irency Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 sam res haha :lol1: :lol1: :lol1: GRČI KJE SO SLIKCE :P :D sej jih lohka damo ponaredt heh Zdej si zvedla :P seksi :P
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 sam res haha :lol1: :lol1: :lol1: GRČI KJE SO SLIKCE :P :D sej jih je dau v album...kvaj boysi a ste se naspal?...jst sm zjeban k prasica bom pomoje šou zgodi spat :BUA:
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) sej jih je dau v album...kvaj boysi a ste se naspal?...jst sm zjeban k prasica bom pomoje šou zgodi spat :BUA: Ah kje jz sm ga že spet pil...od Uroša pač nemorm it trezn... :D :? hvala bogu nism čis nč zjeban... :OK: Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil Ven0m
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Ah kje jz sm ga že spet pil...od Uroša pač nemorm it trezn... :D :? hvala bogu nism čis nč zjeban... :OK: ma dej zate smo že ugotovil da nisi normaln...v mariboru si spiu 100L pijače pa si biu še trezn učer pa isto :lol1: :lol1:
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) ma dej zate smo že ugotovil da nisi normaln...v mariboru si spiu 100L pijače pa si biu še trezn učer pa isto :lol1: :lol1: No ja to mi je u krvi :P :whistle: Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil Ven0m
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 No ja to mi je u krvi :P :whistle: kdaj gremo spet čagat :devil:
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 kdaj gremo spet čagat :devil: Čimprej čim bolš :evilgrin: Sam naslednič se bom jz s fotrom zmenu da bom pr majkici tko da nau problema kr pr njej lahk pridem šele čez 3 dni dam :grim :OK:
Čamac Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Te teme pa skoraj več ne morem spremljat ker vsakič ko pridem na forum je novih 10 strani in se mi ne da vedno tolko brat :P
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) Te teme pa skoraj več ne morem spremljat ker vsakič ko pridem na forum je novih 10 strani in se mi ne da vedno tolko brat :P Uglawnm se gre zj od pijančevanja... :P Ey risko ker je že bil un komad k smo ga poslušal full...čis takoj tapru k se je zavrtu k sm u avto pršu ene četrt je bil na cdju!! Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil Ven0m
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Uglawnm se gre zj od pijančevanja... :P Ey risko ker je že bil un komad k smo ga poslušal full...čis takoj tapru k se je zavrtu k sm u avto pršu ene četrt je bil na cdju!! pizda nevme...bla je muska stara k spizde...haiduci ozone svašta :D
Čamac Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Zaj mormo enkrat skup se tak ftrgat nekam :)
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 pizda nevme...bla je muska stara k spizde...haiduci ozone svašta :D ja tevem sam en komad je bil res dobr...star k svet...že vem un k sva ga najbl pela everytime you call my name... :kva2: :P
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 ja tevem sam en komad je bil res dobr...star k svet...že vem un k sva ga najbl pela everytime you call my name... :kva2: :P mad house-like a prayer :D
Andro90 Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 jao ...same pijančke mamo na motosvetu :D
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 jao ...same pijančke mamo na motosvetu :D ah neee...mi pa ne :blush:
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 mad house-like a prayer :D :lol1: :lol1: ta je ja!!! Ey kje maš pa nalepkico k sm ti jo prnesu :whistle: :lol1:
Andro90 Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 risko js sm biu pa u zeleni sm mislu da boš ke pršu
Čamac Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) Alo fantje kje naj dobim spet akrapovič obesek :? Moj najljubši obesek za ključe sem namreč pozabil dati iz ključev ko sem prodal gilero dna zdaj pa že eno leto razmišljam o tem obesku in ga morem spet nekje dobit :D Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil Brodar
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Alo fantje kje naj dobim spet akrapovič obesek :? Moj najljubši obesek za ključe sem namreč pozabil dati iz ključev ko sem prodal gilero dna zdaj pa že eno leto razmišljam o tem obesku in ga morem spet nekje dobit :D Bom jz strica prašu če ma še kerga. :)
Čamac Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Bom jz strica prašu če ma še kerga. :) :kva2: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :kva2:
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Uglawnm se gre zj od pijančevanja... :P Ey risko ker je že bil un komad k smo ga poslušal full...čis takoj tapru k se je zavrtu k sm u avto pršu ene četrt je bil na cdju!! sam stari komadi ga pa sekajo na polno :OK: :lol1: :lol1: ta je ja!!! Ey kje maš pa nalepkico k sm ti jo prnesu :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Bom jz strica prašu če ma še kerga. :) ej zame tud :P aja nalepka gre pa na tank jutr .) :OK:
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 ej zame tud :P aja nalepka gre pa na tank jutr .) :OK: eeee pravi si!!!Bom prašu! Ey jz sm tut gor bel dol pa nigr!!! :kva2:
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 eeee pravi si!!!Bom prašu! Ey jz sm tut gor bel dol pa nigr!!! :kva2: :grrr :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se