Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

:D

kva pol...irenca pa strojči kdaj gresta na kavico pa to???jutr lepo se dobita pa kšno na samem rečeta in toj to..pol pa loh vsak odmor "guncata"

Čez 9 mescov bo pa Strojči TZRko prodajov,ker bo mogu beybija guncat...Pol si pa v pizdi Stroj :P no,sej si bil takrt tud k si ga naredu,sam na drugačn način :lol1:

Objavljeno

jaoo pol pa no comment ja sej pol pa neweš kaj bi reku ma dejj mislš kwa sii

ni noben reku da sm nevem kaj...sam jebote da človeku tud enkrat dopizdi...dobr veš kaj pa kako je blo..zdej mam pa dost.. ;)

Čez 9 mescov bo pa Strojči TZRko prodajov,ker bo mogu beybija guncat...Pol si pa v pizdi Stroj :P no,sej si bil takrt tud k si ga naredu,sam na drugačn način :lol1:

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Odfukal vam je :kva2: :lol1:

Objavljeno

Čakanje princa na "roza" cestaku. ;);) ;)

dej si spremen to da čakaš princa na SIVEM cestaku al pa na črnem nakedu al pa na zaribani rs-i al karkol

črnem nakedu :nono: zaribani rs-i :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

:grim

čak ti loh drugim moriš drugi pa teb ne?...nej te kdo mal kliče pa to..veš kok je fajn :OK:

jst mam pa rad take, da mene kličejo... no nekatere :) ne pa da v 6ih dneh nabiješ 12k računa za mobitel :whistle: :cry:

Pusti ga no če vidiš da mu kolegi fantje ne dajo več pa je živčn :evilgrin:

:lol1: :lol1: :lol1:

:D

kva pol...irenca pa strojči kdaj gresta na kavico pa to???jutr lepo se dobita pa kšno na samem rečeta in toj to..pol pa loh vsak odmor "guncata"

:lol1: :lol1: :lol1:

:slap: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

ma nehite tlele srt po forumu...raj se kej poštenga zmente ne se pa kregat tle

Objavljeno

Že prej bom prodal če bo vse posreč :OK:

Objavljeno

ma nehite tlele srt po forumu...raj se kej poštenga zmente ne se pa kregat tle

Itak je ta tema namenjena za takšne in drugačne diskusije,sej ti ni treba brat :) Sej se je fajn tkole mal pohecat, tisto pa ni kreganje ampak sam manjši ljubezenski nesporazumi pa Irena je reeskota za Strojčija zamenjala.Ona prav, daj japonc bol k Italjan....Dobr da sm Aprilio kupu :hmm:

Objavljeno

Itak je ta tema namenjena za takšne in drugačne diskusije,sej ti ni treba brat :) Sej se je fajn tkole mal pohecat, tisto pa ni kreganje ampak sam manjši ljubezenski nesporazumi pa Irena je reeskota za Strojčija zamenjala.Ona prav, daj japonc bol k Italjan....Dobr da sm Aprilio kupu :hmm:

haha....HUDA :D

pa kva se jo zdej vsi izogibate?

Objavljeno

haha....HUDA :D

pa kva se jo zdej vsi izogibate?

mene nč ne mot ;) Sam sej veš, kaj mam jst zdej, oz prpravlam teren :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Frocii enii

ni noben reku da sm nevem kaj...sam jebote da človeku tud enkrat dopizdi...dobr veš kaj pa kako je blo..zdej mam pa dost.. ;)

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

OK swa zaklučlaa pa je

Objavljeno

mene nč ne mot ;) Sam sej veš, kaj mam jst zdej, oz prpravlam teren :lol1: :lol1: :lol1:

:angry: pa sem ti še lepo povedal, da za naju ne sme nihče izvedt :nono:

Objavljeno

Frocii enii

:friend1: Ne no,ne bit jezna :wacko: Nism mislu tako resno,veš, da se veliko hecam :P Sej men bi se tud strgal, če bi bil punca pa, da bi vsi name navalil tle na forumu,sej se nemorš odločt na kerga bi se usedla...motor namreč,tako, da te razumem ;)

Objavljeno

:friend1: Ne no,ne bit jezna :wacko: Nism mislu tako resno,veš, da se veliko hecam :P Sej men bi se tud strgal, če bi bil punca pa, da bi vsi name navalil tle na forumu,sej se nemorš odločt na kerga bi se usedla...motor namreč,tako, da te razumem ;)

ja očitno se je name..no sej zdej je spustila...hvala irency :)

