Irencko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Jest sm pa pred eno dilemo :hmm: Enodelni a dvodelni kombinezon :hmm: jst navijam za dvodelnega :OK:
Stroj Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 :lol1: :lol1: na vzgojitelsko...pol pa k gre mim naše šole pa mene vid čeprou me ni :headbang: :headbang: Ja sej to je ista stavba drgač...pa še pedagoška fakulteta
minca Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 jst navijam za dvodelnega :OK: jz tut :OK:
Stroj Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Je bol praktičn......kdr greš na kratko turco daš samo zgorni del gor in je
C4V4L13R Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 ženske bi mogle navijat za brez :devil: ponavad je tko no :whistle: :D
NejcZ Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Je bol praktičn......kdr greš na kratko turco daš samo zgorni del gor in je Tu se strinjam :)
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 jst navijam za dvodelnega :OK: Fora je v tem, da Jakno od Alpinestarsa že mam,res da je cordura ampak protekcija je kar OK,enkrat me je že rešila pa se na njej ne pozna niti praskice.Tako, da se bolj nagibam k enodelnemu, ker je varnost večja ampak mal zoprno ga je v kšni gostilni pod ritjo nost :) Pa tud lepš mi zgleda enodeln,kadar grem pa samo do gostilne je pa jakna dovolj + želvak...Ampak še zmeri se nemorm odločt :P Podaj argument zakaj dvodelnga, da se lažje odločm :D
C4V4L13R Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 dvodelni - enostavno zato, ker je poleti vroče in če se boš zapelju do šole, igrišča, gostilne, trgovine, ti bol prav pride jakna oz. če greš nekam tko - ala banka, karkoli, ne moreš tam capljat v popolni opremi, nič pa hecno ne zgleda, če si v jakni in v kavbojkah. dvodelni - bolj praktičen :OK:
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Ja sej to je ista stavba drgač...pa še pedagoška fakulteta vem jst to..pol se pa loh večkrat vidta..pa gresta loh vsak odmor na pijačo pa se mal bl spoznata...lih tok da ne bo men težila..sej irenca tale nš matic je fajn poba veš...ti ga kr uzem :D njegova cifra je : 040 851 121 vidta se kr zmenta pa se loh mal bl spoprijateljita...sam mene pr mer puste :)
Gixxer Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) 954 stran - honda cbr 954 :OK: :OK: :OK: pa daaaaaaaj....na 955 stran me je vrglo Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil VaraderoDriver
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Sm ti jst prek msn-ja povedu .) kaj d ati je ušeč tale irenca...čak ti dam še od nje cifro pa da si kšn sms pošleta...da ne bo moja spominska kartica skoz polna njena cifra je: 040 669 006 :)
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 dvodelni - enostavno zato, ker je poleti vroče in če se boš zapelju do šole, igrišča, gostilne, trgovine, ti bol prav pride jakna oz. če greš nekam tko - ala banka, karkoli, ne moreš tam capljat v popolni opremi, nič pa hecno ne zgleda, če si v jakni in v kavbojkah. dvodelni - bolj praktičen :OK: Sem par postov višje napisal, da jakno imam,zato sem v dilemi :) vem jst to..pol se pa loh večkrat vidta..pa gresta loh vsak odmor na pijačo pa se mal bl spoznata...lih tok da ne bo men težila..sej irenca tale nš matic je fajn poba veš...ti ga kr uzem :D njegova cifra je : 040 851 121 vidta se kr zmenta pa se loh mal bl spoprijateljita...sam mene pr mer puste :) LOL,lahko vse WCje od fakultete obdelata :P Maš na večini šolskih wcjov rajcmetlo zravn (krtačko za WC), če ti jo uspe vrtet pa rajsat z 1250rpm bodo orgazmi pri ženski nepopisni :OK:
C4V4L13R Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 ja no...kje je problem? pol pa sploh nimaš kej razmišlat, sam še hlače kupš, bodo še cenejš ;)
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 ja no...kje je problem? pol pa sploh nimaš kej razmišlat, sam še hlače kupš, bodo še cenejš ;) Imam namen nabavt vse usnjeno,ker jakno imam iz cordure.Ampak mislm, da bo kr enodelni :yes:
