rs fan Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 heh js sm dau lani v avgustu 50k bsit :cry: za bencin s tem da je blo vreme nikakršen večino cajta .) po tistem ne računam več letos pa tudi po 2 tanka spraznem na dan ko se mi da
reesko Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 kere bedne berem...tankam 2x na teden..vozm se pa po 200km na dan...čit bed a :BUA: :BUA: :BUA: dej zresnte se mal :headbang: :headbang: pizda sej ne boste skoz na prdulah...isto k grčar k je joku za Zja kok mu pije...men že skoz pije tok..sam grči se je zdej že navadu pa je kul...vi pa še kr jokate :headbang:
reesko Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 no sej pač se pa pogovarjate pa se sami seb smilte :P
gapi Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Men avto tok pije gre pa nikamor :headbang: :headbang:
irency Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Ioi fantje so šli pa kr na morje :( :( :P
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Ioi fantje so šli pa kr na morje :( :( :P Jest sm doma :P Sam me že cel dan net zajebava :BUA: :headbang:
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Ioi fantje so šli pa kr na morje :( :( :P jim je benza sfalilo ko so k venomu šli :D baje :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 jim je benza sfalilo ko so k venomu šli :D baje :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Se pravi so ven0move punce ostale nepotešene? :lol:
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 jim je benza sfalilo ko so k venomu šli :D baje :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Wem ja so me klikcal čist weselii k grejo na morje pa še ob šestih zjutri k so šli nazaj :lol: :lol:
Gixxer Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 pa je s5 stoner zmagal :BUA: rossi powaaaaah :D sam kaj ko to ne mores rect za je**no yamaho, ki nikam ne gre :headbang:
Matex_46 Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 pa je s5 stoner zmagal :BUA: rossi powaaaaah :D sam kaj ko to ne mores rect za je**no yamaho, ki nikam ne gre :headbang: :glare: :BUA: :( :cry: :angry: :? :wacko: :yawn: meni so dirke že bedne postale, pa ne zdaj zato, ker Rossi ne zmaga, ampak zato ker se Vale lahko trudi, a ga potem Ducati preprosto pihne na ravnini. Komentar: " Rossi, Rossi. What will you need to win the next race, last race you would need a 1.05 advantage?" Rossi replies "I would need a pistol, please." <----- ali pa naj banano zatlač v ducatijeve rore pa bo mucho bolje.
Gixxer Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 jaz se res sprasujem, kak taksna firma kot je yamaha ne more nardit konkurencnega motorja. Ok saj ostalo je vse ql, samo koncna hitrost pa skoraj 10km/h manjsa, saj to ni normalno :BUA: :headbang: sam se pa vidi v ovinkih, da ostali vozniki proti rossiju nimajo za burek :evilgrin:
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) Ioi fantje so šli pa kr na morje :( :( :P :kva2: jim je benza sfalilo ko so k venomu šli :D baje :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :grim :grim :grim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: jao jao :headbang: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Wem ja so me klikcal čist weselii k grejo na morje pa še ob šestih zjutri k so šli nazaj :lol: :lol: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :yea1: Sam folk, nikjer ni tok hude žurke k so dol na obali :OK: :kva2: :yea1: bote vidl slike :devil: :lol1: Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil GrCaR
Čamac Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) Ooo fantje tud jaz sem se z Reeskotom včeraj pogovarjal, sma pol ravno z Nejkotom premlevala, da se mormo zmenit pa se kam tak ftrgat lepo skupaj... Slovenija je itak zelo mala pa ni neke panike. Tak da zaj enkrat remo skup nekam ven :D Kam pa ste vse šli? Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil Brodar
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Ooo fantje tud jaz sem se z Reeskotom včeraj pogovarjal, sma pol ravno z Nejkotom premlevala, da se mormo zmenit pa se kam tak ftrgat lepo skupaj... Slovenija je itak zelo mala pa ni neke panike. Tak da zaj enkrat remo skup nekam ven :D Kam pa ste vse šli? Portorož... lokal je pa TIVOLI :OK: :kva2:
_Fingi_ Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 haha :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: a pol vm je uspel pridt :D no lepo :D :D jest pa po tistmu k ste me klical še 2 ure nism mogu zaspat k ste mi tko ''lepo'' pa s ''posluhom'' zapel :P :P ga nč niste mel, a :kva2:
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Portorož... lokal je pa TIVOLI :OK: :kva2: itak čaga za prave čagatorje sam babe so pa toook zahtevne drugič bomo svoje uzel s sabo!!!! :evilgrin: Jz sm šele zdj dam pršu haha :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: a pol vm je uspel pridt :D no lepo :D :D jest pa po tistmu k ste me klical še 2 ure nism mogu zaspat k ste mi tko ''lepo'' pa s ''posluhom'' zapel :P :P ga nč niste mel, a :kva2: To so pa itak sami norci...ahči bahči grem jaz spat...duhec si vreii?? :lol1: :P
Roky Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Grčar & Fingi,dons neki na bolši vreme kaže? :hmm:
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 itak čaga za prave čagatorje sam babe so pa toook zahtevne drugič bomo svoje uzel s sabo!!!! :evilgrin: Jz sm šele zdj dam pršu To so pa itak sami norci...ahči bahči grem jaz spat...duhec si vreii?? :lol1: :P :D bi biu še bolše če bi me ob 5 zjutraj pustili naprej spat :D ma sj ni panike no sam sm tak fajn spal vi pa me budite :D :lol1: sam da ste ga fajn začagali :D :OK:
JMatic Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Grčar & Fingi,dons neki na bolši vreme kaže? :hmm: dada :> zbilje :>
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 haha :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: a pol vm je uspel pridt :D no lepo :D :D jest pa po tistmu k ste me klical še 2 ure nism mogu zaspat k ste mi tko ''lepo'' pa s ''posluhom'' zapel :P :P ga nč niste mel, a :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: itak čaga za prave čagatorje sam babe so pa toook zahtevne drugič bomo svoje uzel s sabo!!!! :evilgrin: Jz sm šele zdj dam pršu To so pa itak sami norci...ahči bahči grem jaz spat...duhec si vreii?? :lol1: :P :lol1: :lol1: :lol1: Grčar & Fingi,dons neki na bolši vreme kaže? :hmm: :hmm: pa loh bi se šlo, sam mal kasnej, da jst še mal k seb pridm :yawn: :D bi biu še bolše če bi me ob 5 zjutraj pustili naprej spat :D ma sj ni panike no sam sm tak fajn spal vi pa me budite :D :lol1: sam da ste ga fajn začagali :D :OK: Duhec, si vreii? Si šel na tekmo? dada :> zbilje :> :D :kva2: SLIKE PORTOROŽ :kva2:
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Duhec, si vreii? Si šel na tekmo? :D :kva2: SLIKE PORTOROŽ :kva2: ma tekmo mam popoldan komaj...pridete gledat ?:D :D
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) pa risko ma 2 nova prjatla, 2 italjana, k so tut svoje aprilije pa cagive hvalil :lol1: :lol1: :lol1: jst pa našga tomosa :P :OK: :kva2: no en je meu aprilijo, pa ma zej FZ6, un tadrug ma pa še zdej aprilijo, pa prav, da je aprilija dobra, sam da mu je še zmer kađiva bl huda :D Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil GrCaR
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se