GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 :blush: :blush: men je biu ušeč..sej sm čutu povezavo med nama :P sam une italjanke ej :kva2: :kva2: :kva2: kok so naju z venomom jebale :headbang: neki žvalile med sabo mi2 loh pa gledala :BUA: :BUA: ( no sej pol sva tud mi2 jim pokazala :P ) dej okol 4ih...jstmam še alko v krvi :D pizda ej veš kdo je to biu :slap: :slap: :slap: zdele sm se spomnu :D un Mišo iz bara! :lol1: 99,9% sm, da je biu on... buzi en... ti si ga pa še rajcu ane :P
JMatic Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) A prideš :hmm: :P ce me hocte :P Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil mitofreak
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 pizda ej veš kdo je to biu :slap: :slap: :slap: zdele sm se spomnu :D un Mišo iz bara! :lol1: 99,9% sm, da je biu on... buzi en... ti si ga pa še rajcu ane :P kva??? :D haha :kva2: :lol1: :lol1: bomba je blo fantje...mislm da bi loh to kr ponovil .)
Aless Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 se gre kdo v okolici krskega oz novga mesta kam vozit?
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 ce me hocte :P :grrr kva??? :D haha :kva2: :lol1: :lol1: bomba je blo fantje...mislm da bi loh to kr ponovil .) itak da treba :evilgrin:
JMatic Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 :grrr a shit.. razn ce me hoce Grci sam zase :>
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 a shit.. razn ce me hoce Grci sam zase :> kako si vedu :whistle: joke, itak da loh greš no :D
JMatic Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 a me prids iskt :> sj drgac grem lahk a zvto sam sm rajs s tabo na motorju :> reeskota sm ze vidu pa mi ni vsec hahaha :> k ma pinki motor :P
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 a me prids iskt :> sj drgac grem lahk a zvto sam sm rajs s tabo na motorju :> reeskota sm ze vidu pa mi ni vsec hahaha :> k ma pinki motor :P nevem nevem :D če daš za kofe tm :P Kdaj pol ura?
JMatic Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 loh ti dam za bens :> ja nvm zmente se uro pol pati ziga zaga do mene :>
Roky Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 nevem nevem :D če daš za kofe tm :P Kdaj pol ura? 15.10 - 15-20 :P Bo kul :hmm:
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 15.10 - 15-20 :P Bo kul :hmm: nej ti bo :D
JMatic Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 grcar a pol bos ti mene poklicu k uletis u kr a kko?
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 grcar a pol bos ti mene poklicu k uletis u kr a kko? ja, okol 3h bom u KR. Te pokličm, k bom na Laborah, pa mi pol poveš kje si.
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 se gre kdo v okolici krskega oz novga mesta kam vozit? ej pa kje si ti to doma...da se skoz v krškem pa novem mestu ? :D to se mi lih ne zdi zravn maribora :D a me prids iskt :> sj drgac grem lahk a zvto sam sm rajs s tabo na motorju :> reeskota sm ze vidu pa mi ni vsec hahaha :> k ma pinki motor :P ti si pa men ful :blush: sm mislu da bo še kej med nama :P
Roky Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Evo jest sm se nažru pa grem počas kr vn dat motor pa ogret :P Se vidmo,reesko ti pa tud čimprej prlet :P
Stroj Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :hmm: pa loh bi se šlo, sam mal kasnej, da jst še mal k seb pridm :yawn: Duhec, si vreii? Si šel na tekmo? :D :kva2: SLIKE PORTOROŽ :kva2: Vidm da ste koristno mojo flašo ponucal :D Kaj bi vi brez mene :D
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Evo jest sm se nažru pa grem počas kr vn dat motor pa ogret :P Se vidmo,reesko ti pa tud čimprej prlet :P am zame ni čist zihr...ker sm zaspan k spizde :P najbrž pa bom ja... Vidm da ste koristno mojo flašo ponucal :D Kaj bi vi brez mene :D haha sam res...hvala strojči :winkiss: :winkiss: pa sej kaj bi oni brez mene k sm se nate spomnu da bi jo uzel :P
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Vidm da ste koristno mojo flašo ponucal :D Kaj bi vi brez mene :D :grim :grim :grim tnx am zame ni čist zihr...ker sm zaspan k spizde :P najbrž pa bom ja... haha sam res...hvala strojči :winkiss: :winkiss: pa sej kaj bi oni brez mene k sm se nate spomnu da bi jo uzel :P ah dej dej :P
_Fingi_ Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 reesko a ti tud prideš na zbile zdej al ja ?
JMatic Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 dj no risko, kwa s smotan :> mogoce ti povem da mam ze za mitota narjen pol pokrova za zic :> ampak to ti bom tm povedu
Stroj Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 am zame ni čist zihr...ker sm zaspan k spizde :P najbrž pa bom ja... haha sam res...hvala strojči :winkiss: :winkiss: pa sej kaj bi oni brez mene k sm se nate spomnu da bi jo uzel :P :grim :grim :grim tnx ah dej dej :P Junija se men kazn isteče :kva2: Pol boste še mene sabo vzel
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 dj no risko, kwa s smotan :> mogoce ti povem da mam ze za mitota narjen pol pokrova za zic :> ampak to ti bom tm povedu prasica :D hehe...ma nevem..zdej bom še mal počivu doma par minut pol pa grem :D grčar pa spi 15min in je dobr za ceu vikend :OK: Junija se men kazn isteče :kva2: Pol boste še mene sabo vzel nevem če :devil:
Stroj Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Kaj a se bojiš da te bo moj fotr s puško začel lovit
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se