Objavljeno

:angry: pa sem ti še lepo povedal, da za naju ne sme nihče izvedt :nono:

upssssssssssssssss :whistle: čist pozabu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Da ne bo kdo kej resno mislu :nono: :P

Objavljeno

upssssssssssssssss :whistle: čist pozabu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Da ne bo kdo kej resno mislu :nono: :P

pa ne moreš zdej tako očitno napisat, "da ne bo kdo kej resno mislu", zdej je še bolj poudarjeno izpadlo - pa piši lepo slovnično tako kot naju je najin lord-G učil :angry: :glare:

:topic: pretvarjate se kakor, da se ni nič zgodilo, hvala

Objavljeno

ja očitno se je name..no sej zdej je spustila...hvala irency :)

?????????????????????????????????????????????????? :angry: Nismm si mislaa da si lohka tak res ne :?

Pomojee bo kr najbolš da zapustimm tale forumm :(

Objavljeno

?????????????????????????????????????????????????? :angry: Nismm si mislaa da si lohka tak res ne :?

Pomojee bo kr najbolš da zapustimm tale forumm :(

mah dej, BTK, bo že drug princ na roza cestaku prletu mim :D al pa kkšne druge barve :D

Objavljeno

mah dej, BTK, bo že drug princ na roza cestaku prletu mim :D al pa kkšne druge barve :D

Ma dej sploh ne omenji weč tega roza cestaka ok

Objavljeno

a zdej sm pa jst baraba? :grrr :grrr

punca mal pomisl za nazaj pa ti bo prec bolš pr srcu

Objavljeno

Irena ne jemlji si tega preveč k srcu ;) Zato se pa nesmeš zaljubljat prej preden nisi sigurna, da si svojemu princu sploh kul.Vsak ma svoj okus in vsak se lahko svobodno odloča koga bo imel in koga ne ni pa treba zdej bit jezna na reeskota saj te ni zajebov,pač ti je povedov to kar je hotu in to je normalno in pravilno,bolš kot če bi se ti lagal ;)

Objavljeno

a zdej sm pa jst baraba? :grrr :grrr

punca mal pomisl za nazaj pa ti bo prec bolš pr srcu

Kaj mam mislt za nazaj??Dej če mi maš kej za powedat mi powej na msnju k se mi ne da prek foruma kregat ok k bere še 1000druzga folka!!Sam očitno si ne upaš spustit w spopad z mano na 4oči

Objavljeno

Ma dej sploh ne omenji weč tega roza cestaka ok

ok

Irena ne jemlji si tega preveč k srcu ;) Zato se pa nesmeš zaljubljat prej preden nisi sigurna, da si svojemu princu sploh kul.Vsak ma svoj okus in vsak se lahko svobodno odloča koga bo imel in koga ne ni pa treba zdej bit jezna na reeskota saj te ni zajebov,pač ti je povedov to kar je hotu in to je normalno in pravilno,bolš kot če bi se ti lagal ;)

:yes: se strinjam :yes:

Kaj mam mislt za nazaj??Dej če mi maš kej za powedat mi powej na msnju k se mi ne da prek foruma kregat ok k bere še 1000druzga folka!!Sam očitno si ne upaš spustit w spopad z mano na 4oči

dej oba se mal umerta, pa bo življenje takoj lepše :)

Objavljeno

ma problem je v tem k mi skoz kr neki mori in sm zdej pa znoru..pa da me je pred šolo vidla pa da sm se zlagou da nism biu pred šolo..to sm pa res popizditis dobu :headbang: :headbang:

dost...pozab na vse in toj to

žal ne upam, saj bi verjetno potem oslepel za večno :D :D :D :lol1:

N....

Objavljeno

ma problem je v tem k mi skoz kr neki mori in sm zdej pa znoru..pa da me je pred šolo vidla pa da sm se zlagou da nism biu pred šolo..to sm pa res popizditis dobu :headbang: :headbang:

dost...pozab na vse in toj to

žal ne upam, saj bi verjetno potem oslepel za večno :D :D :D :lol1:

N....

oK pol pa nč

Objavljeno

juf kake mate :blink:

reesko... irency... peace... :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!