Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

preselmo se v temo za odrasle, pa mladoletni itq odpadejo :D edino reesko še pride not ker je gey in je dobil prepustnico kot tolažilno nagrado zaradi spolne usmerjenosti

:lol1: svašta :lol1: :slap:

Objavljeno

preselmo se v temo za odrasle, pa mladoletni itq odpadejo :D edino reesko še pride not ker je gey in je dobil prepustnico kot tolažilno nagrado zaradi spolne usmerjenosti

jaoooo :D

evo fantje to so pa ostanki tega tedna...aja ups šele pondelk je...sm pa dobr a ? :P

[attachmentid=96874]

post-6806-1178572550.jpg

Objavljeno

Ioi rok dej da en boš ceuga eseja napisu tuki ok zase se brigi pa bo čist ql ok??Zajebala sm sceno jebi ga priznam :(

Pfaaaa,hvaležnost pa taka :slap: Dobrota je sirota,vem,sm se prevečkrat opeku.K je mela Mina težave pa k sm ji napisu kšn pozitiven post oz. v katero pot naj razmišlja si takoj pisala "Roky lahko bi bil psiholog" in podobe,ko se pa okol tebe kej vrti pa takoj nos do nafte.Lahko ti takoj napišem esej z naslovom "Analiza Irene - Predmenstrualni,medmenstrualni in pomenstrualni učinki" ampak nebom,mam dost drugega dela.Bom se brigal zase,vsekakor,in od mene ne pričakuj nobenega odgovora na tvoje poste,ker se bom brigal zase, kot, da sem ti jaz kriv, da si zajebala.Debato sva zaklučla,vsaj iz moje strani

Aja pa še to,če nebi tuki na forumu izpostavljala in jasno nakazovala zaljubljenosti v reeskota pač pa bi se prepustila spontanosti,ki je največji čar zaljubljenosti bi ti mogoč uspel - ali pač.Aja sm pozabu kaj sem v zgornjem odstavku napisal.Bye

Objavljeno

:OK: :lol1: :lol1: :OK:

Objavljeno

Pfaaaa,hvaležnost pa taka :slap: Dobrota je sirota,vem,sm se prevečkrat opeku.K je mela Mina težave pa k sm ji napisu kšn pozitiven post oz. v katero pot naj razmišlja si takoj pisala "Roky lahko bi bil psiholog" in podobe,ko se pa okol tebe kej vrti pa takoj nos do nafte.Lahko ti takoj napišem esej z naslovom "Analiza Irene - Predmenstrualni,medmenstrualni in pomenstrualni učinki" ampak nebom,mam dost drugega dela.Bom se brigal zase,vsekakor,in od mene ne pričakuj nobenega odgovora na tvoje poste,ker se bom brigal zase, kot, da sem ti jaz kriv, da si zajebala.Debato sva zaklučla,vsaj iz moje strani

Aja pa še to,če nebi tuki na forumu izpostavljala in jasno nakazovala zaljubljenosti v reeskota pač pa bi se prepustila spontanosti,ki je največji čar zaljubljenosti bi ti mogoč uspel - ali pač.Aja sm pozabu kaj sem v zgornjem odstavku napisal.Bye

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

neeeeeaaaaaa mooooooooorrrrrrssssssss :lol1: :lol1: :kva2: :kva2:

svaka ti cast roky :OK:

Objavljeno

roky, men pa horoskop povej za jutr a boš :? :lol1:

Objavljeno

tota je bla dobra ja :OK: :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

am....jz sm tui zrawn tko da backoff :P sj hec sm polnoletn z jernejevim vozniškim :OK:

Objavljeno

haha...jst pa z grčarjevo dijaško :lol1: :lol1:

Objavljeno

am....jz sm tui zrawn tko da backoff :P sj hec sm polnoletn z jernejevim vozniškim :OK:

haha...jst pa z grčarjevo dijaško :lol1: :lol1:

čist sta zajebana :OK:

Objavljeno

v resnici ste pa vsi navadne mladoletne picke :evilgrin:

malohecapress :P

Objavljeno

jaoooo :D

evo fantje to so pa ostanki tega tedna...aja ups šele pondelk je...sm pa dobr a ? :P

[attachmentid=96874]

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

kaj ti spet ni kul

Objavljeno

venom, ti vidš to?

[attachmentid=96875]

post-9362-1178573146_thumb.jpg

Objavljeno

Ne me zdej napadat,nisem nč slabga mislu oz. hotu ampak povedu sm sam svoj mišlenje in ga opredelil z argumenti.Rajš napišem 3x daljši post pa da je razumljiv kot pa nekateri ki napišejo "kavj ib ahk an TZR pedelu".Pa sorry, če sm preveč moraliziral ampak ravno danes mi je prfox za praxo reku "Fantje veste v tisti družbi,ko so dekleta se hitro začnejo kregat in družba razpade, če pa je družba fantovska se, da vsaj normalno komunicirat,ker imate vsi nekako enake poglede na svet" in prav res mu dam :worship: Pa nism gay :D

Objavljeno

še men!!!

venom, ti vidš to?

[attachmentid=96875]

Ja vidm LOL! sam kaj si mislu s tem??? :? :D

Objavljeno

Jahh sorry zdej je pa men dopizdill če se pol cew forum name spraww pač zdej sm tečna in me ni treba resno jematt zdej če si pa zameru pa ne wem sorry sam wrjetno maš tut ti kdaj take trenutke :( :?

Objavljeno

venom, ti vidš to?

[attachmentid=96875]

ne ne vid on še ;) Bomo mu omogočl tole :D

Objavljeno

še men!!!

Ja vidm LOL! sam kaj si mislu s tem??? :? :D

mislu sm če imaš dostop do te kategorije, ker vsi nimajo, mladoletni sploh ne (razen izjem, za katere sem povedal zakaj) :D

Objavljeno

pa pred vsakim "da" tud ne stoji vejica :P

ti zdej veš k si maturo pisu haha :D

Objavljeno

ti zdej veš k si maturo pisu haha :D

jaz jo mam komaj drugo leto lubi :D

Objavljeno

mislu sm če imaš dostop do te kategorije, ker vsi nimajo, mladoletni sploh ne (razen izjem, za katere sem povedal zakaj) :D

jaz bi tudi rad to videl :wub: :wub:

Objavljeno

kaj ti spet ni kul

Wse je ql!!! :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!