D_u_H_e_C Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 zgleda da ste se meli res fajn ja :D js bi šo zravn :D :kva2:
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 res totalno zakon :OK: tale LJ se loh kr skrije... razni bakusi, in podobno sranje :D ja za drugič, se bomo pa zmenil ane :D
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 haha :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: a pol vm je uspel pridt :D no lepo :D :D jest pa po tistmu k ste me klical še 2 ure nism mogu zaspat k ste mi tko ''lepo'' pa s ''posluhom'' zapel :P :P ga nč niste mel, a :kva2: Ja dej pomoje so wse poklical tuki iz foruma pol so nm pa skomine nardil barabe :D :P :P
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Ja dej pomoje so wse poklical tuki iz foruma pol so nm pa skomine nardil barabe :D :P :P mi pa nismo taki :whistle: :lol1:
minca Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) Ja dej pomoje so wse poklical tuki iz foruma pol so nm pa skomine nardil barabe :D :P :P mene niso :010 :010 kakšne slike :D...sploh tazadnja je tko lepa :blush: :lol1: :lol1: :lol1: :D Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil minca
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 jim je benza sfalilo ko so k venomu šli :D baje :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ooo fantje tud jaz sem se z Reeskotom včeraj pogovarjal, sma pol ravno z Nejkotom premlevala, da se mormo zmenit pa se kam tak ftrgat lepo skupaj... Slovenija je itak zelo mala pa ni neke panike. Tak da zaj enkrat remo skup nekam ven :D Kam pa ste vse šli? ma vem piki...sm te hotu mal slišat :P Portorož... lokal je pa TIVOLI :OK: :kva2: :grim haha :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: a pol vm je uspel pridt :D no lepo :D :D jest pa po tistmu k ste me klical še 2 ure nism mogu zaspat k ste mi tko ''lepo'' pa s ''posluhom'' zapel :P :P ga nč niste mel, a :kva2: :blush: :blush: pa risko ma 2 nova prjatla, 2 italjana, k so tut svoje aprilije pa cagive hvalil :lol1: :lol1: :lol1: jst pa našga tomosa :P :OK: :kva2: no en je meu aprilijo, pa ma zej FZ6, un tadrug ma pa še zdej aprilijo, pa prav, da je aprilija dobra, sam da mu je še zmer kađiva bl huda :D prav un italjan...aj hev aprilia bat aj prifr CAGIVA :devil: :devil: :devil: pa akzu sm jim slike od cagive pa svašta..jst sm umiru od smeha :lol1: :lol1:
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 :lol1: :lol1: ma vem piki...sm te hotu mal slišat :P :grim :blush: :blush: prav un italjan...aj hev aprilia bat aj prifr CAGIVA :devil: :devil: :devil: pa akzu sm jim slike od cagive pa svašta..jst sm umiru od smeha :lol1: :lol1: važn da je zabov, da je gor belc, spodi pa nigr :lol1: :lol1: :lol1: risko... pa tebe je gledu :naughty: :P :lol1: :lol1: :lol1:
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 mi pa nismo taki :whistle: :lol1: Ah kje wi pa nee :glare: :)
Gixxer Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 cjee kake cage :D ne pa toti gnili maribor :BUA: pri nas pa se vse na Ptuju dogaja. manjsi je kraj, bolse so cage se mi zdi... .)
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 važn da je zabov, da je gor belc, spodi pa nigr :lol1: :lol1: :lol1: risko... pa tebe je gledu :naughty: :P :lol1: :lol1: :lol1: Ja ja riskič :naughty: :naughty: :naughty: :lol1:
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 važn da je zabov, da je gor belc, spodi pa nigr :lol1: :lol1: :lol1: risko... pa tebe je gledu :naughty: :P :lol1: :lol1: :lol1: :D :grim :grim
Roky Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Grčar,Fingi,a bo ob isti uri kok je blo včer zmenjen kul?15h :hmm: A še kdo pride :P
kukec1 Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 uu vidim da ste se fajn meli..sam na 3 pa 4 strani slik že vsi bol bogo zgledate.. ej risko kolk si kaj zaslužu ko si se po štangi gor veso :D
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 ma bom pa še jst uletu mogoče bomo spet porival :lol1: uu vidim da ste se fajn meli..sam na 3 pa 4 strani slik že vsi bol bogo zgledate.. ej risko kolk si kaj zaslužu ko si se po štangi gor veso :D đabe jst to delam... :D :P
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 uu vidim da ste se fajn meli..sam na 3 pa 4 strani slik že vsi bol bogo zgledate.. ej risko kolk si kaj zaslužu ko si se po štangi gor veso :D najbol smešn je pa blo, k je risko na štango šou, spodi pa pomoje en pedr, ga skos gledu, pa ploskov, pa kr neki :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: škoda k tistga nism sliku :lol1:
Roky Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 No reesko dej ulet :OK: Sam Grčarja počakmo, da uro pove :P dada :> zbilje :> A prideš :hmm: :P
kukec1 Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 najbol smešn je pa blo, k je risko na štango šou, spodi pa pomoje en pedr, ga skos gledu, pa ploskov, pa kr neki :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: škoda k tistga nism sliku :lol1: lol ne morš ne :slap: :lol1:
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 No reesko dej ulet :OK: Sam Grčarja počakmo, da uro pove :P A prideš :hmm: :P zarad mene loh že čez pou ure :D
_Fingi_ Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Grčar,Fingi,a bo ob isti uri kok je blo včer zmenjen kul?15h :hmm: A še kdo pride :P :grim :grim :grim :grim :grim :grim jest sm za :yea1: :yea1: :yea1:
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 najbol smešn je pa blo, k je risko na štango šou, spodi pa pomoje en pedr, ga skos gledu, pa ploskov, pa kr neki :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: škoda k tistga nism sliku :lol1: :blush: :blush: men je biu ušeč..sej sm čutu povezavo med nama :P sam une italjanke ej :kva2: :kva2: :kva2: kok so naju z venomom jebale :headbang: neki žvalile med sabo mi2 loh pa gledala :BUA: :BUA: ( no sej pol sva tud mi2 jim pokazala :P ) No reesko dej ulet :OK: Sam Grčarja počakmo, da uro pove :P A prideš :hmm: :P dej okol 4ih...jstmam še alko v krvi :D
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 lol ne morš ne :slap: :lol1: sej mislm, da je jernej vidu to, al pa en od naših je vidu, k sva se smejla k prfuknena :D
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 sej mislm, da je jernej vidu to, al pa en od naših je vidu, k sva se smejla k prfuknena :D ma btk..dobr smo se mel .) .) nasledn vikend...PONOVI VAJO... a vm je kej znano..akselerejšoon :D ( un italjan je skoz o enmu pospešku govoru kako cagiva dol pokne aprilio v pospešku pa končni sdam da ma rajš akselerejšooon(pospešek) ) :D
Roky Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 dej okol 4ih...jstmam še alko v krvi :D Sej te bomo počakal :P Jest bom mal čez 15h tam,ker še kosil čakam.Tko, da...Se vidmo :)
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Sej te bomo počakal :P Jest bom mal čez 15h tam,ker še kosil čakam.Tko, da...Se vidmo :) tud jst čakam kosiu :P
_Fingi_ Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 tud jst čakam kosiu :P jest tud :blink: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se