Irencko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 sam res, če maš že zgornji del ud goretexa al kaj si reko... sam dokup še hlače, tko nekak d paše skupi, sj se vse dobi kar češ... tut cenovno boš nejbolš čez pršo :OK: ni ga problema :P
Stroj Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Sem par postov višje napisal, da jakno imam,zato sem v dilemi :) LOL,lahko vse WCje od fakultete obdelata :P Maš na večini šolskih wcjov rajcmetlo zravn (krtačko za WC), če ti jo uspe vrtet pa rajsat z 1250rpm bodo orgazmi pri ženski nepopisni :OK: Klikn riskota da ti nakaže kašna je situacija
Irencko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 aja, matr hit pišete hehe... ja no jst sm tut za usnje, tko d tle čist štekam :OK: ampak praktičn je bl dvodeln... sploh za te večje turce če kej hodiš... :D
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Klikn riskota da ti nakaže kašna je situacija hahahaha :kva2: :kva2:
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Klikn riskota da ti nakaže kašna je situacija LOL,se zgovarjava ;) aja, matr hit pišete hehe... ja no jst sm tut za usnje, tko d tle čist štekam :OK: ampak praktičn je bl dvodeln... sploh za te večje turce če kej hodiš... :D Hehe,vem, da je bolj praktičen ja sam bom pomoje kr enodelnega, če se bom v prihodnosti kej na Grobnik zapeljov (pa ne z 125kom,mogoč rs250 :) )
k0ci Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Nekaterih barvnih kombinaciji pri nas ni za dobit,isto je pri Nolanu.Vprašaj na TCju, če bi se dalo to barvo naročit kajti Boris Kompare je rekel, da mi lahko priskrbi katerokoli X-Lite barvo,stem, da je teden dni za počakat,upaj, da so tudi v TCju tako prijazni.Lahko pa da je kakšen starejši model ali pa replika,oz. omejena serija :hmm: vse se dobi ja ampak tiste ki so na compaco.si so na zalogi vedno, ostale pa po naročilu Jest sm pa pred eno dilemo :hmm: Enodelni a dvodelni kombinezon :hmm: ej vzam dvodelnega :grim enodelni ti pride prav samo na pisti (ni dosti varnejši od dvodelnega), sploh pa že obstaja debata enodelni vs dvodelni in ko sem prebral sem vzel dvodelnega (predstavljaj si da te med vožnjo prime na veliko potrebo in greš na en po wc ki je ves poscan okoli, kakšen bo kombinezon :hmm: pa zaradi varnosti se ne sekiraj, ima dvodelni masivno zadrgo za speti skupaj hlače in jakno
Irencko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 LOL,se zgovarjava ;) Hehe,vem, da je bolj praktičen ja sam bom pomoje kr enodelnega, če se bom v prihodnosti kej na Grobnik zapeljov (pa ne z 125kom,mogoč rs250 :) ) valda kup kar ti bl sede :OK: no drgač na grobnik lh greš tut z dvodelnim :blush:
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 A si ga res,LOOOOL ven0m legenda,dej prid še naše vodstvo prefukat :D :D :D Še men kšno zrihti :P A je ta Neža slučajn iz Šiške? Ker, če je,potem je mene že neki časa nazaj dodala :hmm: Ni iz šiške :P Iz tuki k sm jest je
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 vse se dobi ja ampak tiste ki so na compaco.si so na zalogi vedno, ostale pa po naročilu ej vzam dvodelnega :grim enodelni ti pride prav samo na pisti (ni dosti varnejši od dvodelnega), sploh pa že obstaja debata enodelni vs dvodelni in ko sem prebral sem vzel dvodelnega (predstavljaj si da te med vožnjo prime na veliko potrebo in greš na en po wc ki je ves poscan okoli, kakšen bo kombinezon :hmm: pa zaradi varnosti se ne sekiraj, ima dvodelni masivno zadrgo za speti skupaj hlače in jakno Se popolnoma strinjam,sploh tisto z WCjem,ampak to ponavad doma opravm :P Ma bom šu kr v TSC-Labo pa bom oba probov pa se bom tm odloču :) Bo še najbolš
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Čakanje princa na "roza" cestaku. ;);) ;) dej si spremen to da čakaš princa na SIVEM cestaku al pa na črnem nakedu al pa na zaribani rs-i al karkol
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se