irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Ti na Lublano hodš :blink: Drgač je pa Špelca od mitofreaka bivša :P P.S.: Ravnatlca je čist kul.....je za fore in vse Ta bo ja ne jest hodm na wzgojko :BUA: :BUA:
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Ta bo ja ne jest hodm na wzgojko :BUA: :BUA: no torej loh strojčija mal zapeleš...pa se bosta pofukcala mal pa tko... :OK: :OK: :OK: sej veš :040 851 121 aja...matic mu je ime...da k ga vidš na šoli...da se čez folk dereš..MATIIIIIIIIICCCCCCC !!!! :kva2: :kva2:
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 a mene se pa bojiš :naughty: :lol1: :lol1: na vzgojitelsko...pol pa k gre mim naše šole pa mene vid čeprou me ni :headbang: :headbang: Sorry mam priwidee, kwa si tečnn :P :P
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 nism tčen sam na kurac mi gre k morš za vsak kurac MENE klicat ..sej sm ti dau cifro od stroja pa še od ostaih ti dam pa jih pozovi :D še 1x...cifra od našga matica...040 851 121
Stroj Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 no torej loh strojčija mal zapeleš...pa se bosta pofukcala mal pa tko... :OK: :OK: :OK: sej veš :040 851 121 aja...matic mu je ime...da k ga vidš na šoli...da se čez folk dereš..MATIIIIIIIIICCCCCCC !!!! :kva2: :kva2: Jebaces majku svoju tak da znas .)
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 no torej loh strojčija mal zapeleš...pa se bosta pofukcala mal pa tko... :OK: :OK: :OK: sej veš :040 851 121 aja...matic mu je ime...da k ga vidš na šoli...da se čez folk dereš..MATIIIIIIIIICCCCCCC !!!! :kva2: :kva2: Umiram :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Irency,Strojčija mal o psihologiji pouč pa kšno vzgojno mu dej, sej veš *spenk* *spenk* :whistle:
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 vem jst to..pol se pa loh večkrat vidta..pa gresta loh vsak odmor na pijačo pa se mal bl spoznata...lih tok da ne bo men težila..sej irenca tale nš matic je fajn poba veš...ti ga kr uzem :D njegova cifra je : 040 851 121 vidta se kr zmenta pa se loh mal bl spoprijateljita...sam mene pr mer puste :) Fuckk off reesko :cry: :cry: :( :(
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Jebaces majku svoju tak da znas .) ja kaj je pa narobe z našo irenco?...sej jo mate vsi tok radi...zdej jo pa še nategnte ne sam govort .) mene pa PR MER PUSTE :) Umiram :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Irency,Strojčija mal o psihologiji pouč pa kšno vzgojno mu dej, sej veš *spenk* *spenk* :whistle:
JeRn3j Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 nism tčen sam na kurac mi gre k morš za vsak kurac MENE klicat ..sej sm ti dau cifro od stroja pa še od ostaih ti dam pa jih pozovi :D še 1x...cifra od našga matica...040 851 121 reesko je jezn :D
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 kaj d ati je ušeč tale irenca...čak ti dam še od nje cifro pa da si kšn sms pošleta...da ne bo moja spominska kartica skoz polna njena cifra je: 040 669 006 :) Ma dej zalet se nekam :(
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 reesko je jezn :D :grim čak ti loh drugim moriš drugi pa teb ne?...nej te kdo mal kliče pa to..veš kok je fajn :OK:
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Ma dej zalet se nekam :( No,no...Na motorističnem forumu smo in se tega poskušamo izogibat ne pa želet, da se "bratje" zaletavajo pa ubijajo...pa čeprav topli bratje :lol1: :lol1: :lol1: Ne sej ne reesko,sej veš hec pato :P Irena zakaj pa nebi Stroju prepustila, da ti svoj "strojčk" pokaže? :hmm:
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 nism tčen sam na kurac mi gre k morš za vsak kurac MENE klicat ..sej sm ti dau cifro od stroja pa še od ostaih ti dam pa jih pozovi :D še 1x...cifra od našga matica...040 851 121 Ej mudel zatežen si do koncaa sorry k žwiimm če ti grem tok na kurac prid do men pa me ubijj pa boš meu mer pred manoo okk ???!! :BUA: :BUA:
JeRn3j Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 :grim čak ti loh drugim moriš drugi pa teb ne?...nej te kdo mal kliče pa to..veš kok je fajn :OK: a je tole name letel :? :angry: :hmm:
NejcZ Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Ej mudel zatežen si do koncaa sorry k žwiimm če ti grem tok na kurac prid do men pa me ubijj pa boš meu mer pred manoo okk ???!! :BUA: :BUA: Pusti ga no če vidiš da mu kolegi fantje ne dajo več pa je živčn :evilgrin:
Irencko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Pusti ga no če vidiš da mu kolegi fantje ne dajo več pa je živčn :evilgrin: ena pametna :D
DIESEL Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Fora je v tem, da Jakno od Alpinestarsa že mam,res da je cordura ampak protekcija je kar OK,enkrat me je že rešila pa se na njej ne pozna niti praskice.Tako, da se bolj nagibam k enodelnemu, ker je varnost večja ampak mal zoprno ga je v kšni gostilni pod ritjo nost :) Pa tud lepš mi zgleda enodeln,kadar grem pa samo do gostilne je pa jakna dovolj + želvak...Ampak še zmeri se nemorm odločt :P Podaj argument zakaj dvodelnga, da se lažje odločm :D js sm tut v dilemi, čeprau se že bol nagibam k dvodelnemu :)
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Ej mudel zatežen si do koncaa sorry k žwiimm če ti grem tok na kurac prid do men pa me ubijj pa boš meu mer pred manoo okk ???!! :BUA: :BUA: jaaooo...no comment.. a je tole name letel :? :angry: :hmm: neee...ti veš da si moj piki :P Pusti ga no če vidiš da mu kolegi fantje ne dajo več pa je živčn :evilgrin: ??? :headbang: :headbang:
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Sam ste prasci :D Js držim zravn punc :P To zato k mislš, da boš dobu :P potrebnež :D Ej mudel zatežen si do koncaa sorry k žwiimm če ti grem tok na kurac prid do men pa me ubijj pa boš meu mer pred manoo okk ???!! :BUA: :BUA: Pa zakaj bi te mogu ubit, če ga lahk nehaš klicat :hmm: a je tole name letel :? :angry: :hmm: Mislm, da na Ireno :hmm:
Stroj Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) ??? headbang.gif headbang.gif Nea se sprenevedaj zaj :P Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil Stroj
JeRn3j Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 neee...ti veš da si moj piki :P :winkiss: sm vedu da nisi tak do mene :winkiss:
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 :winkiss: sm vedu da nisi tak do mene :winkiss: :D kva pol...irenca pa strojči kdaj gresta na kavico pa to???jutr lepo se dobita pa kšno na samem rečeta in toj to..pol pa loh vsak odmor "guncata"
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 jaaooo...no comment.. neee...ti veš da si moj piki :P ??? :headbang: :headbang: jaoo pol pa no comment ja sej pol pa neweš kaj bi reku ma dejj mislš kwa sii
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se