Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 A si ti hodu na elektro?...če si a si tut ti ravnatla prtegnu? K mi je frend reku k hodi na elektro da je en enga fuknu čez vrata pol pa še ravnatla prtegnu Khm tih bod o tem :blush: :whistle:
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 jst pa sm ob 12.30 dojčo uprašan :BUA: In kok je blo?
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) In kok je blo? Zmagu je!!! :OK: Zto si zasluž polir pasto...:P Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil Ven0m
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Jz ne hodm u šolo :BUA: gud lak pr dojči risko!!! Pametno wenom ejj ena pička te bo dodala na msn pomoje ok??Zih boš takoj za akcijo :D
Aless Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 opa brodar, v novo mesto je šla? :OK: komu pa? mogoče poznam :D kolko jaz vem jo je v krsko prodal .....drugac pa iz enga foruma sem zvedel novico da dobimo novo lastnico 2007 rs 125 spain´s :OK: ne vem ce ze je na tem forumu al se ne,...mogoc pa se bo
Čamac Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 opa brodar, v novo mesto je šla? :OK: komu pa? mogoče poznam :D am šla je v kostanjevico na krki... Khm tih bod o tem :blush: :whistle: hahahahahahahahahahaaha :lol1: :lol1: :lol1: Majstor :OK: In kok je blo? 2
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 jst pa 11.55 esej pišem :blink: :BUA: ESEJ si 4 letnik?
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Pametno wenom ejj ena pička te bo dodala na msn pomoje ok??Zih boš takoj za akcijo :D OoooOOOoo kera je ta??? :blush:
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Mau sm špricu pa to za piko na i sm se pa stepu na vhodu u šolo pa sm enga vrgu čez uhodna vrata čez šipo...pa je bla sam izklučitew!! :angry: Drug let grem za avtomehanika!!!Štrom ni zame!!Edina kurba k se ne pusti šlatat!! :lol1: :lol1: :lol1: Ta je huda sam je res
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 kolko jaz vem jo je v krsko prodal .....drugac pa iz enga foruma sem zvedel novico da dobimo novo lastnico 2007 rs 125 spain´s :OK: ne vem ce ze je na tem forumu al se ne,...mogoc pa se bo flejmči zihr :lol1: :lol1:
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Dones pred svšgl od mitofreaka Špelca :D pa pol sm na bavarcu še matexa sreču se mi zdi :hmm: Pizda ti si biu to mi z sošolkam pa pridemo wnn pa ga gledam pa tko fak od kerga je ta motor pa tko še odspodi je nalepka motoswet!! :P :P In kwa si delu na našii šolii???
Aless Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 OoooOOOoo kera je ta??? :blush: ne vem.....njen brat mi je samo povedal da ma naroceno....ne poznam pa nobenga(se)....ce pa ze koga spoznam pa upam da bo to ona :D ce zvem kaj vec sporocim,....sem pa jo preko njega povabo na MS forum
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Pizda ti si biu to mi z sošolkam pa pridemo wnn pa ga gledam pa tko fak od kerga je ta motor pa tko še odspodi je nalepka motoswet!! :P :P In kwa si delu na našii šolii??? Kaj le pecu je pičke!! :P
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Zmagu je!!! :OK: Zto si zasluž polir pasto...:P :P :P :yea1: :yea1:
Aless Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 ker ste me glih spomnli na te nalepke....... Ma kdo kako doma se viska?Prejsna je ostala na "stari" rski
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 OoooOOOoo kera je ta??? :blush: Ena Neža no če bo mlea dost jajc da te doda drugač jo boš pa ti če boš hotu!!Zih boš čist zainteresiran :P :P
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) Ok grem se jz zdej mau s kosilnco okol bajte podit...cya later :lol1: :kva2: čaaggaatttoooorrrjiii!!! :kva2: Sm že zainteresiran....ajmo navali!!! Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil Ven0m
C4V4L13R Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 am šla je v kostanjevico na krki... hahahahahahahahahahaaha :lol1: :lol1: :lol1: Majstor :OK: 2 aaaa... no...še vedno na dolenjskem hehe :OK:
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Kaj le pecu je pičke!! :P Pametno sam zdele popoldan ns je blo pa že bolj mal!!K so bli skor wsi doma sam nš razred pa še dwa smo mel šoloo dons fuck off glupa rawnateljica :( :(
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) Pametno sam zdele popoldan ns je blo pa že bolj mal!!K so bli skor wsi doma sam nš razred pa še dwa smo mel šoloo dons fuck off glupa rawnateljica :( :( A jo gremo mau udart...če je dobra jo bom zapecu bo prec bolš... :D No zj grem pa res podit kosilnco Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil Ven0m
Aless Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 A jo gremo mau udart...če je dobra jo bom zapecu bo prec bolš... :D No zj grem pa res podit kosilnco da ne bo na koncu kosilnica tebe podila :P
k0ci Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 flejmči zihr :lol1: :lol1: pol je flejmka, ne flejmči :D
Aless Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 flejmči zihr :lol1: :lol1: ne ne....je zenska :D
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 da ne bo na koncu kosilnica tebe podila :P Sj me že vleče...kwa je še zmer vroče...faaakk!! :eek: :angry:
Aless Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Sj me že vleče...kwa je še zmer vroče...faaakk!! :eek: :angry: dobro,da sem prej film gledal,pa da je okno zagrnjeno,da ne vidim kako je vreme,ker drugac bi me se ven vleklo,ko ma kolega vodko na hladnem,...tak pa se kao ucim :P ......je pa res da nekaj malega pa delam za solo zravn celga kupa drugih stvari
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se