JMatic Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Kaj a se bojiš da te bo moj fotr s puško začel lovit :blink: :blink:
Stroj Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 :blink: :blink: Ne mene čudn gledat......to je riskotova ideja bla
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 najbol smešn je pa blo, k je risko na štango šou, spodi pa pomoje en pedr, ga skos gledu, pa ploskov, pa kr neki :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: škoda k tistga nism sliku :lol1: Fak grčar no kako da nisi tega sliku zih se je riskotu ful zdel :lol1: :lol1: :lol1: :P :blush: :blush: men je biu ušeč..sej sm čutu povezavo med nama :P sam une italjanke ej :kva2: :kva2: :kva2: kok so naju z venomom jebale :headbang: neki žvalile med sabo mi2 loh pa gledala :BUA: :BUA: ( no sej pol sva tud mi2 jim pokazala :P ) dej okol 4ih...jstmam še alko v krvi :D Prow sta nardilee riskičč to sam zato da sta waju mal podžgale pičke že wemo kaj mormo narest :P :P
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Kaj a se bojiš da te bo moj fotr s puško začel lovit :grim :grim Fak grčar no kako da nisi tega sliku zih se je riskotu ful zdel :lol1: :lol1: :lol1: :P Prow sta nardilee riskičč to sam zato da sta waju mal podžgale pičke že wemo kaj mormo narest :P :P ma jebojih...takoj bi jih nategnu prasice ene..pa sta neki naju rajcale :P
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 pizda ej veš kdo je to biu :slap: :slap: :slap: zdele sm se spomnu :D un Mišo iz bara! :lol1: 99,9% sm, da je biu on... buzi en... ti si ga pa še rajcu ane :P A mišo tistt mali :lol1: :lol1:
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 A mišo tistt mali :lol1: :lol1: ker podpis :slap:
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Junija se men kazn isteče :kva2: Pol boste še mene sabo vzel bogii hehe :lol1: :lol1: :grim :grim ma jebojih...takoj bi jih nategnu prasice ene..pa sta neki naju rajcale :P Ja walda kwa pa nej bi delale!!To morš tko nardit zrajcat pol pa it :P :P ker podpis :slap: Ja je grčar reku da morm tko napisat jebi gaa :P :P
JMatic Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) grcota pa nekam doug ni u kranj :> jest sm ze oblecen hehe Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil mitofreak
Čamac Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Evo nekaj o tistem gumballu mimo nas... KLIK
_Fingi_ Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Fantje, se opravičujem k nism pršu do zbil... 200m pred jezeram mej avto izsilu, pa sm mal poletu. Pa drugič...sam da motor uštimam :D
Matex_46 Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Fantje, se opravičujem k nism pršu do zbil... 200m pred jezeram mej avto izsilu, pa sm mal poletu. Pa drugič...sam da motor uštimam :D :eek: kaj? :eek: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
Čamac Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Fantje, se opravičujem k nism pršu do zbil... 200m pred jezeram mej avto izsilu, pa sm mal poletu. Pa drugič...sam da motor uštimam :D Pa je vse vredu s tabo? a si poleto v avto al pač padel kam na asfalt oziroma v grabo? :closedeyes:
Aless Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) Fantje, se opravičujem k nism pršu do zbil... 200m pred jezeram mej avto izsilu, pa sm mal poletu. Pa drugič...sam da motor uštimam :D bed.... dobro da je s tabo vse vredi pa dans majo avtomobilisti nek cudn dan....mene je tud en "izsilo" pol se je pa pocas pelo pa da bom so mim njega ker je blo iza ovinka ko sem jaz not 90 se pelo pa on kr brez zmigavca spet levo zavil,sem mel sreco da sem vido da je nek cudn da sem mel se se cajt vmaknt.....pol ure za tem pa en z a6ko prehiteva v njegov desni ovinek ko se jaz proti njemu pelam,se 10 min za tem smo se pa 3je pelal po pasu,spet en z audijem so prehitevat,sem se skor po grabi ze pelo :angry: Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil justaboy
k0ci Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 čudn dan ja, men se je pa zajla za sklopko strgala :angry:
Cilindr Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 men je pa u pondelk crknu alternator.....zdej jutr ga pelem na servis...da mi zrihta ...cena :100€
JMatic Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Fantje, se opravičujem k nism pršu do zbil... 200m pred jezeram mej avto izsilu, pa sm mal poletu. Pa drugič...sam da motor uštimam :D ja je reku roky ja...pizda ej...skoda. glezenj pa kolen bosta ok ? grcar najlepsa hvala :>
