Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 jah mi gremo ven...zate pa ne vemo :P Včasih sm te jest vn vabu pa nis hotu,zdej k si pa samski pa sam vn hodš :krneki: P.S. gapi spet me neki net jebe :cry:
C4V4L13R Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Se vid, da je dž zunej...nimamo motoristi kej delat, pol se pa rekordi postavljajo...na forumu :P
C4V4L13R Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 (popravljeno) Ej... kdo od tukej hod kej na planinske ture pa kačje ride? tko...da je bol pogosto gor...me zanima, če videvate kakšno rdečo ybr gor...tip pravi, da polaga tako, da brus tačke po asfaltu in to z original gumami...js mu nikakor ne vrjamem, ker mam js tud ybr, spredej original guma in drsi ko satan, tako, da mi je že večkrat zdrsnla, da sm se mogu ujet...in ni nč po tleh še rajsalo :hmm: bi rd slišu še od koga druzga, če je to res, ker men se zdi bolj al manj nemogoče :blink: Popravljeno Maj 5, 2007. Popravil C4V4L13R
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Ej... kdo od tukej hod kej na planinske ture pa kačje ride? tko...da je bol pogosto gor...me zanima, če videvate kakšno rdečo ybr gor...tip pravi, da polaga tako, da brus tačke po asfaltu in to z original gumami...js mu nikakor ne vrjamem, ker mam js tud ybr, spredej original guma in drsi ko satan, tako, da mi je že večkrat zdrsnla, da sm se mogu ujet...in ni nč po tleh še rajsalo :hmm: bi rd slišu še od koga druzga, če je to res, ker men se zdi bolj al manj nemogoče :blink: a mislš BATkota? :D ah on je vsega zmožn, sej ma akrapota gor, sam nalepko more še dobit :lol1: :lol1: :lol1: :P ah otroc :D
C4V4L13R Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 točno batkota ja...prisega na vse živo, da je res, poslikat al pa posnet pa noče...js mu ne vrjamem dokler ne vidim .)
Fric Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 (popravljeno) ne prleti cez pou ure na ride pa se bom prepricu na lastne oci hehe :OK: :OK: pa se posnela bom da mu boste verjel Popravljeno Maj 5, 2007. Popravil Fric
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 FOLK, ZDEJ SE PA RAB ENA NUJNA INFORMACIJA... A DOGAJA DONS KEJ NA PRIMORSKM... PORTOROŽ, KOPER, LUCIJA itd.??????????????? PA KJE? KKŠN DISKAČ, LOKAL... PROSM HITRE INFORMACIJE :D
GrCaR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Pizda Grčar aj kriza akva :lol1: :lol1: ma zdej sm biu 2 let skor skos doma, k sm za motor šparu, zdej pa treba spet mal v to not it :P pa u LJ je bedno, tko da treba km drugm it :OK:
BlackDoc Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 heineken je skos pomoje?? pa pergola tud?
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 ma zdej sm biu 2 let skor skos doma, k sm za motor šparu, zdej pa treba spet mal v to not it :P pa u LJ je bedno, tko da treba km drugm it :OK: Jest sm tud že dva mesca vse vikende doma,prej smo ga pa kr pošteno tovkl :evilgrin: Razmišlam, da bi se ga drug tedn nacuzov dokonca,še RSke nism zapil :kva1: :P Irencko: kva pa pir :hmm:
BlackDoc Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 a je kdo že kej računal kolk približno gre dnarja za žure pa pijačke pa to na leto?
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 a je kdo že kej računal kolk približno gre dnarja za žure pa pijačke pa to na leto? :grrr neupam,skor vsak dan kava + west silver,kje so poj še vikendi :huh:
_Fingi_ Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 a je kdo že kej računal kolk približno gre dnarja za žure pa pijačke pa to na leto? Hm... bi blo pametno, al pa tud ne :D Jest sm par dni nazaj zračunov kok sm za bencin dav odkar mam registriran pa popravlen motor... pa me je kr mal minil se vozt :blink: :blink: :blush: :krneki:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 a je kdo že kej računal kolk približno gre dnarja za žure pa pijačke pa to na leto? pr meni ogromno, samo zaj mam šparovni program in ne hodim brezveze vun, ampak samo na organizirane čage :D :D :OK:
C4V4L13R Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 uf preveč računau sem kolk pride za benz...čez poletje tud dva tanka na tedne, včasih...10 evrov tan...uf... :D
BlackDoc Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 jst grem skor vsak petek in soboto na 5pirov...pribl. 8€ na dan, se pravi 16€ na vikend...če pa še v diskač pol pa gre dnar kr sam iz denarnce :blink: še dobro da ne kadim :)
Aless Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 a je kdo že kej računal kolk približno gre dnarja za žure pa pijačke pa to na leto? malo si preracunaj,ce nama je s kolegom v 3 tednih(od nedele do petka....torej 15 dni) uspelo zapravt 500€....njemu 200,...pa meni 300.....tak da cez celo leto ziher zapravim od 2 do 3k € :headbang:
BlackDoc Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 a to med počitnicami al normalen teden?
Fric Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 pizda jst sm zdej med pocitncami spraznu ze 3 tanke morm prov mal pogledat da kej ne pusca hehe
k0ci Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 mah jaz če se grem vozit (ampak res vozit) gre en tank v enem dnevu (ene 150KM nardim pa je prazn)
Aless Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 a to med počitnicami al normalen teden? normalen teden med solo..... pizda jst sm zdej med pocitncami spraznu ze 3 tanke morm prov mal pogledat da kej ne pusca hehe jaz sem od 18.4 do zdaj naredo 2000 km,od tega od konca pocitnic do zdaj samo slabih 200....tako da se denarnica cedalje bol tanjsa,....
BlackDoc Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 (popravljeno) @justaboy: norci :P glede bencina: še dobro da mam 4t...pa še zmeri se mi zdi da kr naprej tankam :D sam mam pa 17l placa .) Popravljeno Maj 5, 2007. Popravil BlackDoc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se