Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 roky :angry: dns boš brez lizike, bo batko dobu dve :D Bom jutr bl pridn :P :whistle: :D
C4V4L13R Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 :lol1: :lol1: fantje ne se preveč zajebavat, js crkujem od smeha
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 :lol1: :lol1: fantje ne se preveč zajebavat, js crkujem od smeha Ostani še minuto oooo tralalala :P :whistle: :winkiss:
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 kaj pa jz liziko??? Jz sm biw čis pridn!! :blush:
Kleemen Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 kaj pa jz liziko??? Jz sm biw čis pridn!! :blush: A pol greš še ti z nami?v nedeljo? :)
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 A pol greš še ti z nami?v nedeljo? :) Ja če se bo komu dal me pobrat grem z veseljem mau gledat :OK:
Kleemen Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Ja če se bo komu dal me pobrat grem z veseljem mau gledat :OK: Ma sej ti lohk prideš kar peš a..kaj se boš vozu..sej ni delč z Cerknice :D ;)
Čamac Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Alo fantje uporablja kdo od tu ICQ al samo MSN vsi? :) Aja to še... keri model čelade je to ker je nikjer ne najdem.... mi je pa daaaaaleč najlepša čelada vseh čelad :kva2: nasledno čelado za cestaka ziher to kupim :OK: čeprav zaj tak pride po vsej verjetnosti ktm pa cross čelada :P [attachmentid=96820]
Stroj Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Pizda ti si biu to mi z sošolkam pa pridemo wnn pa ga gledam pa tko fak od kerga je ta motor pa tko še odspodi je nalepka motoswet!! :P :P In kwa si delu na našii šolii??? Ti na Lublano hodš :blink: Drgač je pa Špelca od mitofreaka bivša :P P.S.: Ravnatlca je čist kul.....je za fore in vse
Gixxer Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 brodarcek najboljse da precekiras TC-Motoshop, kr majo vse Sharkice... :winkiss:
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Alo fantje uporablja kdo od tu ICQ al samo MSN vsi? :) Aja to še... keri model čelade je to ker je nikjer ne najdem.... mi je pa daaaaaleč najlepša čelada vseh čelad :kva2: nasledno čelado za cestaka ziher to kupim :OK: čeprav zaj tak pride po vsej verjetnosti ktm pa cross čelada :P [attachmentid=96820] Mislm, da je tole Shark RSR2
Čamac Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) brodarcek najboljse da precekiras TC-Motoshop, kr majo vse Sharkice... :winkiss: Dragi varadero na njihovi spletni strani je ni... misliš da nisem pogledal? Mislm, da je tole Shark RSR2 hvala :) na tcjevi spletni strani namreč te barve ni... zdaj pa mi poleg rsr2 manjka še ime... :D Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil Brodar
Gixxer Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 ja dragi sm tud jst precekiru in je res ni, tko da lohk pac sklepas, da je kaksna lanska barvna kombinacija a ne :P
Čamac Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) kak mi je hudo lepaaaa :wub: tisto zadaj tak pa ravno prave barve :wub: zaljubo sn se v to čelado :D Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil Brodar
frk Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 kak mi je hudo lepaaaa :wub: tisto zadaj tak pa ravno prave barve :wub: zaljubo sn se v to čelado :D norc16 ma toako čelado, samo da drugo kombinacijo, njega vprašaj .)
JeRn3j Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 pa vsi ko pridete dobite od batkota pivo :worship: pridem pogledat če mi bo ura ustrezala... :D sm u soboto na nedelo v uncu pa je v nedelo dam treba it :D
Čamac Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 norc16 ma toako čelado, samo da drugo kombinacijo, njega vprašaj .) Kolko se jaz spomnim nima on tega modela... roky pravi da je to rsr2 , on pa ma menda rsf2i...
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) Alo fantje uporablja kdo od tu ICQ al samo MSN vsi? :) Aja to še... keri model čelade je to ker je nikjer ne najdem.... mi je pa daaaaaleč najlepša čelada vseh čelad :kva2: nasledno čelado za cestaka ziher to kupim :OK: čeprav zaj tak pride po vsej verjetnosti ktm pa cross čelada :P [attachmentid=96820] zdi se mi da je RSR2!! .) Kwa pa boš delu na uncu Jernej??? Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil Ven0m
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 kak mi je hudo lepaaaa :wub: tisto zadaj tak pa ravno prave barve :wub: zaljubo sn se v to čelado :D Nekaterih barvnih kombinaciji pri nas ni za dobit,isto je pri Nolanu.Vprašaj na TCju, če bi se dalo to barvo naročit kajti Boris Kompare je rekel, da mi lahko priskrbi katerokoli X-Lite barvo,stem, da je teden dni za počakat,upaj, da so tudi v TCju tako prijazni.Lahko pa da je kakšen starejši model ali pa replika,oz. omejena serija :hmm:
JeRn3j Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Kwa pa boš delu na uncu Jernej??? privat party .)
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?act=Stats Fak fantje kdo je dns gattolina :lol1: :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Alo fantje uporablja kdo od tu ICQ al samo MSN vsi? :) Aja to še... keri model čelade je to ker je nikjer ne najdem.... mi je pa daaaaaleč najlepša čelada vseh čelad :kva2: nasledno čelado za cestaka ziher to kupim :OK: čeprav zaj tak pride po vsej verjetnosti ktm pa cross čelada :P [attachmentid=96820] bolj kot čelada mi je všeč tista lepotica pod njo :wub: :wub: :wub:
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Jst vabm na planinske sam Cavalirja,Aliggja,Marčija in Koci lohk tud pride če hoče..da ne bo slučajno tam gor pol motosveta :D Kr mam tremo če me skoz gledajo kako polagam :lol1: :lol1: me bo še usulo :lol: a mene se pa bojiš :naughty: O glej ga jebača :P A si kej prebral tist .doc file k sm ti ga poslov, ker se men zdi zanimivo.Morm avtorju email poslat, če lahko prevedeno razlico v pdfju objavm tuki :) A reeskotovo ? :hmm: :D :D V kakšnem stanju,trdo al mehko....BATko dej poj tapru nehej :P Ne sej nam več :blush: :lol1: :lol1: Ti na Lublano hodš :blink: Drgač je pa Špelca od mitofreaka bivša :P P.S.: Ravnatlca je čist kul.....je za fore in vse na vzgojitelsko...pol pa k gre mim naše šole pa mene vid čeprou me ni :headbang: :headbang: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?act=Stats Fak fantje kdo je dns gattolina :lol1: :lol1: jst sm pa drugi :kva2:
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Jest sm pa pred eno dilemo :hmm: Enodelni a dvodelni kombinezon :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se