irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 itak čaga za prave čagatorje sam babe so pa toook zahtevne drugič bomo svoje uzel s sabo!!!! :evilgrin: Jz sm šele zdj dam pršu To so pa itak sami norci...ahči bahči grem jaz spat...duhec si vreii?? :lol1: :P Wenom a ti si ga tut žurow wčeri z njimi w Portorožu :D Pomoje swa se wčeri mal po telefonu pogowarjala tm okrog enih :lol1: :lol1: :lol1:
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Junija se men kazn isteče :kva2: Pol boste še mene sabo vzel ne, ker si mladoletn ;) prasica :D hehe...ma nevem..zdej bom še mal počivu doma par minut pol pa grem :D grčar pa spi 15min in je dobr za ceu vikend :OK: nevem če :devil: ti pa tvoj počitek, že čist ceu jeben dan spiš :slap: Kaj a se bojiš da te bo moj fotr s puško začel lovit :grrr reč fotru, da pridemo na per :grim A mišo tistt mali :lol1: :lol1: :grim grcota pa nekam doug ni u kranj :> jest sm ze oblecen hehe ja če sm se pa ene 10x zgubu umes :P Fantje, se opravičujem k nism pršu do zbil... 200m pred jezeram mej avto izsilu, pa sm mal poletu. Pa drugič...sam da motor uštimam :D sam fak no :BUA: ja je reku roky ja...pizda ej...skoda. glezenj pa kolen bosta ok ? grcar najlepsa hvala :> ni panike :D np, se kdaj :> matr smo se lih ta prav cajt pobral ane :> ko je grco odpelov iz nase ulce je zacel dz padat :> a res? :D ql :OK: Wenom a ti si ga tut žurow wčeri z njimi w Portorožu :D Pomoje swa se wčeri mal po telefonu pogowarjala tm okrog enih :lol1: :lol1: :lol1: ja venom je pa itak čagator :OK: :kva2:
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 :grim :grim ma jebojih...takoj bi jih nategnu prasice ene..pa sta neki naju rajcale :P Ja sam res nesnage...sj to bi jih mi2 tkoj sam če bi htela...sam na štangi sva pa razturala!! A mišo tistt mali :lol1: :lol1: Ja men se tut zdi da je bil un pedr tm...a ni nek s tičom mahu nama z riskotom?? :lol1: Wenom a ti si ga tut žurow wčeri z njimi w Portorožu :D Pomoje swa se wčeri mal po telefonu pogowarjala tm okrog enih :lol1: :lol1: :lol1: :grim :grim Mau pa sm nabiju prek telefona ja (je treba izkoristit priliko k dobim telefon u roke) Aja fantje zj ste vidl kak se to pir eksa??? Je biw en pod 5s??? :kva2:
Roky Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Hehe ne wrjetn da nism bla jest kr se nism nč wuzila w awtih dons sam si pa šouu mim Dragočajne pomoje k swa ble z mino rawn uzuni pa si se mim peluu pa predn sm zakapirala da si ti si biu že mim :cry: Aja,ja jest bl na cesto gledam kokr pa okol tko, da morš kr konkretno mahat pa se dret.Še bolš pa je če modrc dol daš,poj bom zih porajtov pa ustavu :P :unsure:
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Ja sam res nesnage...sj to bi jih mi2 tkoj sam če bi htela...sam na štangi sva pa razturala!! Ja men se tut zdi da je bil un pedr tm...a ni nek s tičom mahu nama z riskotom?? :lol1: :grim :grim Mau pa sm nabiju prek telefona ja (je treba izkoristit priliko k dobim telefon u roke) Aja fantje zj ste vidl kak se to pir eksa??? Je biw en pod 5s??? :kva2: Stari pol pa si prawi piwec!! :P :P A ti je bla wšeč tista štanga lohka bi šou mal w ta posel?? :D Pa riskič z tabo heh
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Stari pol pa si prawi piwec!! :P :P A ti je bla wšeč tista štanga lohka bi šou mal w ta posel?? :D Pa riskič z tabo heh zakaj zmer mene zravn?
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Aja,ja jest bl na cesto gledam kokr pa okol tko, da morš kr konkretno mahat pa se dret.Še bolš pa je če modrc dol daš,poj bom zih porajtov pa ustavu :P :unsure: Zmenjeno sej pr tipih itq sam to zaleže :lol1: zakaj zmer mene zravn? Zato k sta bla skupi na štangii
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 zakaj zmer mene zravn? Zto k se neverjetno dobr ujameva.... :P
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 ne, ker si mladoletn ;) Grčar čist ponosen k je polnoleten :)
Roky Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Zmenjeno sej pr tipih itq sam to zaleže :lol1: Lahk daš še hlače dol,poj bom pa parkirov....sam ne motorja :whistle:
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 @irency ne, sam dokumentov nm je zmanjkal za posodt :lol1: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 pokvarjenci ej :lol1: :lol1: :whistle: Mi???? :eek: Ah kjeee, to je le spomladanska razposajenost :whistle: reesko zakva nis pršu,a tej mitofreak preveč zrajcov :kva2: :lol1: :lol1: Pa še dve fotke od dons predn smo odšli.Nažalost sm memorystick zgubu pa je s telefonam slikan :doze:
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Lahk daš še hlače dol,poj bom pa parkirov....sam ne motorja :whistle: kaj pa :lol1: :lol1: @irency ne, sam dokumentov nm je zmanjkal za posodt :lol1: :lol1: :lol1: Aya ja pol bomo pa ene ponaredil pa bo! :D
Roky Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 kaj pa :lol1: :lol1: Mrskej :P hehe moj posing ujel :> Hehe,ejga mitofreak a ti mejbi veš za kakšen internetni prevajalnik iz italjanščine v angleščino :hmm:
JMatic Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 hm ja google prevajalnik http://www.google.com/language_tools?hl=en
Roky Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 hm ja google prevajalnik http://www.google.com/language_tools?hl=en :slap: :slap: :slap: :slap: Se sploh nism spomnu :blush: Hvala ti :winkiss: :unsure:
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Mrskej :P Hehe,ejga mitofreak a ti mejbi veš za kakšen internetni prevajalnik iz italjanščine v angleščino :hmm: Marsikej sm rekla da grem rada w detajle??? :P
Roky Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Marsikej sm rekla da grem rada w detajle??? :P Pa ne v javnosti :xx:
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Pa ne v javnosti :xx: Aya ja pol pa ne wem kje bom zwedla :) Ej fingii poznaš ti Anjo Zavrl?? :)
_Fingi_ Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Aya ja pol pa ne wem kje bom zwedla :) Ej fingii poznaš ti Anjo Zavrl?? :) sej si že zvedla :P :P jest use zvem k me upravlate :D
irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 sej si že zvedla :P :P jest use zvem k me upravlate :D No no nč te ne oprawljamo sam wpr. sm joo če te pozna pa če sta skupi :) Pomoje fantje bolj oprawlate, zato pa tok dž pada :lol1:
JeRn3j Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 @irency ne, sam dokumentov nm je zmanjkal za posodt :lol1: :lol1: :lol1: sam res haha :lol1: :lol1: :lol1: GRČI KJE SO SLIKCE :P :D
Roky Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Marsikej sm rekla da grem rada w detajle??? :P Zdej si zvedla :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se