_Fingi_ Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) :eek: kaj? :eek: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Pa je vse vredu s tabo? a si poleto v avto al pač padel kam na asfalt oziroma v grabo? :closedeyes: eeem :D ma je uredu use z mano, mal sm popraskan pa mal pobuškan, drgač pa kul. Čelado mam mal popraskano, pa mal jakno, tko da , dobr da sm meu to gor an. Je blo pa tko, da sm vozu po ravni cesti, iz desne strani pa dovoz na cesto an. in je en tip zapelou kr na cesto pa se tm ustavu lih ene 5, 10m pred mano... tk da sm nekak bremzov kar je šlo... pa sm pol z ene 30km/h prletu v avto pa čez haubo zletu, se mal zavalu po asfaltu, pa je blo to to. Itaq taprva stvar k sm jo naredu sm šu motor gledat an če je cela :blush: upam da jo hmal popravm, pa da se gremo naprej gont :yea1: :yea1: ja je reku roky ja...pizda ej...skoda. glezenj pa kolen bosta ok ? .. em ja bosta ok :) mal mam otečen, ni hudga :) Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil _Fingi_
_Fingi_ Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Minca, a veš da ni lepo prek msnja opravlat :P :P :P :P
minca Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Minca, a veš da ni lepo prek msnja opravlat :P :P :P :P sm samo uprašala :grim :grim :grim
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Fantje, se opravičujem k nism pršu do zbil... 200m pred jezeram mej avto izsilu, pa sm mal poletu. Pa drugič...sam da motor uštimam :D Kaj je blo a si ti qll?? :( :( eeem :D ma je uredu use z mano, mal sm popraskan pa mal pobuškan, drgač pa kul. Čelado mam mal popraskano, pa mal jakno, tko da , dobr da sm meu to gor an. Je blo pa tko, da sm vozu po ravni cesti, iz desne strani pa dovoz na cesto an. in je en tip zapelou kr na cesto pa se tm ustavu lih ene 5, 10m pred mano... tk da sm nekak bremzov kar je šlo... pa sm pol z ene 30km/h prletu v avto pa čez haubo zletu, se mal zavalu po asfaltu, pa je blo to to. Itaq taprva stvar k sm jo naredu sm šu motor gledat an če je cela :blush: upam da jo hmal popravm, pa da se gremo naprej gont :yea1: :yea1: em ja bosta ok :) mal mam otečen, ni hudga :) A si pol unga modela po pički useku k se ti je naguziw! :D Upamm
Roky Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 ja je reku roky ja...pizda ej...skoda. glezenj pa kolen bosta ok ? grcar najlepsa hvala :> Hvala za kavo mitofreak :winkiss: :winkiss: eeem :D ma je uredu use z mano, mal sm popraskan pa mal pobuškan, drgač pa kul. Čelado mam mal popraskano, pa mal jakno, tko da , dobr da sm meu to gor an. Je blo pa tko, da sm vozu po ravni cesti, iz desne strani pa dovoz na cesto an. in je en tip zapelou kr na cesto pa se tm ustavu lih ene 5, 10m pred mano... tk da sm nekak bremzov kar je šlo... pa sm pol z ene 30km/h prletu v avto pa čez haubo zletu, se mal zavalu po asfaltu, pa je blo to to. Itaq taprva stvar k sm jo naredu sm šu motor gledat an če je cela :blush: upam da jo hmal popravm, pa da se gremo naprej gont :yea1: :yea1: em ja bosta ok :) mal mam otečen, ni hudga :) Ei sam, da je s tabo uredu ane...Sm te čakov pa ene 2x klicov pa sm mel tak čudn filing k si reku, da boš ob 15h tm,škoda res :( Dobr, da je sam plastika,pa da je s tabo ok Irency: a si mi ti mahala iz enga avta.Res se pelem tm po najbl ozkih vaseh pa še neki sm razmišlov pa kr ene roke vidm pred čelado :whistle: Šele poj k sm se nazaj obrnu sm se spomnu, da bi ti lahk bla :hmm: Pa sorry k nism odzdravu,sm glih sklopko držov :blush:
JMatic Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Hvala za kavo mitofreak :winkiss: :winkiss: np, se kdaj :> matr smo se lih ta prav cajt pobral ane :> ko je grco odpelov iz nase ulce je zacel dz padat :>
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Hvala za kavo mitofreak :winkiss: :winkiss: Ei sam, da je s tabo uredu ane...Sm te čakov pa ene 2x klicov pa sm mel tak čudn filing k si reku, da boš ob 15h tm,škoda res :( Dobr, da je sam plastika,pa da je s tabo ok Irency: a si mi ti mahala iz enga avta.Res se pelem tm po najbl ozkih vaseh pa še neki sm razmišlov pa kr ene roke vidm pred čelado :whistle: Šele poj k sm se nazaj obrnu sm se spomnu, da bi ti lahk bla :hmm: Pa sorry k nism odzdravu,sm glih sklopko držov :blush: Hehe ne wrjetn da nism bla jest kr se nism nč wuzila w awtih dons sam si pa šouu mim Dragočajne pomoje k swa ble z mino rawn uzuni pa si se mim peluu pa predn sm zakapirala da si ti si biu že mim :cry:
minca Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Irency: a si mi ti mahala iz enga avta.Res se pelem tm po najbl ozkih vaseh pa še neki sm razmišlov pa kr ene roke vidm pred čelado :whistle: Šele poj k sm se nazaj obrnu sm se spomnu, da bi ti lahk bla :hmm: Pa sorry k nism odzdravu,sm glih sklopko držov :blush: mislm da to ne bi mogl bit možno,ker sva ble skupi :hmm: in ne v avtu :hmm: ... a si se okol kaj jz vem :hmm: pol 6ih tm kje mim pelu '' po teh ozkih vaseh''? :hmm: :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se