Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: KWA je zdej fanta a ne gresta w šolo al mal zaliwamo?? :D :P Jz ne hodm u šolo :BUA: gud lak pr dojči risko!!! Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil Ven0m
JeRn3j Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 jst pa sm ob 12.30 dojčo uprašan :BUA: jst pa 11.55 esej pišem :blink: :BUA:
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 jst pa 11.55 esej pišem :blink: :BUA: mislm da je esej bolši od dojče :P s tem da mam pouk do 7ih pol :headbang: :headbang: nima veze..dons grem prvič z mofo v šolo :D :P
GrCaR Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 mislm da je esej bolši od dojče :P s tem da mam pouk do 7ih pol :headbang: :headbang: nima veze..dons grem prvič z mofo v šolo :D :P risko pazi nase... NE sončka nazaj gledat :slap: :winkiss:
JeRn3j Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 nima veze..dons grem prvič z mofo v šolo :D :P jst grem tud z mofo :winkiss: sam ne prvič B)
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 risko pazi nase... NE sončka nazaj gledat :slap: :winkiss: NE bom jst grem tud z mofo :winkiss: sam ne prvič B) B) [attachmentid=96785] :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
GrCaR Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 [attachmentid=96785] :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :D
GrCaR Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) to sta člana skupine forumfajtrzzzz :lol1: :lol1: :lol1: risko, kje maš pa Miškota :naughty: :kva2: :P Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil GrCaR
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) to sta člana skupine forumfajtrzzzz Kwa sm pa jz forumkronix aka kojepijanjefajtr :kva2: Mišo je tui miškota kazu! Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil Ven0m
GrCaR Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Kwa sm pa jz forumkronix aka kojepijanjefajtr :kva2: član skupine MRTVACONA :D krnik en :alien1: Mišo je tui miškota kazu! a se ti to zajebavaš? :? jao pederčine ene :headbang: :lol1:
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 s tem da mam pouk do 7ih pol :headbang: :headbang: Enako :headbang: :headbang: Kdr mam popoldne je zmer sonce,kdr pa dopoldne pa dž pa sneg :slap:
Čamac Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 jst pa sm ob 12.30 dojčo uprašan :BUA: gud lak :D
Kleemen Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Jz ne hodm u šolo :BUA: gud lak pr dojči risko!!! Tud jst ne..prakso sm končal..zdej pa se kao učim za zaklučne :BUA: O:-)
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Tud jst ne..prakso sm končal..zdej pa se kao učim za zaklučne :BUA: O:-) Ja ma mene so vrgli iz šole...ti se kr uč nau škodl :OK:
Kleemen Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Ja ma mene so vrgli iz šole...ti se kr uč nau škodl :OK: Ma se mi ne da učit a..se raje z motorjem furam :D danes sem nesu seminarsko oddat..9.junija pa zaklučni iz slove..niti ne vem kaj pišemo :headbang: :headbang:
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Pa pejd se pelat z motorjem pa uzem zvezke s sabo se ustav nekje mau uč, pa se spet naprej pelješ in ponovi vajo... :P :OK:
Kleemen Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Pa pejd se pelat z motorjem pa uzem zvezke s sabo se ustav nekje mau uč, pa se spet naprej pelješ in ponovi vajo... :P :OK: :lol1: :lol1: ni slaba ideja :OK: :lol:
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) venom zakaj so te fuknili??? Mau sm špricu pa to za piko na i sm se pa stepu na vhodu u šolo pa sm enga vrgu čez uhodna vrata čez šipo...pa je bla sam izklučitew!! :angry: Drug let grem za avtomehanika!!!Štrom ni zame!!Edina kurba k se ne pusti šlatat!! Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil Ven0m
Stroj Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Dones pred svšgl od mitofreaka Špelca :D pa pol sm na bavarcu še matexa sreču se mi zdi :hmm:
Kleemen Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Mau sm špricu pa to za piko na i sm se pa stepu na vhodu u šolo pa sm enga vrgu čez uhodna vrata čez šipo...pa je bla sam izklučitew!! :angry: Drug let grem za avtomehanika!!!Štrom ni zame!!Edina kurba k se ne pusti šlatat!! :OK: :OK: :OK: :yea1: :yea1: Sej prow a da si ga fuknu skoz šipo..tako se dela :yea2: zdej vem koga poklicat če bo kdo preveč težil :lol: a pol greš za mehanika?boš šravfal motorje :OK: :evilgrin:
k0ci Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 pa še od brodarja špelca pred šcnm :D [attachmentid=96789]
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Dones pred svšgl od mitofreaka Špelca :D pa pol sm na bavarcu še matexa sreču se mi zdi :hmm: Čis huda je :OK: :OK: :OK: :OK: :yea1: :yea1: Sej prow a da si ga fuknu skoz šipo..tako se dela :yea2: zdej vem koga poklicat če bo kdo preveč težil :lol: a pol greš za mehanika?boš šravfal motorje :OK: :evilgrin: Hehe če boš pridn pa ti lahk kj pomagam :P Ja mehanik mehanik pa tut motorje bom seveda!!! :kva2:
Čamac Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 pa še od brodarja špelca pred šcnm :D [attachmentid=96789] Poglej poglej :D Še je tak lepa :devil: More še mi pubec poslat prometno pa to pa da papirje uredim ker zaenkrat se še vozi z mojo prometno pa mojimi papirji...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se