JeRn3j Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 eeee pravi si!!!Bom prašu! Ey jz sm tut gor bel dol pa nigr!!! :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: zakon je blo ja :lol1: a si prštopu pol do doma :P
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 :grrr :lol1: :lol1: Aja teb ne morm lagat ti že veš... :lol1: :P
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: zakon je blo ja :lol1: a si prštopu pol do doma :P a sta ga vidva z grčijem pol dam pelala al kako ste šli to ? :D
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 a sta ga vidva z grčijem pol dam pelala al kako ste šli to ? :D Grčar me je do mtke zategnu pa me je ona pol dam pelala!! :OK: Dj no sj sm zgledu k narkoman tam na viču z uno tablco Unec pa še narobe sm meu obrnjeno :lol1: kdo pa še bi ustavu takmu...
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 eeee pravi si!!!Bom prašu! Ey jz sm tut gor bel dol pa nigr!!! :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: zakon je blo ja :lol1: a si prštopu pol do doma :P če bi štopov, bi biu še zdele tm :lol1: a sta ga vidva z grčijem pol dam pelala al kako ste šli to ? :D sam do unca :)
JeRn3j Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Grčar me je do mtke zategnu pa me je ona pol dam pelala!! :OK: Dj no sj sm zgledu k narkoman tam na viču z uno tablco Unec pa še narobe sm meu obrnjeno :lol1: kdo pa še bi ustavu takmu... aha... :P pametno zakwa se pa prej tega nis spomnu pa ne vem :P
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Grčar me je do mtke zategnu pa me je ona pol dam pelala!! :OK: Dj no sj sm zgledu k narkoman tam na viču z uno tablco Unec pa še narobe sm meu obrnjeno :lol1: kdo pa še bi ustavu takmu... aja ti si se postavu na štop?? haha :lol1: :lol1:
JeRn3j Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 aja ti si se postavu na štop?? haha :lol1: :lol1: hotu je :yes: :lol1: :lol1: :lol1:
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 aja ti si se postavu na štop?? haha :lol1: :lol1: Da neb blo grčija bi bil še zmer tam!!!
reesko Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Da neb blo grčija bi bil še zmer tam!!! čak..a šele pol te je grčar vidu al kaj??
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 čak..a šele pol te je grčar vidu al kaj?? najprej smo šli pogledat na železniško, pa je meu prvi vlak šele čez 5 ur :D pol je pa reku, da gre na štop, pa sm ga pelu do Viča, sam pol k ni blo nobenga ene pou ure sm ga šou nazaj iskat, pa ga pelu do Unca :)
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) najprej smo šli pogledat na železniško, pa je meu prvi vlak šele čez 5 ur :D pol je pa reku, da gre na štop, pa sm ga pelu do Viča, sam pol k ni blo nobenga ene pou ure sm ga šou nazaj iskat, pa ga pelu do Unca :) S tem da me je umes fotr skor nalomu prek telefona ampak pustmo podrobnosti!!! :D Ja še enkrat hvala Grčar!! Naslednjič povej en dan prej da se jz spokam k majkici!! Tko da naumo mel spet kere drame :P Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil Ven0m
GrCaR Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 S tem da me je umes fotr skor nalomu prek telefona ampak pustmo podrobnosti!!! :D Ja še enkrat hvala Grčar!! Naslednjič povej en dan prej da se jz spokam k majkici!! Tko da naumo mel spet kere drame :P hehe, sam smo se res odločil pou ure prej :slap: ej majstr do naslednjič domača naloga! Kup si eno sim kartico pa nekje najd kkšn telefon, sam tok, da kliče, pa to, da ne bo take panike, pa da se bomo loh zmenil use. NUJNO :D ni problema, sam da se je ql iztekl :)
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 hehe, sam smo se res odločil pou ure prej :slap: ej majstr do naslednjič domača naloga! Kup si eno sim kartico pa nekje najd kkšn telefon, sam tok, da kliče, pa to, da ne bo take panike, pa da se bomo loh zmenil use. NUJNO :D ni problema, sam da se je ql iztekl :) Ja zdej bom dobu od matke telefon kr dost hud je!!Ma mp3-je če bomo mel kake manevre da se muzka vrti!! :P Mat praw da si bo kupla nokio 3310 da so ji ti novi telefoni prezaahtevni!! :D
JeRn3j Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Ja zdej bom dobu od matke telefon kr dost hud je!!Ma mp3-je če bomo mel kake manevre da se muzka vrti!! :P Mat praw da si bo kupla nokio 3310 da so ji ti novi telefoni prezaahtevni!! :D kontaktiraj reeskota... ti nokio 3310 zelo zelo ugodno zdila :D :OK:
Ven0m Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 kontaktiraj reeskota... ti nokio 3310 zelo zelo ugodno zdila :D :OK: hehe čim prej čim bolš!!!kolk dnarja risko? :lol1:
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Spet nemorm spat...Pizda preveč spim :doze: :D
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 hehe čim prej čim bolš!!!kolk dnarja risko? :lol1: 5€ :D
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 se še slišmo za tega... :OK: ok..ahči se jouža ;)
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Grčar me je do mtke zategnu pa me je ona pol dam pelala!! :OK: Dj no sj sm zgledu k narkoman tam na viču z uno tablco Unec pa še narobe sm meu obrnjeno :lol1: kdo pa še bi ustavu takmu... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: KWA je zdej fanta a ne gresta w šolo al mal zaliwamo?? :D :P
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Jst sm doma....mamo prost dan :OK: Ja čist se maš hudo :) :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se