostazekejpredlagalapress :>>> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 ehhh bom se ze neki zmislu :>> poznamdvapolicajabostazekejpredlagalapress :>>> ← mas neke fore ce te je slikal cez sipo potem se lahka prtozis, al pa ce je pod nulo radar ne dela pravilno, zdej pa ne vem kako je ponoc? :hmm: to ti bo jure007 najbl znal odgovorit...lp tejcy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 Heh no, ko so name streljal sm šu 120 čez naselje v ovink tko d k sm vidu loparčk še ustavlat nism mogu :grrr, aia pa tkt še nism mev izpita tko d se mi ni splačal ustavlat. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 :DD odziv moje mamice (?) : hja to mas pa po men :>>>> :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modri_dirkac Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 ja moja bi čist popizdla neb motorja tiknu 1 mesec minimum :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 Hehe...ja se zgodi kaj češ O:-) Drgač so pa mene tut že v naselju šicnl pr 100 k sm lih enga prehtevu...kazni seveda ni :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 in kaj si naredu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modri_dirkac Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 spizdu? :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 sm mislu da kaj bolj zakompliciranega :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 Ja prehitevu sm in je polcaj oz. polcajka če sm natančn že sama vedla da ne more nč :) Valda takoj pridige o tem kok je tle omejitev pa o tem kako sm se komi ustavu do njega pa o prvi pomoči ki je sevede nism meu sabo pa itd itd... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modri_dirkac Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 a plaču nisi nč al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 (popravljeno) polcajke so dobrga srca ;) al je pa tale @<=YaMaHa=> ceu jebach :naughty: Popravljeno Julij 12, 2005. Popravil Mte :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 jest bi tut biu jebach.......sam bi cudn zgledal, zto ker me je ustavu moski policaj :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
modri_dirkac Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 ja pa bi biu bolj mario style jebač :D sej itak je ful policajev pedrov :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 joj kaj mi tega niste prej povedali :angry2: :ninja: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se