Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

a ste vidl model kok se je lepo prlepu... :lol1:

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

No dobro da vsaj vozniku nič ni...

Sj hvala bogu da lahk še ves vesel razlaga sceno... :OK:

Objavljeno

jst pa 11.55 esej pišem :blink: :BUA:

eni smo tud dans pisali, in to maturitetnega :BUA: :BUA:

Objavljeno

samo meni je vseeno bol zal motorja kot pa tega kretena...

Objavljeno

Tip je fuknjen :BUA: :BUA: pol ti še snema motor :slap:

Objavljeno

samo meni je vseeno bol zal motorja kot pa tega kretena...

Tip je fuknjen :BUA: :BUA: pol ti še snema motor :slap:

Kao Ghost Rider aveš!! Ceu zajeban...sj če bi se jz tko prevrnu pa bi bil ceu bi iz šoka posnel motor pa sebe

da bi vedu če sm ceu :wacko:

Objavljeno

Kao Ghost Rider aveš!! Ceu zajeban...sj če bi se jz tko prevrnu pa bi bil ceu bi iz šoka posnel motor pa sebe

da bi vedu če sm ceu :wacko:

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Živ je, motr bo mogu pa drucga kupt :trance_33_sleep:

Objavljeno

Dones pred svšgl od mitofreaka Špelca :D pa pol sm na bavarcu še matexa sreču se mi zdi :hmm:

:OK: pa sva se res ja, oprosti, ker ti nisem pomahal, samo sem imel del, ker sem ravno dol šaltal :OK:

Objavljeno

Dones pred svšgl od mitofreaka Špelca :D pa pol sm na bavarcu še matexa sreču se mi zdi :hmm:

hehe zakon :> je ze postimana :>

Objavljeno

:OK: pa sva se res ja, oprosti, ker ti nisem pomahal, samo sem imel del, ker sem ravno dol šaltal :OK:

Ni pene...sej jst tud nism :P Sm se bol za tistga 1098 zanimu k je pred tabo prpelu

Objavljeno

Ni pene...sej jst tud nism :P Sm se bol za tistga 1098 zanimu k je pred tabo prpelu

:kva2: a tja je pol zginu, jz sm šou glih nek do Aškrčeve, pa sm ga tm vidu, k je šou mem - je mašina :wub: , sam auspuh bi lahk zamenu termigoni al pa akrapo bi lahk gor namontiru za bolši sound, drugač pa :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Na za vse k še niso vidl moje aprilke...čepraw je u mal slabem stanju ampk vseen da se ve da jo res mam :P

Ampak sam poglejte gršt kak se svet!!! Če koga zanima kok se pride do tazga sijaja naj praša strica Ven0ma

post-10442-1178551034_thumb.jpg

post-10442-1178551118_thumb.jpg

post-10442-1178551168_thumb.jpg

post-10442-1178551271_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

gud lak :D

2 sm dobu :P

ammm...tud moja špelca se je dons ponosno razkazovala pred našo šolo :P

stric venom..povej mi kako si do tazga sijaja pršu? :D

Objavljeno

2 sm dobu :P

ammm...tud moja špelca se je dons ponosno razkazovala pred našo šolo :P

stric venom..povej mi kako si do tazga sijaja pršu? :D

Ok k si dobu 2 pa ti povem...dobiš tako posebno poler pasto k je žal nemorš kupt ampak morš mojga fotra nažicat da to ukrade u fabrki...pol pa ti bo prnesu še eno krtačo pa še en prah daš na bormašino in samo drgni!! :OK:

Če kdo rab nej pove...cena če si pridn je minimalna (pir al pa dva)

Objavljeno

Ok k si dobu 2 pa ti povem...dobiš tako posebno poler pasto k je žal nemorš kupt ampak morš mojga fotra nažicat da to ukrade u fabrki...pol pa ti bo prnesu še eno krtačo pa še en prah daš na bormašino in samo drgni!! :OK:

Če kdo rab nej pove...cena če si pridn je minimalna (pir al pa dva)

no bova se zmenila na msnju :D

Objavljeno

Poglej poglej :D Še je tak lepa :devil: More še mi pubec poslat prometno pa to pa da papirje uredim ker zaenkrat se še vozi z mojo prometno pa mojimi papirji...

aja pa izpuh ma pa tok grd ej :BUA: prov gor štrli ko dimnik na kakem ktm-u

pa števc za rpm že tebi ni delal :? grem dns do motorja pa pogledam na števc pa je kazalo 8k rpm, motor pa ugasjen :D

Objavljeno

ej a ma moja X spelca se motosvet.com nalepke gor ?

Objavljeno

Mau sm špricu pa to za piko na i sm se pa stepu na vhodu u šolo pa sm enga vrgu čez uhodna vrata čez šipo...pa je bla sam izklučitew!! :angry:

Drug let grem za avtomehanika!!!Štrom ni zame!!Edina kurba k se ne pusti šlatat!!

A si ti hodu na elektro?...če si a si tut ti ravnatla prtegnu?

K mi je frend reku k hodi na elektro da je en enga fuknu čez vrata pol pa še ravnatla prtegnu

Objavljeno

aja pa izpuh ma pa tok grd ej :BUA: prov gor štrli ko dimnik na kakem ktm-u

pa števc za rpm že tebi ni delal :? grem dns do motorja pa pogledam na števc pa je kazalo 8k rpm, motor pa ugasjen :D

izpuh kakor komu... meni je všeč :) obratomer ne kaže ko ni kontakta (ne pade nazaj na nulo), ko daš kontakt normalno pade na ničlo in tudi normalno dela... v glavnem ko je kontakt , obratomer dela, ko ga ni, ne dela .)

Objavljeno

A si ti hodu na elektro?...če si a si tut ti ravnatla prtegnu?

K mi je frend reku k hodi na elektro da je en enga fuknu čez vrata pol pa še ravnatla prtegnu

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

pa še od brodarja špelca pred šcnm :D

[attachmentid=96789]

opa brodar, v novo mesto je šla? :OK:

komu pa? mogoče poznam :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!