Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Ti na Lublano hodš :blink: Drgač je pa Špelca od mitofreaka bivša :P

P.S.: Ravnatlca je čist kul.....je za fore in vse

Ta bo ja ne jest hodm na wzgojko :BUA: :BUA:

Objavljeno

Ta bo ja ne jest hodm na wzgojko :BUA: :BUA:

no torej loh strojčija mal zapeleš...pa se bosta pofukcala mal pa tko... :OK: :OK: :OK:

sej veš :040 851 121

aja...matic mu je ime...da k ga vidš na šoli...da se čez folk dereš..MATIIIIIIIIICCCCCCC !!!!

:kva2: :kva2:

Objavljeno

a mene se pa bojiš :naughty:

:lol1: :lol1:

na vzgojitelsko...pol pa k gre mim naše šole pa mene vid čeprou me ni :headbang: :headbang:

Sorry mam priwidee, kwa si tečnn :P :P

Objavljeno

nism tčen sam na kurac mi gre k morš za vsak kurac MENE klicat ..sej sm ti dau cifro od stroja pa še od ostaih ti dam pa jih pozovi :D

še 1x...cifra od našga matica...040 851 121

Objavljeno

no torej loh strojčija mal zapeleš...pa se bosta pofukcala mal pa tko... :OK: :OK: :OK:

aja...matic mu je ime...da k ga vidš na šoli...da se čez folk dereš..MATIIIIIIIIICCCCCCC !!!!

Jebaces majku svoju tak da znas .)

Objavljeno

Umiram :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Irency,Strojčija mal o psihologiji pouč pa kšno vzgojno mu dej, sej veš *spenk* *spenk* :whistle:

Objavljeno

vem jst to..pol se pa loh večkrat vidta..pa gresta loh vsak odmor na pijačo pa se mal bl spoznata...lih tok da ne bo men težila..sej irenca tale nš matic je fajn poba veš...ti ga kr uzem :D

njegova cifra je : 040 851 121

vidta se kr zmenta pa se loh mal bl spoprijateljita...sam mene pr mer puste :)

Fuckk off reesko :cry: :cry: :( :(

Objavljeno

Jebaces majku svoju tak da znas .)

ja kaj je pa narobe z našo irenco?...sej jo mate vsi tok radi...zdej jo pa še nategnte ne sam govort .)

mene pa PR MER PUSTE :)

Umiram :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Irency,Strojčija mal o psihologiji pouč pa kšno vzgojno mu dej, sej veš *spenk* *spenk* :whistle:

Objavljeno

nism tčen sam na kurac mi gre k morš za vsak kurac MENE klicat ..sej sm ti dau cifro od stroja pa še od ostaih ti dam pa jih pozovi :D

reesko je jezn :D

Objavljeno

kaj d ati je ušeč tale irenca...čak ti dam še od nje cifro pa da si kšn sms pošleta...da ne bo moja spominska kartica skoz polna

njena cifra je: 040 669 006 :)

Ma dej zalet se nekam :(

Objavljeno

Sam ste prasci :D Js držim zravn punc :P

Objavljeno

reesko je jezn :D

:grim

čak ti loh drugim moriš drugi pa teb ne?...nej te kdo mal kliče pa to..veš kok je fajn :OK:

Objavljeno

Ma dej zalet se nekam :(

No,no...Na motorističnem forumu smo in se tega poskušamo izogibat ne pa želet, da se "bratje" zaletavajo pa ubijajo...pa čeprav topli bratje :lol1: :lol1: :lol1: Ne sej ne reesko,sej veš hec pato :P

Irena zakaj pa nebi Stroju prepustila, da ti svoj "strojčk" pokaže? :hmm:

Objavljeno

Ej mudel zatežen si do koncaa sorry k žwiimm če ti grem tok na kurac prid do men pa me ubijj pa boš meu mer pred manoo okk ???!! :BUA: :BUA:

Objavljeno

:grim

čak ti loh drugim moriš drugi pa teb ne?...nej te kdo mal kliče pa to..veš kok je fajn :OK:

a je tole name letel :? :angry: :hmm:

Objavljeno

Ej mudel zatežen si do koncaa sorry k žwiimm če ti grem tok na kurac prid do men pa me ubijj pa boš meu mer pred manoo okk ???!! :BUA: :BUA:

Pusti ga no če vidiš da mu kolegi fantje ne dajo več pa je živčn :evilgrin:

Objavljeno

Huda huda :OK:

Objavljeno

ena pametna :D

Objavljeno

Fora je v tem, da Jakno od Alpinestarsa že mam,res da je cordura ampak protekcija je kar OK,enkrat me je že rešila pa se na njej ne pozna niti praskice.Tako, da se bolj nagibam k enodelnemu, ker je varnost večja ampak mal zoprno ga je v kšni gostilni pod ritjo nost :) Pa tud lepš mi zgleda enodeln,kadar grem pa samo do gostilne je pa jakna dovolj + želvak...Ampak še zmeri se nemorm odločt :P

Podaj argument zakaj dvodelnga, da se lažje odločm :D

js sm tut v dilemi, čeprau se že bol nagibam k dvodelnemu :)

Objavljeno

jaaooo...no comment..

neee...ti veš da si moj piki :P

??? :headbang: :headbang:

Objavljeno

Sam ste prasci :D Js držim zravn punc :P

To zato k mislš, da boš dobu :P potrebnež :D

Pa zakaj bi te mogu ubit, če ga lahk nehaš klicat :hmm:

Mislm, da na Ireno :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

??? headbang.gif headbang.gif

Nea se sprenevedaj zaj :P

Popravljeno . Popravil Stroj
Objavljeno

:winkiss: sm vedu da nisi tak do mene :winkiss:

Objavljeno

:winkiss: sm vedu da nisi tak do mene :winkiss:

:D

kva pol...irenca pa strojči kdaj gresta na kavico pa to???jutr lepo se dobita pa kšno na samem rečeta in toj to..pol pa loh vsak odmor "guncata"

Objavljeno

jaaooo...no comment..

??? :headbang: :headbang:

jaoo pol pa no comment ja sej pol pa neweš kaj bi reku ma dejj mislš kwa sii

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!