GrCaR Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 preselmo se v temo za odrasle, pa mladoletni itq odpadejo :D edino reesko še pride not ker je gey in je dobil prepustnico kot tolažilno nagrado zaradi spolne usmerjenosti :lol1: svašta :lol1: :slap:
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 preselmo se v temo za odrasle, pa mladoletni itq odpadejo :D edino reesko še pride not ker je gey in je dobil prepustnico kot tolažilno nagrado zaradi spolne usmerjenosti jaoooo :D evo fantje to so pa ostanki tega tedna...aja ups šele pondelk je...sm pa dobr a ? :P [attachmentid=96874]
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Ioi rok dej da en boš ceuga eseja napisu tuki ok zase se brigi pa bo čist ql ok??Zajebala sm sceno jebi ga priznam :( Pfaaaa,hvaležnost pa taka :slap: Dobrota je sirota,vem,sm se prevečkrat opeku.K je mela Mina težave pa k sm ji napisu kšn pozitiven post oz. v katero pot naj razmišlja si takoj pisala "Roky lahko bi bil psiholog" in podobe,ko se pa okol tebe kej vrti pa takoj nos do nafte.Lahko ti takoj napišem esej z naslovom "Analiza Irene - Predmenstrualni,medmenstrualni in pomenstrualni učinki" ampak nebom,mam dost drugega dela.Bom se brigal zase,vsekakor,in od mene ne pričakuj nobenega odgovora na tvoje poste,ker se bom brigal zase, kot, da sem ti jaz kriv, da si zajebala.Debato sva zaklučla,vsaj iz moje strani Aja pa še to,če nebi tuki na forumu izpostavljala in jasno nakazovala zaljubljenosti v reeskota pač pa bi se prepustila spontanosti,ki je največji čar zaljubljenosti bi ti mogoč uspel - ali pač.Aja sm pozabu kaj sem v zgornjem odstavku napisal.Bye
Gixxer Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 preselmo se v temo za odrasle, pa mladoletni itq odpadejo :D edino reesko še pride not ker je gey in je dobil prepustnico kot tolažilno nagrado zaradi spolne usmerjenosti :OK: :lol1: :lol1: :OK:
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Pfaaaa,hvaležnost pa taka :slap: Dobrota je sirota,vem,sm se prevečkrat opeku.K je mela Mina težave pa k sm ji napisu kšn pozitiven post oz. v katero pot naj razmišlja si takoj pisala "Roky lahko bi bil psiholog" in podobe,ko se pa okol tebe kej vrti pa takoj nos do nafte.Lahko ti takoj napišem esej z naslovom "Analiza Irene - Predmenstrualni,medmenstrualni in pomenstrualni učinki" ampak nebom,mam dost drugega dela.Bom se brigal zase,vsekakor,in od mene ne pričakuj nobenega odgovora na tvoje poste,ker se bom brigal zase, kot, da sem ti jaz kriv, da si zajebala.Debato sva zaklučla,vsaj iz moje strani Aja pa še to,če nebi tuki na forumu izpostavljala in jasno nakazovala zaljubljenosti v reeskota pač pa bi se prepustila spontanosti,ki je največji čar zaljubljenosti bi ti mogoč uspel - ali pač.Aja sm pozabu kaj sem v zgornjem odstavku napisal.Bye :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Gixxer Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Aja pa še to,če nebi tuki na forumu izpostavljala in jasno nakazovala zaljubljenosti v reeskota pač pa bi se prepustila spontanosti,ki je največji čar zaljubljenosti bi ti mogoč uspel - ali pač.Aja sm pozabu kaj sem v zgornjem odstavku napisal.Bye neeeeeaaaaaa mooooooooorrrrrrssssssss :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: svaka ti cast roky :OK:
k0ci Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 roky, men pa horoskop povej za jutr a boš :? :lol1:
frk Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Aja pa še to,če nebi tuki na forumu izpostavljala in jasno nakazovala zaljubljenosti v reeskota pač pa bi se prepustila spontanosti,ki je največji čar zaljubljenosti bi ti mogoč uspel - ali pač.Aja sm pozabu kaj sem v zgornjem odstavku napisal.Bye tota je bla dobra ja :OK: :worship: :worship: :worship: :worship:
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 preselmo se v temo za odrasle, pa mladoletni itq odpadejo :D edino reesko še pride not ker je gey in je dobil prepustnico kot tolažilno nagrado zaradi spolne usmerjenosti am....jz sm tui zrawn tko da backoff :P sj hec sm polnoletn z jernejevim vozniškim :OK:
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 haha...jst pa z grčarjevo dijaško :lol1: :lol1:
GrCaR Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 am....jz sm tui zrawn tko da backoff :P sj hec sm polnoletn z jernejevim vozniškim :OK: haha...jst pa z grčarjevo dijaško :lol1: :lol1: čist sta zajebana :OK:
Gixxer Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 v resnici ste pa vsi navadne mladoletne picke :evilgrin: malohecapress :P
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 jaoooo :D evo fantje to so pa ostanki tega tedna...aja ups šele pondelk je...sm pa dobr a ? :P [attachmentid=96874] :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: kaj ti spet ni kul
Roky Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 roky, men pa horoskop povej za jutr a boš :? :lol1: Ne me zdej napadat,nisem nč slabga mislu oz. hotu ampak povedu sm sam svoj mišlenje in ga opredelil z argumenti.Rajš napišem 3x daljši post pa da je razumljiv kot pa nekateri ki napišejo "kavj ib ahk an TZR pedelu".Pa sorry, če sm preveč moraliziral ampak ravno danes mi je prfox za praxo reku "Fantje veste v tisti družbi,ko so dekleta se hitro začnejo kregat in družba razpade, če pa je družba fantovska se, da vsaj normalno komunicirat,ker imate vsi nekako enake poglede na svet" in prav res mu dam :worship: Pa nism gay :D
Ven0m Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 roky, men pa horoskop povej za jutr a boš :? :lol1: še men!!! venom, ti vidš to? [attachmentid=96875] Ja vidm LOL! sam kaj si mislu s tem??? :? :D
Gixxer Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 pa pred vsakim "da" tud ne stoji vejica :P
irency Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Pfaaaa,hvaležnost pa taka :slap: Dobrota je sirota,vem,sm se prevečkrat opeku.K je mela Mina težave pa k sm ji napisu kšn pozitiven post oz. v katero pot naj razmišlja si takoj pisala "Roky lahko bi bil psiholog" in podobe,ko se pa okol tebe kej vrti pa takoj nos do nafte.Lahko ti takoj napišem esej z naslovom "Analiza Irene - Predmenstrualni,medmenstrualni in pomenstrualni učinki" ampak nebom,mam dost drugega dela.Bom se brigal zase,vsekakor,in od mene ne pričakuj nobenega odgovora na tvoje poste,ker se bom brigal zase, kot, da sem ti jaz kriv, da si zajebala.Debato sva zaklučla,vsaj iz moje strani Aja pa še to,če nebi tuki na forumu izpostavljala in jasno nakazovala zaljubljenosti v reeskota pač pa bi se prepustila spontanosti,ki je največji čar zaljubljenosti bi ti mogoč uspel - ali pač.Aja sm pozabu kaj sem v zgornjem odstavku napisal.Bye Jahh sorry zdej je pa men dopizdill če se pol cew forum name spraww pač zdej sm tečna in me ni treba resno jematt zdej če si pa zameru pa ne wem sorry sam wrjetno maš tut ti kdaj take trenutke :( :?
GrCaR Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 venom, ti vidš to? [attachmentid=96875] ne ne vid on še ;) Bomo mu omogočl tole :D
k0ci Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 še men!!! Ja vidm LOL! sam kaj si mislu s tem??? :? :D mislu sm če imaš dostop do te kategorije, ker vsi nimajo, mladoletni sploh ne (razen izjem, za katere sem povedal zakaj) :D
reesko Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 pa pred vsakim "da" tud ne stoji vejica :P ti zdej veš k si maturo pisu haha :D
Gixxer Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 ti zdej veš k si maturo pisu haha :D jaz jo mam komaj drugo leto lubi :D
frk Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 mislu sm če imaš dostop do te kategorije, ker vsi nimajo, mladoletni sploh ne (razen izjem, za katere sem povedal zakaj) :D jaz bi tudi rad to videl :wub: :wub:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se