Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

dobro,da sem prej film gledal,pa da je okno zagrnjeno,da ne vidim kako je vreme,ker drugac bi me se ven vleklo,ko ma kolega vodko na hladnem,...tak pa se kao ucim :P ......je pa res da nekaj malega pa delam za solo zravn celga kupa drugih stvari

vodko...ker je ta kolega grem jz namest tebe popit!! :D :P

Objavljeno

A jo gremo mau udart...če je dobra jo bom zapecu bo prec bolš... :D

No zj grem pa res podit kosilnco

Ja ti kr :D

Objavljeno (popravljeno)

še komu jebe msn?

pizda me skos dol meče :angry:

@koci:

kva je pa s tabo, maš trajne težave s tehniko al nimaš cajta, d te ni nč gor :P

batko ns vab v nedelo na planinske (nek pr postojni), pa še un s tomosm replico pa marči z ybr sta se nekej zagrela, da bi morbit res šli pogledat...pa da nam batko pokaže kko se polaga z ybr :P

si zraven?

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno (popravljeno)

še komu jebe msn?

@koci:

batko ns vab v nedelo na planinske (nek pr postojni), pa še un s tomosm replico pa marči z ybr sta se nekej zagrela, da bi morbit res šli pogledat...pa da nam batko pokaže kko se polaga z ybr :P

si zraven?

Men čis lepo dela MSN!

Kdaj u nedelo?Bom še jz mogoče uletu to pogledat sam ne s svojim motorjem! :OK:

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

še komu jebe msn?

@koci:

si zraven?

mene tut skos dol meče :BUA:

Objavljeno (popravljeno)

hja...ka pa vem, js bi šou enkrat popovdne, če že...tko...ob ene 1h 2h, da bi krenil iz tle...

pa bi šli na kočevje-ribnca-cerknca- pol se pa nek skrene nekam, sej naj bi batko počakov v cerknci

js mislm, da bi blo to...kolk...ene dve urce tle iz novga mesta :hmm:

aja, pa če bi se nam prdružu mogoče še yamaha_man (mensezdi, da je tak nick) iz kočevja s tdr

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno

vodko...ker je ta kolega grem jz namest tebe popit!! :D :P

ne skrbet da bo ostala.....je lepo na hladnem,bo pocakala da si en predmet popravim v petek,da ne bom ki junija al pa avgusta rabo :BUA:

Objavljeno

:P :P :yea1: :yea1:

? :?

ne ne....je zenska :D

ja sej...flejmči je ženska :D

še komu jebe msn?

@koci:

si zraven?

dej gremo skup na ride..se dobimo pa da kšno rčeemo pa batkotu nakažemo kako se voz :D

Objavljeno

Khm tih bod o tem :blush: :whistle:

A si ga res,LOOOOL ven0m legenda,dej prid še naše vodstvo prefukat :D :D :D

OoooOOOoo kera je ta??? :blush:

Še men kšno zrihti :P

Ena Neža no če bo mlea dost jajc da te doda drugač jo boš pa ti če boš hotu!!Zih boš čist zainteresiran :P :P

A je ta Neža slučajn iz Šiške? Ker, če je,potem je mene že neki časa nazaj dodala :hmm:

Objavljeno

A si ga res,LOOOOL ven0m legenda,dej prid še naše vodstvo prefukat :D :D :D

Še men kšno zrihti :P

A je ta Neža slučajn iz Šiške? Ker, če je,potem je mene že neki časa nazaj dodala :hmm:

haha..ne una je druga :D

Objavljeno

še komu jebe msn?

@koci:

si zraven?

Jst vabm na planinske sam Cavalirja,Aliggja,Marčija in Koci lohk tud pride če hoče..da ne bo slučajno tam gor pol motosveta :D

Kr mam tremo če me skoz gledajo kako polagam :lol1: :lol1: me bo še usulo :lol:

Objavljeno

pa vsi ko pridete dobite od batkota pivo :worship:

Objavljeno

Jst vabm na planinske sam Cavalirja,Aliggja,Marčija in Koci lohk tud pride če hoče..da ne bo slučajno tam gor pol motosveta :D

Kr mam tremo če me skoz gledajo kako polagam :lol1: :lol1: me bo še usulo :lol:

Ride so pa vsekakor tvoja last in ti odločaš kdo bo gor hodu?Če imaš pa tremo pred folkam pa to ni njihov problem pač pa tvoj,kaj se pa greš nekega racerja po lokalnih cestah pa dokazuješ neki, mene vsak lahko jeba v glavo, da RSka negre do tace al pa po kolenu pa mu nebom neki na silo kazov, k bo šla bo šla,če pa negre se pa tud nebom sekirov ampak iz potrjenih virov vem, da je zelo okretna ti pa hočeš neki vozt po robu na cesti k bo pa roba zmankal boš pa krivil druge, ker so te gledal :wacko:

Sedaj me boš spet kliknu na MSNju pa reku, da imam nekaj proti tebi,ne nimam sam včasih je pametno prebrat post preden ga oddaš, ker take kokr ti strelaš...mah bom kr tih :xx:

(zj me pa pojejte :D )

Objavljeno

fantje, fantje...ne tako resno :P

Objavljeno

Ride so pa vsekakor tvoja last in ti odločaš kdo bo gor hodu?Če imaš pa tremo pred folkam pa to ni njihov problem pač pa tvoj,kaj se pa greš nekega racerja po lokalnih cestah pa dokazuješ neki, mene vsak lahko jeba v glavo, da RSka negre do tace al pa po kolenu pa mu nebom neki na silo kazov, k bo šla bo šla,če pa negre se pa tud nebom sekirov ampak iz potrjenih virov vem, da je zelo okretna ti pa hočeš neki vozt po robu na cesti k bo pa roba zmankal boš pa krivil druge, ker so te gledal :wacko:

Sedaj me boš spet kliknu na MSNju pa reku, da imam nekaj proti tebi,ne nimam sam včasih je pametno prebrat post preden ga oddaš, ker take kokr ti strelaš...mah bom kr tih :xx:

(zj me pa pojejte :D )

Hecam se no..a res mislš da mam tremo al kaj..zakaj da jo bi meu? :blink:

Naprej pa ne bom govoru..kr sm že večerjal in nisem več lačen..

A ti si lačen?no pol me pa pojej :P

Objavljeno (popravljeno)

Hecam se no..a res mislš da mam tremo al kaj..zakaj da jo bi meu? :blink:

Naprej pa ne bom govoru..kr sm že večerjal in nisem več lačen..

A ti si lačen?no pol me pa pojej :P

:wacko: :wacko: :huh: :cry: Kva če bi ti zamenju ležaje pa vse vitalne dele k so že pošteno obrabljeni,tud zavorne plošice bi blo fajn,sklopko pa definitivno.....v glav mislm :wacko:

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

:wacko: :wacko: :huh: :cry: Kva če bi ti zamenju ležaje pa vse vitalne dele k so že pošteno obrabljeni,tud zavorne plošice bi blo fajn,sklopko pa definitivno.....v glav mislm :wacko:

Bom raje tiho O:-)

Objavljeno

kdor prvi neha dobi liziko :D

:lol1: :lol1: :devil:

Objavljeno

Pametno :glare:

Fingec,kdaj bo mofa popravljena?Gremo drug tedn v Evrota, da mal bol podrobno razložiš situacijo,ok :)

Objavljeno

:OK: :OK: :OK:

:grim :grim

Objavljeno

:lol1:

ta je huda koci

:lol1:

Objavljeno

hja...ka pa vem, js bi šou enkrat popovdne, če že...tko...ob ene 1h 2h, da bi krenil iz tle...

pa bi šli na kočevje-ribnca-cerknca- pol se pa nek skrene nekam, sej naj bi batko počakov v cerknci

js mislm, da bi blo to...kolk...ene dve urce tle iz novga mesta :hmm:

aja, pa če bi se nam prdružu mogoče še yamaha_man (mensezdi, da je tak nick) iz kočevja s tdr

Eyyoooo u cerknci mene poberte :OK:

haha..ne una je druga :D

Kera je ta?? :? :P

Objavljeno

:OK: :OK: :OK:

:grim :grim

O glej ga jebača :P A si kej prebral tist .doc file k sm ti ga poslov, ker se men zdi zanimivo.Morm avtorju email poslat, če lahko prevedeno razlico v pdfju objavm tuki :)

kdor prvi neha dobi liziko :D

A reeskotovo ? :hmm: :D :D V kakšnem stanju,trdo al mehko....BATko dej poj tapru nehej :P

Ne sej nam več :blush:

Objavljeno

roky :angry: dns boš brez lizike, bo batko dobu dve :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!