irency Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 grem dons strelat kje :D ajd grem v šolo :P kOMU se da w šolo ioi :? :?
reesko Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 kOMU se da w šolo ioi :? :? men..ker gremz mofo pa še sate take ure mamo da bom nadaljeval moje spanje ki sem ga zaključu pred 5 min ajd letim
irency Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 men..ker gremz mofo pa še sate take ure mamo da bom nadaljeval moje spanje ki sem ga zaključu pred 5 min ajd letim No pol pa fajn :P :) :) Kok sm ti fouš k greš z motorjem :P :P
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Dobro jutro pikci :winkiss: Kaj ste vsi u šoli ali šihtu??? :? :P
irency Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Dobro jutro pikci :winkiss: Kaj ste vsi u šoli ali šihtu??? :? :P Jutro za enkrat še doma :D
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Dobro jutro pikci :winkiss: Kaj ste vsi u šoli ali šihtu??? :? :P o čagator :D doma... pospravlam celo bajto, da bo padu kkšn €€€ za račun za tel :lol1: :headbang:
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 js sm tut še kr doma :D oooooo Duheec!!! Kaj si vreii???A si doma legalno al špricaš?? :P o čagator :D doma... pospravlam celo bajto, da bo padu kkšn €€€ za račun za tel :lol1: :headbang: Oja prow maš jz pa fotru pomagam da bo kak €€€ za mobi kupt :P
Aless Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 kdo pa se hodi v solo dopoldan :P ka ve kdo kak drug nacin obnovitve sistema na prejsno tocko pri racunalniku kot pa s tistim od windowsov?ker tist mi ne dela :angry: pa se ze celo dopoldne s tem zajebavam
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 oooooo Duheec!!! Kaj si vreii???A si doma legalno al špricaš?? :P Oja prow maš jz pa fotru pomagam da bo kak €€€ za mobi kupt :P legalno doma :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: z mobitelom so sami stroški :P
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 kdo pa se hodi v solo dopoldan :P ka ve kdo kak drug nacin obnovitve sistema na prejsno tocko pri racunalniku kot pa s tistim od windowsov?ker tist mi ne dela :angry: pa se ze celo dopoldne s tem zajebavam probaj starejšo točko poiskat pa daj na obnovitev sistema...če pa neo nič poprvlo pa prek cdja popravi windowse...druga pa js nevem kaj bi še lahk :) oooooo Duheec!!! Kaj si vreii???A si doma legalno al špricaš?? :P Oja prow maš jz pa fotru pomagam da bo kak €€€ za mobi kupt :P hehe :D emmm sm doma za 1x še legalno :) zaj grem na cug...pol pa bom 2 uri ilegalno odsotn od pouka :D pol pa bom prisotn :)
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 legalno doma :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: z mobitelom so sami stroški :P Ma ja veem sj smo komi plačal od prejšnga 400€ naročnine :BUA: Je cela familija zberala za naročnino! Nasledn bo sigurn na kartico!! :grim probaj starejšo točko poiskat pa daj na obnovitev sistema...če pa neo nič poprvlo pa prek cdja popravi windowse...druga pa js nevem kaj bi še lahk :) hehe :D emmm sm doma za 1x še legalno :) zaj grem na cug...pol pa bom 2 uri ilegalno odsotn od pouka :D pol pa bom prisotn :) Aha pazi da te nau fotr pol s kolom jagu!!! :D bodi priden!! :P
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Ma ja veem sj smo komi plačal od prejšnga 400€ naročnine :BUA: Je cela familija zberala za naročnino! Nasledn bo sigurn na kartico!! :grim Aha pazi da te nau fotr pol s kolom jagu!!! :D bodi priden!! :P :lol1: :lol1: :lol1: no še mal manj kot 350€ maš rekorda pred mano :whistle: duhec, si vreii? :lol1: Nč modeli, grem naprej pospravlat :BUA:
Aless Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 probaj starejšo točko poiskat pa daj na obnovitev sistema...če pa neo nič poprvlo pa prek cdja popravi windowse...druga pa js nevem kaj bi še lahk :) hehe :D emmm sm doma za 1x še legalno :) zaj grem na cug...pol pa bom 2 uri ilegalno odsotn od pouka :D pol pa bom prisotn :) problem je da mi ne odpre windowsoviga system restora :angry: z dvdjom od winsov bom pa probal ko jih dobim
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: no še mal manj kot 350€ maš rekorda pred mano :whistle: duhec, si vreii? :lol1: Nč modeli, grem naprej pospravlat :BUA: Dobr sm!!Catch me if you can :evilgrin: ja kr prjet za metlo pa gas!!! :grim :kva2: Da ga bomo pol čagaaal :kva2:
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 (popravljeno) Dobr sm!!Catch me if you can :evilgrin: ja kr prjet za metlo pa gas!!! :grim :kva2: Da ga bomo pol čagaaal :kva2: se sploh ne bom trudu tebe lovit, k te za šalo ulovim :whistle: jebeš metlo... sesalc, pa gasssssssssssa :D zgleda da ta mesc ne bo nč več s čagami :cry: :blink: :BUA: Zdej pa res grem :D Popravljeno Maj 8, 2007. Popravil GrCaR
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 se sploh ne bom trudu tebe lovit, k te za šalo ulovim :whistle: jebeš metlo... sesalc, pa gasssssssssssa :D zgleda da ta mesc ne bo nč več s čagami :cry: :blink: :BUA: Zdej pa res grem :D Kwa ne bo nč s čagami!!!Ti grem pomagat delat...sam da se čaga :P :P :kva2: :lol1:
GrCaR Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 (popravljeno) Kwa ne bo nč s čagami!!!Ti grem pomagat delat...sam da se čaga :P :P :kva2: :lol1: kopalnica je že čista... še hodnik, soba, dnevna, kuhna.... :BUA: dej prlet :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: grem naprej :( lp B) Popravljeno Maj 8, 2007. Popravil GrCaR
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 kopalnica je že čista... še hodnik, soba, dnevna, kuhna.... :BUA: dej prlet :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: grem naprej :( lp B) Ajd bom še moj sesalc prnesu...pa mam ene hude krpice... :OK: :P
Ven0m Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 http://www.heavy.com/video/12575?partner=aff52 Folk mi mormo kašno tako čago ujet :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
Irencko Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Folk mi mormo kašno tako čago ujet :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: uf 18-ga tist viknd sta dva zborčka... tk kr vredna obiska :OK:
Aless Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 uf 18-ga tist viknd sta dva zborčka... tk kr vredna obiska :OK: 19ta ste vableni VSI na bizeljsko.....2. srecanje moto kluba Vrageci....ko zacne moj-album nazaj delat prilepim lanske slike
reesko Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 evo nejkota, ja dans zvečer se mi kazn izteče, pa mi je moj lubi bubi reesko :lol1: medtem dovolil da njegov username uporablam, če bom pridn :wub: :wub: .... hehe, aja škoda da nisn mogo nič konkretnega napisat v zadnjih dneh s svojim usernameom, ker sem pokal od smeha, ko sn bral nekatere vaše poste :D :D :D
Kleemen Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Uuu..kok ste napisali od učeri zvečer :blink: a nč ne spiste :lol1: :lol1:
reesko Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Uuu..kok ste napisali od učeri zvečer :blink: a nč ne spiste :lol1: :lol1: ja vidim da je največji zagriženec na forumu roky, ki piše poste tudi do pol 5ih vjutro... svaka mu čast ne...hehe by Nejko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se